Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот john barnes » 15 юли 2023 09:21

kingofpop написа:ако някои си мисли, че Елиът и Къртис са ви по-полезни от Хендо.....бая се лъжете :D тия двамата в големите мачове спичат още от съблекалнята, особено при Харви съм го забелязал това

И аз не ги харесвам,ама юрдан стреса ми е трън в очите вече 12г. Предпочитам го далеч от Ливърпул!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 15 юли 2023 14:00

Фабиньо не е групата за лагера в Германия. 100% е пътник за Сауди Арабия.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 15 юли 2023 15:43

kingofpop написа:ако някои си мисли, че Елиът и Къртис са ви по-полезни от Хендо.....бая се лъжете :D тия двамата в големите мачове спичат още от съблекалнята, особено при Харви съм го забелязал това

Ама как бе, той Хендерсън на 20 години играеше голям мач след голям мач и във всичките беше разчупен, като Патрик Суейзи в "Мръсни танци " :lol:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 15 юли 2023 15:56

jelew73 написа:Фабиньо не е групата за лагера в Германия. 100% е пътник за Сауди Арабия.

Фабиньо спешно остаря, за да закърпи бюджета на янките. Както е казал Джон Хенри: Възрастта не прощава на никой :lol:
Ти не се оплакваш от дълбочината, щото толкова разбираш от футбол и с двама халфа може да си откараш цял сезон. Между другото всички дето обясняваха, че проблема миналата година не бил полузащитата е редно сега да ни светнат, защо я сменяме цялата, щом нямало проблем ?!?!?!?
А това, че янките не са съгласни за Хендерсън засега, щедри ли ги прави в твоите очи (пак)...Арабите обаче избиха рибата, за 3г ще дадат 100млн заплата на играч, като Хендерсън, ама нямали бюджет за трансфера му :lol:
Логиката им е по-желязна и от твойта :mrgreen:

john barnes

Мнениеот john barnes » 15 юли 2023 16:13

Фабиньо е искал да напусне,а не Клоп или янките да са го карали насила. Парите играят тука. Лошото е,че със тия 40млн няма да му вземем читав заместник,като чета със какви имена ни свързват и почва да ме втриса...според мен,ще е хоум граунд плеър,или Лавия или дебелака калвин филипс.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 15 юли 2023 16:26

john barnes написа:Фабиньо е искал да напусне,а не Клоп или янките да са го карали насила. Парите играят тука. Лошото е,че със тия 40млн няма да му вземем читав заместник,като чета със какви имена ни свързват и почва да ме втриса...според мен,ще е хоум граунд плеър,или Лавия или дебелака калвин филипс.

И, все пак, Хендерсън остава, а си заминава Фабиньо. Хендерсън, колкото и да го плюеш е дал на отбора не малко, ам ти си си го нарочил от едно време.

john barnes

Мнениеот john barnes » 15 юли 2023 17:16

Стреса и той е пътник,ще видиш. Въпрос на време е да сложи и той чалмата!

На линия
Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 15 юли 2023 18:46

Почти 500 мача го изтърпяхме, стига толкова

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 15 юли 2023 20:26

Това вече не прилича на селекция, а на лятна разпродажба ;) sale 70 %
Шматке явно не е на заплата, а на процент.
Лекар ще имаме ли за началото на сезона?
Изображение Изображение

john barnes

Мнениеот john barnes » 16 юли 2023 09:04

Заминаха доста халфове-Милнър,Окса,Кейта,Карвальо,Артур,Фабиньо. Дотук 6,чакаме всеки момент и седмия да замине. Купили сме двама,значи чакаме още поне трима нови халфа и нов ЦЗ. Плащачите дали знаят,че ни трябват още 4 нови?

Върни се в “Ливърпул”