Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Към днешна дата имаме 6 заминали и само един пристигал. През този прозорец трябва сме доста активни.

- Liverpool_EC
- Контакти:
Между другото имаме място само за 3ма чужденци (не съм сигурен без МакАлистър ли беше или с него вече са само 2) , ако не бъде продаден някой и ще трябват местни или бройката ще бъде запълвана от юноши.
-
john barnes
Слухове от днес за Лавия от Сотон. Диаз взе 7-цата,останаха 8 и 9 свободни,също и номер 23,със който играе...Барела.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Доста противоречива информация за Тюрам. На места срещам, че остава в Ница за още 1 година, на други пък че е сигурен за Ливърпул. Дори е взел #25. 
Според торепорт (не съм ги срещал преди) сме договорили Феде Велверде за 77млн паунда
Според торепорт (не съм ги срещал преди) сме договорили Феде Велверде за 77млн паунда
Валверде е любимеца на Карло и ми звучи невъзможно да го продаде, ама да видим :D
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Валверде има точно 0 шанс да го продадем. Ако ще вземете някой от нас то това ще е Чуамени, макар че и там шансовете клонят към 0.
-
Plovdiv_1926
- Контакти:
Орнстийн, Джойс и Романо избухнаха в рамките на час за Собослай, на мен много по-вероятен ми се струва от фишеците за Валверде.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
-
john barnes
Дааа,унгарчето е бил основна цел на Клоп,а ние си чешем езиците със Тюрам,Коне и Валверде. Да видим сега Шмадтке във действие.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
john barnes
zdravkos написа:Уилямса под наем в Абърдийн
Филипса май във Лийдс за 5млн.