Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
john barnes
Re: Селекцията в Ливърпул
Йошко Гвардиол е човека,но той отива при арабите,щото 86млн им се видяха бая на янките...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
[list=][/list]
Да мисля, че времето му е преброено. Просто след контузията няма нищо общо със себе си
jelew73 написа:wolf написа:Всичко е свързано, когато халфовата ни линия беше топ и можеше да упражнява 90 минути преса това до голяма степен покриваше защитните проблеми на бековете ни а и тогава Върджил беше още Върджил не хванат от гората наплашен заек
Върджил и за национала е тотал щета. Трябва да се мисли за партньор на Конате (по възможност да не е Гомез)
Да мисля, че времето му е преброено. Просто след контузията няма нищо общо със себе си
- Liverpool_EC
- Контакти:
Фабио Карвальо е договорен да играе под наем в РБ Лайпциг през този сезон. Очаква се да стане официално следващата седмица.
Няма да има клауза за купуването му след наема.
Няма да има клауза за купуването му след наема.
-
john barnes
Договорили сме Тюрам и слухове от днес,че ще скачаме за Барела от интер-80млн евро.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
john barnes написа:Договорили сме Тюрам и слухове от днес,че ще скачаме за Барела от интер-80млн евро.
Като имаме 80 млн за Барела, що не се пробваме за Райс
jelew73 написа:john barnes написа:Договорили сме Тюрам и слухове от днес,че ще скачаме за Барела от интер-80млн евро.
Райс иска да играе в ШЛ, той и затова напуска Чуковете. Демек ще отиде в СИти или Арсенал, най-вероятно първото
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:jelew73 написа:john barnes написа:Договорили сме Тюрам и слухове от днес,че ще скачаме за Барела от интер-80млн евро.
Райс иска да играе в ШЛ, той и затова напуска Чуковете. Демек ще отиде в СИти или Арсенал, най-вероятно първото
Да, вярно че четох нещо. Даже не искаше да сменя Лондон, затова Байерн не било опция за него.
Ако вземем Барела ще е страхотен трансфер.
Ponko написа:Ако вземем Барела ще е страхотен трансфер.
Може, макар че не ми е любимец, но съм убеден, че 80 милиона трудно ще дадем, по скоро двама за 80 милиона по може
Иска ми се някой между Мадисън или Барела, но по-скоро няма да е никой от двамата, но да видим какво ще стане до края на трансферния прозорец.