Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Red_Neck » 27 май 2023 11:56

Всеки футболист има право да избира своето бъдеще и после да "бере плодовете" на своя избор. Редно е да уважаваме това право.
Въпросният "пиклЮ", дори никога да не играе за нас, с нищо не е по-различен от Филипе, LS7, Ел Ниньо, Джини или Мането.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 27 май 2023 14:23

Футболист, който иска да напусне, защото не сме се класирали за ШЛ? Такъв лично ще го закарам, където го искат - Юрген Клоп/ 26.05

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 27 май 2023 17:06

Насила хубост не става.
Щом не иска по-добре за всички ще е да отиде някъде другаде.
Изображение Изображение

Ponko

Мнениеот Ponko » 27 май 2023 18:47

Салах ли мрънка... ми да се маха без това и той допринесе за това да не сме в ШЛ!

"Ако някой играч дойде при мен и ми каже: "О, не се класирахме за Шампионската лига, трябва да си тръгна", аз сам бих го закарал до другия клуб. Бих взел ключа и бих казал: "Влез е колата, къде искаш да отидеш? Аз ще те закарам". Това би било нещо, което никога не бих могъл да разбера. Все едно аз да кажа: "Не се класирахме за Шампионската лига, а трябва да водя отбор в Шампионската лига, така че си тръгвам". Аз съм отговорен за тази бъркотия, така че не мога да си тръгна в този момент", добави германецът. Клоп е велик!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 май 2023 20:07

[code][/code]
Ponko написа:Салах ли мрънка... ми да се маха без това и той допринесе за това да не сме в ШЛ!

"Ако някой играч дойде при мен и ми каже: "О, не се класирахме за Шампионската лига, трябва да си тръгна", аз сам бих го закарал до другия клуб. Бих взел ключа и бих казал: "Влез е колата, къде искаш да отидеш? Аз ще те закарам". Това би било нещо, което никога не бих могъл да разбера. Все едно аз да кажа: "Не се класирахме за Шампионската лига, а трябва да водя отбор в Шампионската лига, така че си тръгвам". Аз съм отговорен за тази бъркотия, така че не мога да си тръгна в този момент", добави германецът. Клоп е велик!

Салах е допринесъл с гол/асистенция за 30 от 71те гола на отбора. Това са 42%

Ponko

Мнениеот Ponko » 27 май 2023 21:03

wolf написа:[code][/code]
Ponko написа:Салах ли мрънка... ми да се маха без това и той допринесе за това да не сме в ШЛ!

Салах е допринесъл с гол/асистенция за 30 от 71те гола на отбора. Това са 42%

Салах е виновен за това, че не сме в ШЛ... беше в ужасяваща форма и изтърва ключови положения! Имахме мачове в които беше невидим и сега има наглостта да мрънка, че не сме в ШЛ... вече никога няма да е същата след като е разбита една от най-легендарните атакуващи тройки в историята на футбола! Салах ще става все по-слаб и все повече ще пречи.

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 27 май 2023 21:16

Салах никога не е казвал такова нещо!

А в това интервю от вчера застава твърдо зад отбора.
'We need to keep writing our story in the best possible way'
https://video.liverpoolfc.com/video/60e ... a7fa20d4c5

Трябва Ви абонамент за видеото ... Желев се чудеше преди време защо плащам за LFCTV GO при положение,
че може да се гледа безплатно през разни портали и сталкери.
Изображение Изображение

Ponko

Мнениеот Ponko » 27 май 2023 21:33

Достатъчно е че мрънкаше в социалните мрежи и някакви безцветни снимки и простотии. Ако е бил достатъчно добър той и отбора щяхме да сме в топ 4! След като не сме значи не е бил. Ако му е проблем, че ще играе в четвъртък да ходи в Дортмунд там ще играе в ШЛ! :D

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 27 май 2023 21:53

Ако не беше той и четвъртиците нямаше да гледаме.
Хайде стига си го хранил.
Вярно, че изпусна дузпа с/у Борнемут, но всички го играха ганкиното ... и то цял сезон.
Изображение Изображение

Ponko

Мнениеот Ponko » 27 май 2023 22:31

И срещу Арсенал... и беше невидимка срещу Брайтън, Уулвс, Лийс и т.н. заслужи си да играе в ЛЕ.

Върни се в “Ливърпул”