Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот wolf » 22 мар 2023 17:21

kadett1 написа:
wolf написа:
Liverpool_EC написа:
wolf написа:Подновили сме договора на Милнър за още една година.
Мисля, че сме готови със селекцията в средата на терена

Къде го видя, че е подновен? Някакъв пишман журналист написал една измислица, от там целият туитър в джаза и айде вече даже разписал в минало свършено. Не, че няма шанс да се случи, ама не е така както си го написал. Клоп отдавна каза, че си зависи от Милнър и общо взето се чака неговото решение. Аз лично го предпочитам пред Хендерсън. Истинският ни капитан е Милнър. Ако имаме по 2 хубави играчи на всеки пост + 3ти вратар, остават още 1,2 места и тогава Милнър на никой няма да пречи. Просто в момента, заради вечните дупки в селекцията му се налага да играе повече, отколкото беше предвидено за него. Както например и Елиът, който е единственият ни играч участвал във всеки мач от сезона.

Къртис Джоунс го предпочитам пред Данчо

Е, няма такава муха без глава.

Знам. И пак го предпочитам

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 23 мар 2023 01:01

Предпочитам никой от тук изброените да НЕ фигурират в списъка с играчи на Ливърпул през следващия сезон:

Кейта
Хендерсън
Джоунс
Чембърлейн
Милнър

Ехе, аз изброих почти цялата ни халфова линия. Ето колко сериозен проблем имаме в средата на терена. Този проблем го имаме от много време, още от изтичането на договора на Вайналдум, а от тогава минаха... еми 4 трансферни прозореца, в които взехме... Артур под наем, който за цял сезон има 13 (тринадесет) игрови минути за първия отбор при напълно решен мач в Неапол. Дори пропусна 3-4 месеца с контузия, получена без да играе в мачовете дори. И сега, нормално, като му изтече наема през Юни, бай-бай и обратно в Ювентус. Така, както купихме Конате с една година закъснение, така ще купим и така нужните полузащитници... евентуално, не знам с колко години закъснение. 2, може би?
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 23 мар 2023 12:34

Вярно ли е, че искаме да взимаме пенсионера Рубен Невес ?
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 23 мар 2023 12:39

sinqkrepost1914 написа:Вярно ли е, че искаме да взимаме пенсионера Рубен Невес ?

О, сега колко много играчи ще ни приписват не е истина. Куцо и сакато бълва разни предположения, в които няма и грам истина.

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 23 мар 2023 13:46

sinqkrepost1914 написа:Вярно ли е, че искаме да взимаме пенсионера Рубен Невес ?

Ко , речи ?? На 26 е , бъркаш го с някой друг

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 23 мар 2023 22:14

jelew73 написа:

Ко , речи ?? На 26 е , бъркаш го с някой друг

Оф да се ева, явно го бъркам с Жоао Моутиньо, който е на 36. Не знам що в съзнанието ми е останало, че Невес е г/д набор на Милнър. Не че на снимки не изглежда де :D
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 12 апр 2023 08:30

Оттеглили сме се от наддаването за Белингам. Смях - ние никога не сме били в това наддаване. Ливърпул да даде 130 милиона - абсурд. Всичко беше прах в очите, че и много хора се вързаха. Единственото положително нещо от това е , че април месец секнаха мераците за Белингам и няма цяло лято да се пише как са го видели по кюшетата на тренировъчната база и как едва ли не сме подписали.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 12 апр 2023 10:48

kadett1 написа:Оттеглили сме се от наддаването за Белингам. Смях - ние никога не сме били в това наддаване. Ливърпул да даде 130 милиона - абсурд. Всичко беше прах в очите, че и много хора се вързаха. Единственото положително нещо от това е , че април месец секнаха мераците за Белингам и няма цяло лято да се пише как са го видели по кюшетата на тренировъчната база и как едва ли не сме подписали.

Трябвало е Клоп да се озъби на ФСГ и онези на бегом щяха да донесат 130млн :)))))) Смешките ти настрана, ама щом изпускаме още един халф, това не означаваше ли, че треньора не иска халфове? А, извинявай, аз вече казах смешките ти настрана, а продължавам да те цитирам :)

ihtiandar
Контакти:

Мнениеот ihtiandar » 12 апр 2023 11:01

Да не си мисли някой,че тоя пиклю ако дойде и ще почнем пак да мачкаме.....Хахаха...
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 12 апр 2023 13:35

Liverpool_EC написа:
kadett1 написа:Оттеглили сме се от наддаването за Белингам. Смях - ние никога не сме били в това наддаване. Ливърпул да даде 130 милиона - абсурд. Всичко беше прах в очите, че и много хора се вързаха. Единственото положително нещо от това е , че април месец секнаха мераците за Белингам и няма цяло лято да се пише как са го видели по кюшетата на тренировъчната база и как едва ли не сме подписали.

Трябвало е Клоп да се озъби на ФСГ и онези на бегом щяха да донесат 130млн :)))))) Смешките ти настрана, ама щом изпускаме още един халф, това не означаваше ли, че треньора не иска халфове? А, извинявай, аз вече казах смешките ти настрана, а продължавам да те цитирам :)

И да се зъби и челни стойки да прави Клоп 130 милиона ФСГ никога, ама никога няма да даде за футболист. Само че и много анализатори си бяха повярвали, че може да вземем Белингам. Клоп може да се поозъбва за възможни неща, а не за химери.

Върни се в “Ливърпул”