zdravkos написа:За мен (лично мнение)резил е когато ти напълнят кошницата с повече от 6/7 гола в един мач, или в елиминации си спечелил първата среща с минимум 3 гола разлика и някрая отпаднеш.
Това е резил в мойте очи.
Ако не сме се класирали за някой турнир, значи не сме били достатъчно добри през изминалата година, и тогава съвсем справедливо не сме го заслужили.
Лигата на конференциите може да ни е под нивото, но това в никакъв случай не е резил.
А защо ни е под нивото?
- през последните 6/7 сезона Клопо много вдигна летвата и всички взеха да го възприемат за даденост(топ формата, успехите и т.н.)!
А всъщност НЕ е!
Защо ни е Лига на конференциите ли?
- ами звездите ни, и титулярите ни като трябва да излязат с/у Вадуц или ФК Балкани се надявам да ги хване срам и да се замислят дали и другия сезон ще разхождат фланелките и ще правят пропуск след пропуск...
Ще видят, че не могат да са над клуба, не всичко се върти около тях! Ще се сетят, че и те по земята ходят.
Егото им ще е сериозно наранено!
Ако не се стегнат ще бъдат заменени, обикновенно така се получава...лодката пак ще заплува, но те ще са зад борда.
Може и там да не се класираме и тогава ще седят пред телевиозора, както нас и ще гледат как се играе футбол на най-високо ново.
В момента сме под вълната, лодката ни е потънала и похватите, с които се опитваме да я изтеглим са неуспешни. Дали защото залагаме на грешните водолази, дали защото капитанът ни няма подходящт екип, дали защото лодката е пробита отвътре, това ние(ти и аз) няма как да го знаем.
Едно нещо е ясно - този капитан с подходящт екип и здрава лодка е показал, че ЗНАЕ как се плува срещу течението и ни го е доказал.
И още нещо - всяко човещко същесто има само човешки възможости! Със сигурност идва момент, в който всеки се уморява и се оставя по течението. И тогава бива заменен от нов водолаз, капитан, лодка и т.н.
*Морските сравненията ги използвам защото в момента за мозина гемията ни е потънала и започват да се държат твърде истерично.
Аз(отново лично мнение)смятам, че съвсем скоро ще се вдигнем и отново ще сме там, където ни е мястото, а именно - на първия ред.... YNWA
Лека вечер
Много патетично, но не съвсем реалистично. В този турнир, ако го достигнем , вероятно ще играят резервите, така че няма как да ги хване срам титулярите. Съвсем не мисля, че ще тръгнат да се мотивират и да се доказват точно срещу отбори като "Балкани". Аз си мисля , че във Висшата лига повече ще се мотивират , отколкото срещу един селски отбор в турнира на конференциите.
И да, можем да се вдигнем , само че трябва свежа кръв - не могат да се вдигнат едни изморени коне над 31-32 години - няма за кога.