kadett1 написа:Liverpool_EC написа:kadett1 написа:Можеш да приемеш каквото си искаш, но е факт кризата в средната линия и е факт, че този отбор има мениджър, който да забелязва проблемите по рано от нас - феновете. Айде сега пак може да се правиш на Матросов.
Чуамени скоро каза в интервю, че се е бил договорил с Ливърпул в началото на лятото, но кадета ми обяснява във форума, че треньора не искал халфове. Я ни кажи, въпросният полузащитник тайно ли щеше да влиза на базата и да тренира скришом в единия ъгъл, щото Клоп не искал халфове :)))))))))))))
И ако обичаш, да ни обясниш също, щом треньора я обърка, защо не го уволняват???? Всички водещи отбори си уволняват треньорите, когато са им дадени едни пари, а те стоят в средата на класирането. Или може би охлювите знаят много по-добре от теб, кой е закъснелият и си трайкат удобно на 10 000 мили от Ливърпул ???
Нищо де, ти поне се пробва да разсъждаваш отвъд "Клоп е инат"
Първо Чуамени играе в Реал Мадрид, доколкото съм чел, а не в Ливърпул. По кои кюшета на базата са го виждали не знам, но е факт , че вече няма нищо общо с нас. И, като пропадна този трансфер свършиха всички халфове на света ли. Второ - Клоп започна да приказва, че има достатъчно халфове към края на лятото, когато се разбра, че няма да вземем такъв. След като преподписа можеше да каже тези думи, които каза сега - тогава, а не след дъжд качулка. Аз може да критикувам Клоп за някои неща, но никога не съм искал да напусне, защото е доказал, че е класен треньор, който като всеки човек си има кусури като например , че не смее да се поозъби на тези проклети собственици, макар и да има право.
Кадет, тези селски доводи, къде вадиш наистина ли ги имаш за критика към Клоп? Бил инат и не се зъбел :)))) Чак и график си му направил, кога на кого да се озъби...Еми като е пропаднал трансфера на Чуамени и се е видяло, че друг няма да се вземе, какво искаш да им каже на старите халфове, че не стават ли? При положение, че пак с тях ще си кара. И това 2 месеца, след като играха финали във всички турнири. Да се скара с халфовете, със собствениците и който друг ти кефне на теб, щото ТИ си решил, че това е решението. Последно видял ли е Клоп, че трябва халф щом са се водили преговори с такъв и Артур ли му беше вторият избор, че точно той се озова в Ливърпул? Аз затова ти казвам, че Клоп отдавна много добре знае с кого си има работа и от зъбене, и каране файда абсолютно никаква, понеже онези са пълни дебили. Ама ти си, човека, който ще ни осветли как Хенри ще извади пари...трябвало Клоп да му се озъби през април :))))) Явно бая си вярваш на глупостите, щом ги дъвчеш, като развален грамофон на всяка страница.