Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kadett1
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот kadett1 » 23 яну 2023 06:56

Можеш да приемеш каквото си искаш, но е факт кризата в средната линия и е факт, че този отбор има мениджър, който да забелязва проблемите по рано от нас - феновете. Айде сега пак може да се правиш на Матросов.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 яну 2023 15:32

kadett1 написа:Можеш да приемеш каквото си искаш, но е факт кризата в средната линия и е факт, че този отбор има мениджър, който да забелязва проблемите по рано от нас - феновете.

За мен причината е малко по-различна.
Юрген е различен тип мениджър и има съвсем различно (да кажем "човешко", "приятелско" и т.н.) отношение към футболистите си.
Юрген е това което е и отборите му играят по начина по който играят И заради това му отношение. Това отношение има предимства и недостатъци. За мен предимствата са повече ;))
Клопо явно проявява сантименталност към определени играчи и това също е съществена причина за застаряване на ядрото.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 23 яну 2023 18:00

Ще търсим купувач на Келехър (най-добрия втори вратар в света), за да набавим средства за трансфери за лято, в което най-вероятно няма да можем и да предложим футбол от ШЛ. Янките са пълна пародия, нито ще има продажба, нито ще има така обсъжданата подмяна на състава, нито ще се случи нещо позитивно от тук нататък с тия тумори. Така ще е...
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 яну 2023 20:22

Келехър не пожела ли сам да напусне за да играе редовно или бъркам нещо?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 23 яну 2023 20:23

KOPScousers написа:Ще търсим купувач на Келехър (най-добрия втори вратар в света), за да набавим средства за трансфери за лято, в което най-вероятно няма да можем и да предложим футбол от ШЛ. Янките са пълна пародия, нито ще има продажба, нито ще има така обсъжданата подмяна на състава, нито ще се случи нещо позитивно от тук нататък с тия тумори. Така ще е...

Мисля, че ще е огромна грешка да го продадем

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 23 яну 2023 20:34

wolf написа:
KOPScousers написа:Ще търсим купувач на Келехър (най-добрия втори вратар в света), за да набавим средства за трансфери за лято, в което най-вероятно няма да можем и да предложим футбол от ШЛ. Янките са пълна пародия, нито ще има продажба, нито ще има така обсъжданата подмяна на състава, нито ще се случи нещо позитивно от тук нататък с тия тумори. Така ще е...

Мисля, че ще е огромна грешка да го продадем

Е, да. Няма по-добър втори вратар в света, тоя пич е имал 4 или 5 случая, когато се е стигало до дузпи на негови мачове и още няма загуба, ако не ме лъже паметта. Дузпаджия, добър рефлекс, играе добре с крака, сигурен при излизанията. Много отбори нямат по-добри титулярни вратари от него. По пътя на тази логика би следвало момчето да иска да играе титуляр някъде, така че това би било единствената уважителна причина да го пуснем. Тая тъпотия за набирането на средства е най-малкото обидна към човек, който е донесъл толкова много положителни емоции на клуба и феновете му.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 23 яну 2023 20:48

Чудесно,тъкмо няма да се дават пари за резерва,Адриан ще преподпише.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 24 яну 2023 01:48

kadett1 написа:Можеш да приемеш каквото си искаш, но е факт кризата в средната линия и е факт, че този отбор има мениджър, който да забелязва проблемите по рано от нас - феновете. Айде сега пак може да се правиш на Матросов.

Чуамени скоро каза в интервю, че се е бил договорил с Ливърпул в началото на лятото, но кадета ми обяснява във форума, че треньора не искал халфове. Я ни кажи, въпросният полузащитник тайно ли щеше да влиза на базата и да тренира скришом в единия ъгъл, щото Клоп не искал халфове :)))))))))))))
И ако обичаш, да ни обясниш също, щом треньора я обърка, защо не го уволняват???? Всички водещи отбори си уволняват треньорите, когато са им дадени едни пари, а те стоят в средата на класирането. Или може би охлювите знаят много по-добре от теб, кой е закъснелият и си трайкат удобно на 10 000 мили от Ливърпул ???
Нищо де, ти поне се пробва да разсъждаваш отвъд "Клоп е инат"

slash1912 написа:Чудесно,тъкмо няма да се дават пари за резерва,Адриан ще преподпише.

В момента лаптопаджиите се потят над уравнението (Келъхър + Филипс) > (Нов + 20 Млн)= Годишна печалба
Това им е зададено от Джон Хенри и те трябва да намерят играч, който да влезе в рамките на самоиздръжката :)))))

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 24 яну 2023 01:59

Red_Neck написа:За мен причината е малко по-различна.
Юрген е различен тип мениджър и има съвсем различно (да кажем "човешко", "приятелско" и т.н.) отношение към футболистите си.
Юрген е това което е и отборите му играят по начина по който играят И заради това му отношение. Това отношение има предимства и недостатъци. За мен предимствата са повече ;))
Клопо явно проявява сантименталност към определени играчи и това също е съществена причина за застаряване на ядрото.

Имена на определените играчи ще може ли или просто пак си спекулираш, както винаги. Да видим кои точно са и дали Майкъл Едуардс е искал да ги гони още преди 2 години, ама Клоп ги е задържал? Да не стане с Клоп и Едуардс, същото както си спекулираше с Далглиш и Комоли...че първият пречел на вторият да си развие потенциала :))))))

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 24 яну 2023 08:26

Liverpool_EC написа:
kadett1 написа:Можеш да приемеш каквото си искаш, но е факт кризата в средната линия и е факт, че този отбор има мениджър, който да забелязва проблемите по рано от нас - феновете. Айде сега пак може да се правиш на Матросов.

Чуамени скоро каза в интервю, че се е бил договорил с Ливърпул в началото на лятото, но кадета ми обяснява във форума, че треньора не искал халфове. Я ни кажи, въпросният полузащитник тайно ли щеше да влиза на базата и да тренира скришом в единия ъгъл, щото Клоп не искал халфове :)))))))))))))
И ако обичаш, да ни обясниш също, щом треньора я обърка, защо не го уволняват???? Всички водещи отбори си уволняват треньорите, когато са им дадени едни пари, а те стоят в средата на класирането. Или може би охлювите знаят много по-добре от теб, кой е закъснелият и си трайкат удобно на 10 000 мили от Ливърпул ???
Нищо де, ти поне се пробва да разсъждаваш отвъд "Клоп е инат"

Първо Чуамени играе в Реал Мадрид, доколкото съм чел, а не в Ливърпул. По кои кюшета на базата са го виждали не знам, но е факт , че вече няма нищо общо с нас. И, като пропадна този трансфер свършиха всички халфове на света ли. Второ - Клоп започна да приказва, че има достатъчно халфове към края на лятото, когато се разбра, че няма да вземем такъв. След като преподписа можеше да каже тези думи, които каза сега - тогава, а не след дъжд качулка. Аз може да критикувам Клоп за някои неща, но никога не съм искал да напусне, защото е доказал, че е класен треньор, който като всеки човек си има кусури като например , че не смее да се поозъби на тези проклети собственици, макар и да има право.

Върни се в “Ливърпул”