kadett1 написа: Какво толкова лошо съм писал за отбора пък сега. Писал съм , че и слепите видяха, че ни трябва халф, че младите може и да станат звезди, но още са далеч,че Ван Дайк не е във формата , в която беше преди контузията и че Диас не е Мане. Какво от тези неща не е вярно.
Ето така написано си е градивна критика и аз също споделям мнението ти.
Но квалификации от сорта на "средната ни линия е пълен ташак", "недоказан още нападател за 80 милиона" и т.н., не мислиш ли, че пресоляват манджата излишно. И това са само извадки от последните ти 2-3 мнения. Просто изразните ти средства са една идея по-хард и създават впечатление за хейт към отбора и треньора, а те не са го заслужили с това което постигнаха последните години. Всеки има прво да е критичен и да иска най-доброто за отбора си, но се разглезихме от успехите и май почваме да забравяме 30-те години преди Клоп и на какво приличаше отбора със знайни и незнайни анимационни герой.
Да почваме да плюем след 2-3 неуспеха не го разбирам и бих искал да ми посочиш последното си позитивно мнение което написа тук.