Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
VDP
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот VDP » 29 авг 2022 16:00

kadett1 написа:Ти пък кой беше?

Аз съм привърженик на клуба от почти 40 години и винаги съм бил зад клуба в радостни и тежки моменти. а ти кога последно се зарадва на любимият отбор!? Няма лошо от градивна критика, но футбола трябва да носи радост, а при теб това не се забелязва.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 29 авг 2022 16:50

VDP написа:
kadett1 написа:Ти пък кой беше?

Аз съм привърженик на клуба от почти 40 години и винаги съм бил зад клуба в радостни и тежки моменти. а ти кога последно се зарадва на любимият отбор!? Няма лошо от градивна критика, но футбола трябва да носи радост, а при теб това не се забелязва.

Айде да не си мерим годините. Какво толкова лошо съм писал за отбора пък сега. Писал съм , че и слепите видяха, че ни трябва халф, че младите може и да станат звезди, но още са далеч,че Ван Дайк не е във формата , в която беше преди контузията и че Диас не е Мане. Какво от тези неща не е вярно. Или, щом сме фенове трябва да бъдем като зомбита. И, да , смятам ,че с тази застаряваща халфова линия и с не още напасналите се нападатели ще ни е трудно да се борим за титлата.

Потребителски аватар
VDP
Контакти:

Мнениеот VDP » 29 авг 2022 17:26

kadett1 написа: Какво толкова лошо съм писал за отбора пък сега. Писал съм , че и слепите видяха, че ни трябва халф, че младите може и да станат звезди, но още са далеч,че Ван Дайк не е във формата , в която беше преди контузията и че Диас не е Мане. Какво от тези неща не е вярно.

Ето така написано си е градивна критика и аз също споделям мнението ти.
Но квалификации от сорта на "средната ни линия е пълен ташак", "недоказан още нападател за 80 милиона" и т.н., не мислиш ли, че пресоляват манджата излишно. И това са само извадки от последните ти 2-3 мнения. Просто изразните ти средства са една идея по-хард и създават впечатление за хейт към отбора и треньора, а те не са го заслужили с това което постигнаха последните години. Всеки има прво да е критичен и да иска най-доброто за отбора си, но се разглезихме от успехите и май почваме да забравяме 30-те години преди Клоп и на какво приличаше отбора със знайни и незнайни анимационни герой.
Да почваме да плюем след 2-3 неуспеха не го разбирам и бих искал да ми посочиш последното си позитивно мнение което написа тук.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 29 авг 2022 18:53

Кефи ме как се хейти Дарвин, сравнява се с Керъл а се пропуска факта, че един (за някои бог, за други предател) Суарез сезон и половина не можеше да уцели вратата повече от 2 пъти на мач. Пожелавам си Дарвин да е като Стъридж но без контузиите

john barnes

Мнениеот john barnes » 30 авг 2022 14:35

Клоп си каза-искам халф,но дали чичо скрудж ще му даде пари...това вече само Господ знае. Моето мнение е,че няма да вземем никой!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 30 авг 2022 15:21

john barnes написа:Клоп си каза-искам халф,но дали чичо скрудж ще му даде пари...това вече само Господ знае. Моето мнение е,че няма да вземем никой!

Клоп малко позакъсня, в края на трансферния прозорец трудно може да се пазариш, а американците не са от дащните.

john barnes

Мнениеот john barnes » 30 авг 2022 16:40

Закъснял,не закъснял...тия за кво са собственици? На 16-то място сме по нет спенд,със минус 5.25млн дадени от тях. Срам,пореден срам за алчните янки,искат със трици маймуни да ловят. Да дават пари и да вземаме някой класен халф,че догодина трима си заминават фрий и не виждам как ше извадят пари за трима нови,особено ако единия е Белингам,който ще е поне 80млн. Или ще чакаме на карвальо и сина на Клоп?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 30 авг 2022 18:19

Сеп под наем в Шалке

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 31 авг 2022 14:29

jelew73 написа:Сеп под наем в Шалке

Чудесна новина!
Дано успее да се пребори за повече игрово време.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

john barnes

Мнениеот john barnes » 31 авг 2022 16:28

Сеп е подписал нов договор и тогава е отишъл под наем,явно ще се разчита на него в бъдеще. Колкото до нов халф....такъв според мен няма да има,свързваха ни със какви ли не имена и накрая нищо. Ще гледаме Карвальо и сина на Клоп.

Върни се в “Ливърпул”