Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Liverpool_EC » 27 авг 2022 04:38

john barnes написа:Пазара пак полудя,плащат се нереални пари за средна ръка играчи:Пакета-60млн.Исак-70млн.Антъни-94млн,доста по скъп от нашия Нунес.

Не, че имаме интерес, ама Пакета е идеалният заместник на Фирмино, Клоп ще го трансформира и него, както направи на времето с Боби. Такъв надъхан и пресиращ бразилец не се среща всеки ден, другото е само бонус.

john barnes

Мнениеот john barnes » 27 авг 2022 15:02

Клоп най-после си призна,че е сгрешил за нов халф и сега излизаме на пазара. Но дано не е късно,а че ще ни извият ръцете е повече от ясно. Мисля,че или Тилеманс или Рубен Невеш са постижими цели.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 27 авг 2022 16:10

Мисля,че нищо няма да се опрай с един халф. Ако не пасне ,ако не се адаптира бързо,ако се контузи ,като при повечето нови. Тъй че ,ние хубаво чакаме белингам ,ма една птичка...поне 2ма трябват. А ако се разкара плявата и трети.
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 27 авг 2022 19:03

Още миналия сезон трябваше да се вземе халф,този -втори.И да се разкарат воденичните камъни Кейта и Окса.
Така че за мен е абсолютно наложително,задължително и закъсняло да се случи този трансфер.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 27 авг 2022 19:29

john barnes написа:Клоп най-после си призна,че е сгрешил за нов халф и сега излизаме на пазара. Но дано не е късно,а че ще ни извият ръцете е повече от ясно. Мисля,че или Тилеманс или Рубен Невеш са постижими цели.

Клоп това го каза, за да го оставят на мира журналята, че му писна на оная работа по 5 пъти един и същи въпрос на всяка пресконференция. Иначе не знам на какъв пазар излизаме, като пак повтори същотото, както и през юни-правилния човек на правилната цена. Щом цяло лято не намериха такъв, сега за няколко дена ли? А дано, ама надали...
Белингам ще играе на 2 позиции догодина, нали 3 години събират пари за него, ще трябва да ги избива някякси. Само има една подробност. Реал сега кешират 70 млн от Каземиро, не ги ли дадат за някой сега, познай за кой ще ги дадат другото лято.
Пък нашите плащачи само това и чакат - някой друг да го плати тоя скъпия :))))))))

john barnes

Мнениеот john barnes » 28 авг 2022 12:59

Слвд днешната новина,че отсега искаме да си осигурим Белингам и ще го вземем януари месец,май следващите дни не трябва да чакаме нов играч.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

ihtiandar
Контакти:

Мнениеот ihtiandar » 28 авг 2022 13:13

Тоя пиклю Белингам какво очаквате от него,че и натоварен с очаквания,че и егати парите На 19-20 г. какво ще направи.Има къде по-опитни дърти катили.В тоя влагат и ще чакаме...
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?

john barnes

Мнениеот john barnes » 28 авг 2022 14:22

И аз не знам,защо толкова напъваме за тоя Джуд,но се доверявам на Клоп за пореден път.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 28 авг 2022 14:45

Дедо Хенри и кака Линда са били на трибуните срещу Борнемут, явно ще се работи по някой трансфер

ihtiandar
Контакти:

Мнениеот ihtiandar » 28 авг 2022 15:19

Брозович....
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?

Върни се в “Ливърпул”