Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот wolf » 17 юли 2022 13:56

CSKA69 написа:Тен Хаг е фантастичен мениджър, но само той няма да е достатъчен за да може Юнайтед да се завърнат в играта. Общо взето те са в позицията, в която беше Ливърпул при назначението на Клоп. От тях си зависи дали ще поемат в правилната посока и от работата, която ще свършат на и извън терена. Ливърпул беше по-добрият отбор от Сити миналия сезон, но е разочароващо, че двете големи цели се изплъзнаха. Халанд, ако бързо се адаптира към стила на Пеп ще бъде истински кошмар, но аз все си мисля, че привличането му не е с цел да се доминира в Англия. Целта пред Сити е Ушатата. Това дава известно предимство за Ливърпул в битката за титлата, защото очаквам този път фокусът при тях да е най-вече върху Шампионската лига.

Халанд колкото е физически голям толкова е и кашкавален. Спокойно, очаквам да е Агуеро 2. Да вкарва докато е здрав което няма да е често

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 17 юли 2022 17:36

wolf написа:
CSKA69 написа:Тен Хаг е фантастичен мениджър, но само той няма да е достатъчен за да може Юнайтед да се завърнат в играта. Общо взето те са в позицията, в която беше Ливърпул при назначението на Клоп. От тях си зависи дали ще поемат в правилната посока и от работата, която ще свършат на и извън терена. Ливърпул беше по-добрият отбор от Сити миналия сезон, но е разочароващо, че двете големи цели се изплъзнаха. Халанд, ако бързо се адаптира към стила на Пеп ще бъде истински кошмар, но аз все си мисля, че привличането му не е с цел да се доминира в Англия. Целта пред Сити е Ушатата. Това дава известно предимство за Ливърпул в битката за титлата, защото очаквам този път фокусът при тях да е най-вече върху Шампионската лига.

Халанд колкото е физически голям толкова е и кашкавален. Спокойно, очаквам да е Агуеро 2. Да вкарва докато е здрав което няма да е често

И аз така смятам, защото му е голям кокала, дет се вика, ама още е с твърде малко мачове за това, вече към 26,7 сигурно ще почнат да го мъчат все по-често и да пропуска по половин сезон сумарно. А и не забравяйте, че е син на Алф-Инге, който спря рано, заради хронични проблеми (не заради Рой Кийн, както всички сме свикнали да вярваме).

john barnes

Мнениеот john barnes » 17 юли 2022 17:52

Дарвин нещо ме притеснява,припрян е и отиграванията му са панически. Дано влезе бързо в час,че не ми се гледа филма със андрю фъкинг керъл отново.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 17 юли 2022 19:47

john barnes написа:Дарвин нещо ме притеснява,припрян е и отиграванията му са панически. Дано влезе бързо в час,че не ми се гледа филма със андрю фъкинг керъл отново.

Едно време си счупихме трансферния рекорд за типичен централен нападател с дълга коса, който се о*ра като карпатски вълк. Сега историята се повтаря, но в мачовете срещу нас в ШЛ показа хубави неща, а и Клоп рядко прави слаби трансфери. Няма как янките да са се бръкнали с подобна сума за Дарвин, освен ако Клоп изрично не е настоял за привличането му. Може дори да е било част от условията му, за да преподпише, кой знае.

Отначало имаше сравнения с Холанд, отделно високата трансферна сума със сигурност ще си тежи и очакванията към Дарвин са огромни още от първия ден. Няма начин всичко това да не му действа на психиката, но наистина имаше по едно паническо отиграване в двете контроли досега. В стремежа си да вкара и да се докаже, влезе в компилациите по грешните причини още от сега. Нека минат първите 2-3 месеца от сезона и да видим как ще е, все пак е твърде рано да го съдим. Фабиньо почти не игра през първите няколко месеца, след като го привлякохме. Понякога играчите имат нужда от повече време за сработване, адаптация и разбиране на изискванията на треньора, което е нормално, но има случаи и като Мане и Салах, които веднага влязоха в отбора и започнаха да мачкат. Времето ще покаже. На мен ми е много интересно как ще играем с такъв тип футболист, защото не сме играли с типичен централен нападател от времето на Суарес и чак съм забравил какво е да имаш такъв.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 17 юли 2022 21:18

john barnes написа:Дарвин нещо ме притеснява,припрян е и отиграванията му са панически. Дано влезе бързо в час,че не ми се гледа филма със андрю фъкинг керъл отново.

Стига глупости, дай на момчето малко време. Керъл го взехме заради 1 полусезон в Нюкасъл

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 17 юли 2022 22:49

Фабиньо и Робо бяха трагедия в първите им мачове през сезона във ВЛ, но после показа, че са качествени футболисти. С Нунез ще е така също.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

john barnes

Мнениеот john barnes » 18 юли 2022 09:04

Ето,пак бързате и скачате. Казах само,че ме притеснява,а не че е слаб играч. Правете разликата,моля.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 18 юли 2022 10:50

Настроението май е минорно това лято. Въпреки, че взехме Нунес нещо не е наред със селекцията. Тази халфова линия вече е на възраст и може да берем ядове , ако се контузи някой измежду Хендерсън,Тиаго и Фабиньо. Карвальо и Елиът може да са перспективни, но още са зелени. Не знам за Вас, но като че ли очакванията тази година не са еуфорични на фона на трансферите в другите отбори с афинитет към титлата.

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 18 юли 2022 11:17

Не очаквайте чудеса този сезон. Той ще е преходен. Средната линия си имаше крещяща нужда от освежаване, но явно ще е догодина с Белингъм. Липсата на Мане ще бъде внушителна. Дарвин Нунез е добър футболист, но ще му трябва време за адаптация към висшата лига. Освен това и към стила на игра на Клоп, което дори може да е по-трудно за него. Ще видим.
След силния минал сезон, логично ще имаме спад. Да задържим позицията си в четворката и да направим прилично представяне в ШЛ, това ще е максимума.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 18 юли 2022 13:52

Айде пак се почна с прогнозите хаха, единствената разлика е че ще се разчита още повече на Салах и ще иска повече топката като го няма Мане

Върни се в “Ливърпул”