Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Кучето влачи параход.не съм чувал за рейсове.Стига ревахте за Салата,човека иска пари.Ако тук няма,ще отиде където има.Клубът е най-важен....
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
И Атлетико го играят това хоро!john barnes написа:Само и единствено при нас,шефовете смятат че един играч на 30г е вече дърт и приключил с футбола!

-
john barnes
zdravkos написа:И Атлетико го играят това хоро!john barnes написа:Само и единствено при нас,шефовете смятат че един играч на 30г е вече дърт и приключил с футбола!
Не мисля,имат няколко играча над 30г,които са титуляри.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- slash1912
- Контакти:
Едни такива "свършили с футбола " ни биха преди месец в Париж.
Преди година по същото време мантрата беше,че не купуваме,щото приоритет било преподписването.Днес вече тия същите са стари и не заслужават парите,които други им дават без проблем.
Преди година по същото време мантрата беше,че не купуваме,щото приоритет било преподписването.Днес вече тия същите са стари и не заслужават парите,които други им дават без проблем.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
john barnes написа:Само и единствено при нас,шефовете смятат че един играч на 30г е вече дърт и приключил с футбола!
Беше така преди може би 10-15 години но с модерните технологии в медицината, такива като Модрич и в миналото Тоти с едно докосване променят мача дори на 36-38-40.
wolf написа:john barnes написа:Само и единствено при нас,шефовете смятат че един играч на 30г е вече дърт и приключил с футбола!
Беше така преди може би 10-15 години но с модерните технологии в медицината, такива като Модрич и в миналото Тоти с едно докосване променят мача дори на 36-38-40.
.... и кои са тези Бесни Страшни Пенсии във Висшата лига, че нещо не се сещам? ;)))
Малко факти:
- Отборът с най-висока средна възраст завърши последен;
- Колко такива БСП-та има в съставите на нашите конкуренти ..... и каква я вършат?;
[offtopic]Веднага се сещам за едни клетници - имат си Рони, Мата, Кавани и Матич на средна възраст около 35, плащаха им общо към 60-70 милки на сезон и от 4-мата двама сега са без отбор, един отиде със свободен трансфер в Рома и един остана да си преговаря термина "висока преса" във футбола :))[/offtopic]
Колкото до нашите шефове и обвиненията, че дискриминират играчите в трета футболна възраст, айде да не говорим наизуст, а да прегледаме малко договорите на някои от основните играчи:
- Милнър с договор до 37;
- Хендо с договор до 35;
- Тиаго с договор до 33;
- Матип с договор до 33;
- Боби с договор до 32;
- ВВД с договор до 34;
- Фаб с договор до 33;
- Робо с договор до 32;
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
slash1912 написа:Едни такива "свършили с футбола " ни биха преди месец в Париж.
Точно "свършилите с футбола" гледаха мача отблизо в Париж!
С аналогична игра, отборът който загуби в Париж, би взел 4 от 5 последователни мача!
Колкото до "преподписването" миналото лято, самият Клоп каза, че това е приоритет (и за мен беше абсолютно прав), или не си съгласен с него? Отборът от сезон 2021/22 за мен бе най-завършеният и балансиран Ливърпул, който помня! За 65 мача, мисля, че бяхме надиграни само в един - гостуването на Сити.
.... и преподписването е двустранен процес все пак - едни играчи търсят повече пари, други повече игрово време, трети нови предизвикателства. Трудно ми е да си представя, че може да се угоди на всички ..... ;)
Важното е клубът и отборът да се развиват.
Клуб и отбор не са спрели да се развиват, .... поправи ме, ако греша.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Няколко персони тук къде с ирония, къде с обиди се опитват да ни убедят, че ФСГ са най-голямото зло в историята на Ливърпул, но всъщност тяхната система на заплащане е не само честна, но и спасяваща. Защо? Защото при лавинообразно нарастване на заплатите клуба неминуемо ще попадне в цинтрофугата на финансовия колапс.
Сега Сити плаща 300к на Грийлиш да търка пейката, от новия сезон за същата заплата компания на пейката ще му прави Филипс. След един сезон за 400к Райс, а след 2 за 500к Нкунку и т.н. В ПСЖ Неймар си купи самолет и заплатата на Мбапе стана 970к. Байерн се съгласи да даде 390к на Мане в първенство с предизвестен край.
Това ли искаме от футбола, безкрайно повишаващи се заплати за играчи, които са далеч от класата на Пеле и Марадона,макар да си мислят че са по-добри от тях.
Ман Ю и Барса са два от примерите за попаднали в капана. Големи заплати за не дотам добри футболисти и резултата от това е че от сигурни за ШЛ преди се превърнаха в сигурни за... ЛЕ сега. В същото време Ливърпул извървя обратния път нали?
Така, че кой модел е по-добър?
Затова Салах няма да получи 400к,както не ги получи Мане, както няма да ги получи и ТТА или някой друг. Защото това e т. нар Liverpool way.
Бъдете свебодни да ме оплюете пак :)
Сега Сити плаща 300к на Грийлиш да търка пейката, от новия сезон за същата заплата компания на пейката ще му прави Филипс. След един сезон за 400к Райс, а след 2 за 500к Нкунку и т.н. В ПСЖ Неймар си купи самолет и заплатата на Мбапе стана 970к. Байерн се съгласи да даде 390к на Мане в първенство с предизвестен край.
Това ли искаме от футбола, безкрайно повишаващи се заплати за играчи, които са далеч от класата на Пеле и Марадона,макар да си мислят че са по-добри от тях.
Ман Ю и Барса са два от примерите за попаднали в капана. Големи заплати за не дотам добри футболисти и резултата от това е че от сигурни за ШЛ преди се превърнаха в сигурни за... ЛЕ сега. В същото време Ливърпул извървя обратния път нали?
Затова Салах няма да получи 400к,както не ги получи Мане, както няма да ги получи и ТТА или някой друг. Защото това e т. нар Liverpool way.
Red_Neck написа:slash1912 написа:Едни такива "свършили с футбола " ни биха преди месец в Париж.
Точно "свършилите с футбола" гледаха мача отблизо в Париж!
С аналогична игра, отборът който загуби в Париж, би взел 4 от 5 последователни мача!
Колкото до "преподписването" миналото лято, самият Клоп каза, че това е приоритет (и за мен беше абсолютно прав), или не си съгласен с него? Отборът от сезон 2021/22 за мен бе най-завършеният и балансиран Ливърпул, който помня! За 65 мача, мисля, че бяхме надиграни само в един - гостуването на Сити.
.... и преподписването е двустранен процес все пак - едни играчи търсят повече пари, други повече игрово време, трети нови предизвикателства. Трудно ми е да си представя, че може да се угоди на всички ..... ;)
Важното е клубът и отборът да се развиват.
Клуб и отбор не са спрели да се развиват, .... поправи ме, ако греша.
Въпроса е че ни биха 2019, биха ни и сега. Ако ще половин удар да имат във вратата тия обърнаха и Челси и Сити. Нещо което ние особено със Сити така и не показахме като характер да ги бием а ни зависеше първенството от това
-
john barnes
jelew73 написа:Няколко персони тук къде с ирония, къде с обиди се опитват да ни убедят, че ФСГ са най-голямото зло в историята на Ливърпул, но всъщност тяхната система на заплащане е не само честна, но и спасяваща. Защо? Защото при лавинообразно нарастване на заплатите клуба неминуемо ще попадне в цинтрофугата на финансовия колапс.
Само да те питам,със какво байрен са по-голям отбор от нас,за да могат да дадат на Мане мечтаната от него заплата,а ние не можем? Нали парадираме да сме гранд и да се борим за всички възможни трофеи? Защо тогава твоите идоли оставиха да си тръгнат Мане и Вайналдум?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.