Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Red_Neck » 13 юни 2022 11:11

jelew73 написа:
Liverpool_EC написа:.....

Ей кокошката или яйцето. Този Клоп кой го докара в Ливърпул. Не отговаряй, няма смисъл

Обективната истина е, че играчите идват заради и бачкат за Клопо, ..... а Клопо дойде, остана и бачка за "охлювите" ===>>

Клубът работи като добре смазана машина, не е спирал да се развива и само ултра-хейтърите на бостънските отказват да видят разликата "преди и след"!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 юни 2022 13:01

Liverpool_EC написа:.. И Мане, и Салах ще получат въпросните заплати от други отбори...Единственият от преподписалите, който може да иска над 300 е Ван Дайк. И той кара на 220, ама все пак е най-високо платен в отбора. Другите при цялото ми уважение, много добре знаят (и агентите им), че ще е чудо да намерят някой да им даде над 300+ к. И затова си преподписаха на 180, не защото умират от скромност и смиреност.

Живи и здрави да са, но мен лично не ме интересуват страничните им проекти,...... въпросът е, че при нас трудно ще им се получи ;))
Щом болшинството преподписващи ( в това число и Клоп, защото той дори не получи повишение за последното удължаване на договора) разбират естеството и значението на структурата на заплатите в клуба, значи проблемът е в Мане.
... и не ми казвай, че освен ВВД, Али, Трент или Робо нямаше да получат повече в друг клуб.

Имаш ли си на идея в момента, колко деца стават фенове на Ливърпул, заради Салах и Мане? Тези деца след 30 г пак ще са си фенове на Ливърпул и ще харчат пари за отбора, БЛАГОДАРЕНИЕ на Салах и Мане. Ти си тръгнал да му смяташ дали нямал да изкарва 3-4 милиона незаслужено като станел на 34. 1,4 милиона продадени фланелки по $100 са 140 млн за Найк и сега сметни процентчето, което влиза в Ливърпул

Тази сделка с Найк агентите на Мане и Салах ли я подписаха или някой форумен кибик?
Нали за да подпишеш подобна сделка се иска визия и топки! Колко европейски клуба подписват подобни сделки?
Идея си нямам колко деца стават фенове на клуба заради Мо и Мането, .... предполагам Рома и Сотон още харчат спечеленото от тях ;))

Затова играчите изкарват повече от треньора, иди обясни на някое 7,8 годишно дете, какво прави Клоп за отбора, докато то припада колко играча е излъгал Салах и иска негова фланелка...

Прав си, ... Мо и Мането са по-важни от Юрген за клуба, защото продават повече фланелки от него :)))))

Щом искаш ограничения за играчите, я кажи защо да няма ограничения на печалбата на собствениците?

Кой ще налага ограничение на печалба на собственик? Ти ли? :)))
... а като губят пари, играчите помагат ли с по някой лев?
2 години чакам да сметнеш печалбата на ФСГ от клуба, ... успя ли? :)))
Поне дивиденти взимат ли бостънските?

А за твойте Алекси Санчес и Йозил, аз да те питам кое им е повече на Левандовски и Бензема, годините или головете ?

За Лева питай Байерн, .... 'щото и те май имат сходен проблем ;)
Колкото до Бенца, ..... щом Бейл и Азар получават значително повече от него в Реал, ..... явно по твоята логика е за оплакване ;))

Кой скочи на пожар да вземат Диаз в последните дни на януари? Клоп просто още тогава е знаел, че Мане се маха, ние разбрахме онзи ден.

Нали не визираш оня, който раздава потници на тренировки? ;)))
Що така, като ти изнася реди трансфери, .... а като не ти изнася - няма думата и само раздава потници? Не е лесна и твойта :)

Ти може и да си разбрал оня ден, ...... разбираемо. Поголовно ще се вдигат заплатите в клуба, ама Мането ще стиска зъби на 100К и ЕС-то не разбрал, че не могат да се разберат за нов договор и е играчът е пътник. :))).
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

john barnes

Мнениеот john barnes » 13 юни 2022 20:39

Голямо лизане на задници,голямо чудо...сложете си със желев снимка на янките у вас,всеки ден удряйте челцата в земята и палете свещи да иляди дедо ви хенри.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 14 юни 2022 03:18

Red_Neck написа:
Liverpool_EC написа:.. И Мане, и Салах ще получат въпросните заплати от други отбори...Единственият от преподписалите, който може да иска над 300 е Ван Дайк. И той кара на 220, ама все пак е най-високо платен в отбора. Другите при цялото ми уважение, много добре знаят (и агентите им), че ще е чудо да намерят някой да им даде над 300+ к. И затова си преподписаха на 180, не защото умират от скромност и смиреност.

Живи и здрави да са, но мен лично не ме интересуват страничните им проекти,...... въпросът е, че при нас трудно ще им се получи ;))
Щом болшинството преподписващи ( в това число и Клоп, защото той дори не получи повишение за последното удължаване на договора) разбират естеството и значението на структурата на заплатите в клуба, значи проблемът е в Мане.
... и не ми казвай, че освен ВВД, Али, Трент или Робо нямаше да получат повече в друг клуб.

Имаш ли си на идея в момента, колко деца стават фенове на Ливърпул, заради Салах и Мане? Тези деца след 30 г пак ще са си фенове на Ливърпул и ще харчат пари за отбора, БЛАГОДАРЕНИЕ на Салах и Мане. Ти си тръгнал да му смяташ дали нямал да изкарва 3-4 милиона незаслужено като станел на 34. 1,4 милиона продадени фланелки по $100 са 140 млн за Найк и сега сметни процентчето, което влиза в Ливърпул

Тази сделка с Найк агентите на Мане и Салах ли я подписаха или някой форумен кибик?
Нали за да подпишеш подобна сделка се иска визия и топки! Колко европейски клуба подписват подобни сделки?
Идея си нямам колко деца стават фенове на клуба заради Мо и Мането, .... предполагам Рома и Сотон още харчат спечеленото от тях ;))

Затова играчите изкарват повече от треньора, иди обясни на някое 7,8 годишно дете, какво прави Клоп за отбора, докато то припада колко играча е излъгал Салах и иска негова фланелка...

Прав си, ... Мо и Мането са по-важни от Юрген за клуба, защото продават повече фланелки от него :)))))

Щом искаш ограничения за играчите, я кажи защо да няма ограничения на печалбата на собствениците?

Кой ще налага ограничение на печалба на собственик? Ти ли? :)))
... а като губят пари, играчите помагат ли с по някой лев?
2 години чакам да сметнеш печалбата на ФСГ от клуба, ... успя ли? :)))
Поне дивиденти взимат ли бостънските?

А за твойте Алекси Санчес и Йозил, аз да те питам кое им е повече на Левандовски и Бензема, годините или головете ?

За Лева питай Байерн, .... 'щото и те май имат сходен проблем ;)
Колкото до Бенца, ..... щом Бейл и Азар получават значително повече от него в Реал, ..... явно по твоята логика е за оплакване ;))

Кой скочи на пожар да вземат Диаз в последните дни на януари? Клоп просто още тогава е знаел, че Мане се маха, ние разбрахме онзи ден.

Нали не визираш оня, който раздава потници на тренировки? ;)))
Що така, като ти изнася реди трансфери, .... а като не ти изнася - няма думата и само раздава потници? Не е лесна и твойта :)

Ти може и да си разбрал оня ден, ...... разбираемо. Поголовно ще се вдигат заплатите в клуба, ама Мането ще стиска зъби на 100К и ЕС-то не разбрал, че не могат да се разберат за нов договор и е играчът е пътник. :))).

Пак само извъртанки и нищо съществено.
Забавляваш още от първия абзац. Робо ли ще взима 300к в някой друг отбор :) А кой го му ги предлага? Нали първо някой трябва да ти ги предложи, че да ги вземеш...Той до онзи ден цъкаше за 30к, нищо че имаше два финала в ШЛ и титла на Англия. Ей такива най ги обичат от ФСГ, да се раздават на 30к с години. Алисон може, особено ако го поиска Реал, ела да видиш с колко ще запали нататък. Трент е юноша и е единствената надежда да бъде следващият Джерард и да играе за по-малко от любов.
Сделката с Найк функционира точно заради Салах и Мане, това обяснявах с фланелките, ама ти няма как да го вденеш това. Нали в партията на ФСГ всички трябва да са послушковци и да взимат по равно, пък кой колко е докарал, майната му...затваряте очи и запушвате уши, като дойде да иска пари човека. Имал-дал, сега да ходи други да му платят, нали сте тарикати... Рома и Саутхямптън от безсилие или глупост ги сравни с Ливърпул:)))
Клоп много важен станал за теб, нали беше тук на заплата? Я на светни колко лева извадиха собствениците на Ливърпул, като бяха загубите от ковид? Чакам да обявиш цифрата, нали и без това този отбор го следиш заради финансирането му. Мане и Салах строят болници и училища, Хенри строи нова трибуна за още печалба. Само при теб все още са на тъмночервено, завалийките от Бостън. След първите 10г от всички финансови операции в клуба бяха на плюс. Не много (мисля 17млн, забравих точно колко). Първоначалния заем от 300млн, който отпуснаха беше избит от продажбата на 10-11% на Редбърд. Само с 10-11% си избиха първоначалната инвестиция... Та я ни кажи сега те ли са на тъмночервено или ти си на тъмнозаблудено??? Някой тук онанираше как щели да я реинвестират в клуба. И там всичко позна, типично в твой стил, само че клуба бил Питсбърг Пенгуинс :)))))))) Я сега ти ни кажи след всичкото ти цвилене за вдигането на заплатите, как така те са паднали с 11 млн спрямо предната година? Върховен финансист, като теб, да се обърка с толкоз пара?
Логиката ми за Левандовски и Бензема беше, че и на 33-4 пак нижат гол след гол, щото за теб и ФСГ нали Салах и Мане няма да си струват парите на тези години. Ама нищо извърти го пак на заплати, понеже си мислиш, че разбираш нещо на тази тема :)))))))
Аз никога не съм отричал, че има играчи привлечени заради статистиците - Салах, Кейта, Чембърлейн и др. Обаче само ти си вярваш, че Коулкър, Минамино, Дейвис не му бяха натресени на Клоп, а той си ги избира лично и настояваше да са точно те. Накрая на деня му е през хурката на Юрген какво са видяли в даден играч на лаптопите. Той и позициите им сменя и дупки кърпи, а твойте лапат дебелите заплатки в офиса, докато Клоп учи играчите на тренировките как да водят даден мач. Салах ли да слушам, като казва кой го направи голмайстор или реднека от форума? Щот нали знайш, че го доведоха заради създаването на положения...само Клоп пак не разбрал и го прати да вкарва, като луд :)))))))))))))
Аз онзи ден разбрах за Мането, ама важното е, че ти знаеше че ще ходи в ПСЖ, не от миналото лято, ами от по-миналата зима? Усети се навреме, даже не знам защо Кан и Салихамиджич си губят времето, ами не четат форума от рано-рано, да получат информация от теб, довереника на Джон Хенри!

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 14 юни 2022 04:09

Може ли да си дрънкате празните приказки некъде другаде? Само крайности, никога нищо по-средата. Извъртат се нещата, така че другия никога да не казва поне 5% истина - не, не, не, в никакъв случай. Той е тъп и смотан и не греши на 70, 80 или 95% Твърдо на 100! Що не си организирате дуел с хладно или огнестрелно оръжие??? Така хем ще си решите личния спор, хем после няма да ви четем дрънканиците. (аз мога да го направя за себе си, просто за форума като цяло го предлагам - ще стане по-приветливо място)

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 14 юни 2022 11:48

Sadio Mané was asking for close to £400,000 a week for a four-year deal to stay with Liverpool. That would work out at a total, including bonuses, of around £83m over the deal. [David Maddock]
Това го оставям на корифеите по финансовите въпроси. Между другото от 100 до 400 к са си 400 %, така ми казва калкулатора. Нали ЕС?

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 14 юни 2022 12:20

jelew73 написа:Sadio Mané was asking for close to £400,000 a week for a four-year deal to stay with Liverpool. That would work out at a total, including bonuses, of around £83m over the deal. [David Maddock]
Това го оставям на корифеите по финансовите въпроси. Между другото от 100 до 400 к са си 400 %, така ми казва калкулатора. Нали ЕС?

Явно в решил да захранва освен Сенегал и съседните на държавата му страни, които и да са те..
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 14 юни 2022 21:02

[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 14 юни 2022 22:21

Изображение
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 15 юни 2022 02:54

jelew73 написа:Sadio Mané was asking for close to £400,000 a week for a four-year deal to stay with Liverpool. That would work out at a total, including bonuses, of around £83m over the deal. [David Maddock]

Желев, лошото на калкулатора е, че и на сляп човек да го дадеш, той пак ще ти каже някакво число. А какво е натракал слепеца...един господ знае :))) Пиши на лични на главния счетоводител, да ти помогне със домашното, че си се омотал бая с тези проценти. Ако и той не знае, пробвай с Гугъл, щом и Елка не можа да ти помогне...
А за Нунез по-малко ли ще заминат цялостно за трансфер + заплати? Парите ги няма, дали ще са в Сенегал, Португалия и Уругвай, те са заминали. Какво ви топли вас, че не са за Мане, а Нунез и Бенфика само вие си знаете. А да...структурата, структурата на ФСГ е най-важното нещо случило се във футбола за последния век :))))))

Върни се в “Ливърпул”