Liverpool_EC написа:.. И Мане, и Салах ще получат въпросните заплати от други отбори...Единственият от преподписалите, който може да иска над 300 е Ван Дайк. И той кара на 220, ама все пак е най-високо платен в отбора. Другите при цялото ми уважение, много добре знаят (и агентите им), че ще е чудо да намерят някой да им даде над 300+ к. И затова си преподписаха на 180, не защото умират от скромност и смиреност.
Живи и здрави да са, но мен лично не ме интересуват страничните им проекти,...... въпросът е, че при нас трудно ще им се получи ;))
Щом болшинството преподписващи ( в това число и Клоп, защото той дори не получи повишение за последното удължаване на договора) разбират естеството и значението на структурата на заплатите в клуба, значи проблемът е в Мане.
... и не ми казвай, че освен ВВД, Али, Трент или Робо нямаше да получат повече в друг клуб.
Имаш ли си на идея в момента, колко деца стават фенове на Ливърпул, заради Салах и Мане? Тези деца след 30 г пак ще са си фенове на Ливърпул и ще харчат пари за отбора, БЛАГОДАРЕНИЕ на Салах и Мане. Ти си тръгнал да му смяташ дали нямал да изкарва 3-4 милиона незаслужено като станел на 34. 1,4 милиона продадени фланелки по $100 са 140 млн за Найк и сега сметни процентчето, което влиза в Ливърпул
Тази сделка с Найк агентите на Мане и Салах ли я подписаха или някой форумен кибик?
Нали за да подпишеш подобна сделка се иска визия и топки! Колко европейски клуба подписват подобни сделки?
Идея си нямам колко деца стават фенове на клуба заради Мо и Мането, .... предполагам Рома и Сотон още харчат спечеленото от тях ;))
Затова играчите изкарват повече от треньора, иди обясни на някое 7,8 годишно дете, какво прави Клоп за отбора, докато то припада колко играча е излъгал Салах и иска негова фланелка...
Прав си, ... Мо и Мането са по-важни от Юрген за клуба, защото продават повече фланелки от него :)))))
Щом искаш ограничения за играчите, я кажи защо да няма ограничения на печалбата на собствениците?
Кой ще налага ограничение на печалба на собственик? Ти ли? :)))
... а като губят пари, играчите помагат ли с по някой лев?
2 години чакам да сметнеш печалбата на ФСГ от клуба, ... успя ли? :)))
Поне дивиденти взимат ли бостънските?
А за твойте Алекси Санчес и Йозил, аз да те питам кое им е повече на Левандовски и Бензема, годините или головете ?
За Лева питай Байерн, .... 'щото и те май имат сходен проблем ;)
Колкото до Бенца, ..... щом Бейл и Азар получават значително повече от него в Реал, ..... явно по твоята логика е за оплакване ;))
Кой скочи на пожар да вземат Диаз в последните дни на януари? Клоп просто още тогава е знаел, че Мане се маха, ние разбрахме онзи ден.
Нали не визираш оня, който раздава потници на тренировки? ;)))
Що така, като ти изнася реди трансфери, .... а като не ти изнася - няма думата и само раздава потници? Не е лесна и твойта :)
Ти може и да си разбрал оня ден, ...... разбираемо. Поголовно ще се вдигат заплатите в клуба, ама Мането ще стиска зъби на 100К и ЕС-то не разбрал, че не могат да се разберат за нов договор и е играчът е пътник. :))).