Liverpool_EC написа:jelew73 написа:Аз пък да попитам всички моралисти и застъпници на правата на Мане. Кой му разписа договора през 2018? Спряганите Окс и Кейта ли са виновни, че техните агенти са договорили по-добри условия? Увеличение от 400 % нормално искане ли е или по-скоро такова, че клуба да се окаже виновен, а играча неоценен?
А аз пък да попитам теб, на същия договор ли трябва да се разпише, че да получи нов? На кое викаш 400%, да не е поискал половин милион на седмица от янките :))))))) И най-вече, кое според неморалистите, по известни във форума, като пишман-счетоводители, прави един играч да се чувства оценен - Потупване по рамото от Клоп или заплата от собствениците, която да отговаря на представянето му в отбора и реномето му в световния футбол?
В тоя отбор всичко със заплатите е тотално объркано. Само да уточним (понеже го няма в извадката от Слаш), че шарана Адриан прибира 58к, Филипс (ти кажи кога му беше даден договора) 64к, Бен Дейвис 60к, като добавим напускащите Ориги 70, Чембърлейн 120 и се събират едни 350-400 хиляди за играчи с общо 3,4 мача от февруари насам. Каквото с тях, такова и без тях! Обаче най-заслужилите ще ги държим на стари договори, пък като поискат нови или макс 200к или пътя. Да ти еб@ и умрялата и остаряла структура, зад която вечно се крият бостънските мишки! Преди не можеха да задържат звездите, щото онези искали трофеи, сега като има трофеи, не могат щото искали заплати. Бати смешниците, брат. Извинения да искаш.
Желев, я кажи от името на бизнесмените, с какво Байерн е по-голям от Ливърпул, че ще извади за Мане заплатата, която поиска? Повече приходи имат от Ливърпул ли, по-успешни са в Европа или какво е точно предимството им, че при тях може, а при нас не може.
Ти си по сметките. От 100 до близо 400 к колко процента е? На Байерн не им знам нивото на заплатите, но с напускането на Лева и Гнабри са отчаяни и са склонни да приемат нова звезда при всякакви условия. Колкото до Ливърпул казах и преди година за напускането на Джини повтарям и сега. Няма играч в клуба заради който си струва разбиването на финансовия план. Ако вдигнеш заплата на 1 играч с 300к другите какво ще направят според теб, дали изобщо някой ще иска да преподпише. Мислете малко преди да плюете бе хора. Сега очаквам Джони да се включи и да каже, че си иска чаршафи те и т.н