Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Ponko

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Ponko » 01 юни 2022 09:37

Нещо ме съмнява да избухнем с големи трансфери. Дано отпуснат пари на Клоп.. да намери новия Мане за 30-40 млн. както направи с едноименния и Салах. Трябва се вземат нови играчи, защото ще започенем да издишаме. Дано Жота и Диаз бъдат основни двигатели през новия сезон, но са нужни и нови попълнения.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 01 юни 2022 16:13

Не знам колко е вярно, но Салах искал да остане във ВЛ, дори ако не получи нов договор. На мен това ми звучи по-скоро като сплашване към собствениците, но ако го изтървем и него догодина, ФСГ ще са идиоти.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 юни 2022 19:27

Салах се присъединява към Кейн и Шиърър с 3 златни обувки и пред него е само Анри с 4

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 01 юни 2022 21:16

9lives написа:Не знам колко е вярно, но Салах искал да остане във ВЛ, дори ако не получи нов договор. На мен това ми звучи по-скоро като сплашване към собствениците, но ако го изтървем и него догодина, ФСГ ще са идиоти.

Дали? Когато един играч започне да заплашва клуба, той вече си е тръгнал. И с какво доказа пролетта претенциите си? Заради постоянното му издигане на пиадестал загубихме Мане. Не казвам, че не е дал достатъчно през годините, но не виждам как ще влезе в онази форма...

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 02 юни 2022 01:25

kadett1 написа:
9lives написа:Не знам колко е вярно, но Салах искал да остане във ВЛ, дори ако не получи нов договор. На мен това ми звучи по-скоро като сплашване към собствениците, но ако го изтървем и него догодина, ФСГ ще са идиоти.

Дали? Когато един играч започне да заплашва клуба, той вече си е тръгнал. И с какво доказа пролетта претенциите си? Заради постоянното му издигане на пиадестал загубихме Мане. Не казвам, че не е дал достатъчно през годините, но не виждам как ще влезе в онази форма...

Не виждаш как? Я на сети последното нещо, което специално ти видя и то после стана :))) Последно се сещам, след равенството със Сити, ни сподели, че този отбор имал много проблеми...Пак вкара гледна точка, видя ги нещата дет се вика :)
И само да те попитам, а есента като показваше форма на най-добрия играч, дане би някой да му даде нещо? Или 4г и половина доказване не стигат, трябваше още 3 месеца да се доказва иначе остава недоказан в твоите очи и на ФСГто.
А смехорията, че заради него сме загубили Мане, даже няма да я коментирам. Биеш онзи вестник-парцал по глупости.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 02 юни 2022 16:22

Днес чета, че Салах би се отказал от всичките си индивидуални награди , ако може да се преиграе финалът с Реал. За това бъгарите си имат хубава поговорка - " като се обърне колата, пътища много ". В тази си форма и 3 финала да играе все тая.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 02 юни 2022 16:30

Liverpool_EC написа:
kadett1 написа:

Не виждаш как? Я на сети последното нещо, което специално ти видя и то после стана :))) Последно се сещам, след равенството със Сити, ни сподели, че този отбор имал много проблеми...Пак вкара гледна точка, видя ги нещата дет се вика :)
И само да те попитам, а есента като показваше форма на най-добрия играч, дане би някой да му даде нещо? Или 4г и половина доказване не стигат, трябваше още 3 месеца да се доказва иначе остава недоказан в твоите очи и на ФСГто.
А смехорията, че заради него сме загубили Мане, даже няма да я коментирам. Биеш онзи вестник-парцал по глупости.

Айде , като си толкова отворен сподели ни защо все пак си тръгва Мане. Че е разочарован си личеше по настроението му след вкаран гол преди година и сега. Клоп се скъсваше да хвали Салах, а Мане беше само добър професионалист, въпреки че приноса на Салах последните 2,3 месеца беше да пропилява положения, които преди реализираше без проблем.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 02 юни 2022 19:19

kadett1 написа:
Liverpool_EC написа:
kadett1 написа:
9lives написа:Не знам колко е вярно, но Салах искал да остане във ВЛ, дори ако не получи нов договор. На мен това ми звучи по-скоро като сплашване към собствениците, ноda ако го изтървем и него догодина, ФСГ ще са идиоти.

Айде , като си толкова отворен сподели ни защо все пак си тръгва Мане. Че е разочарован си личеше по настроението му след вкаран гол преди година и сега. Клоп се скъсваше да хвали Салах, а Мане беше само добър професионалист, въпреки че приноса на Салах последните 2,3 месеца беше да пропилява положения, които преди реализираше без проблем.

По принцип съм напълно съгласен с теб, че формата на Салах се стопи втория полусезон както и че в най-важните мачове го нямаше. Но искам и нещо друго да покажа - 24 до 38 кръг (КАН до края на сезона) - Салах 7 гола 4 асистенции, Мане 8 гола и 2 асистенции. В ШЛ Салах има 1 гол/2 асистенции а Мане 3 гола 0 асистенции. Факт е че и на двамата им падна формата, на Салах доста повече. Но като теглим чертата крайния резултат от играта им е много сходен

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 04 юни 2022 02:22

Садио Мане: Щом сънародниците ми искат да напусна Ливърпул, ще го направя
Тоя ще излезе по - голям глупак от Коутиньо, Вайналдум и Торес.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 04 юни 2022 13:44

Е то е ясно, че напуска щото се чувства недооценен и винаги всички говорят за Салах. Това е просто предтекст,прекално скромен и добронамерен е да каже, че напуска от недоволство и затова изпозлва сънародниците си. Освен това четох, че заплатата му е 2 пъти по-ниска от ОКСА, поискал е увеличение и се му отказали. Ако е вярно, шокиращо е, че не е напуснал много по-рано.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Ливърпул”