Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Liverpool_EC » 30 май 2022 15:18

kircho_baretata написа:Мането беше в летаргия около една година, но след като спечели КАН беше най-добрия ни нападател. Явно го стегна шапката вече и не му се седи при нас, но каквото такова.
Изгледжа настъпва времето за голямо обновяване на отбора. Милнър е пред пенсия, Хендо и той натам отива, Кейта трябва да го падарим на някой немски/австрийски тим и да се свършва, че вече спирам мача като го видя на терена. Къртис - все повече ми заприличва на Уудбърн или Уилсън, едва ли не са следващите световни звезди, но ние си знаем, че става въпрос за типично надуване на балона около някои английски "таланти". Надявам се поне Харви да не попада в тази категория. И какво остана в средата двамата бразилейро, страхотни халфове но само двама, а единия често е с контузии та не знам.
Нападението - и там ситуацията е сходна. При Салах положението напоследък е изхвърляне като чикия на мокър пясък. Много приказки малко голове (визирам последните два месеца). Оригамито си тръгва, Минамино сигурно и той. Фирмино е пич, но вече не може да изкара цял сезон по начина по който го правеше.
Ако си тръгнат - Ориги (сигурен), Минамино, Мане, Окса, Кейта (дано), това са петима човека, които трябва да се заменят. Даже да не отваряме дума, че няма покритие на Трент, а може да се размрънка и Гомес.

Кейта и аз бих го разкарал вече, 4 години непостоянство. Прави хубави мачове тук-таме и после...влиза да обръща финал в ШЛ и 15 минути буквално игра за Реал. Има качества, ама е време вече да освободи заплатата за някой друг, белким новия покаже нещо повече от 5 хубави мача на сезон.
За Къртис мисля на всеки е ясно, че не е новия Зидан. Но е достатъчно добър за резерва, а ако си развие потенциала, който показваше в младежите, дори и за титуляр. Не забравяйте, че е само на 21. Трябват му редовно мачове на тези години за да може да качи на следващо ниво, а в сегашният състав е трудно да пробие. Хендо помниш ли какво представляваше на неговите години-сезона 11/12 и кои му бяха конкурентите за титуляр :)))))

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 30 май 2022 21:57

Кейта и аз не можах да му стана фен за толкова време освен че е стъклен

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 31 май 2022 11:59

Дотук с интереса ни
Бенфика няма да пусне евтино звездата си Дарвин Нунес. 22-годишният уругваец е обект на сериозен интерес от страна на редица европейски грандове. На "Луш" знаят, че трудно ще го задържат в състава си, но пък ще искат да вземат максимално голяма сума, ако се стигне до негова продажба, като са му сложили цена от 120 милиона евро, пише "Атлетик".

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 31 май 2022 16:32

Какво ще кажете да бартеросаме Мане за Левандовски :D
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
VDP
Контакти:

Мнениеот VDP » 31 май 2022 16:37

9lives написа:Какво ще кажете да бартеросаме Мане за Левандовски :D

Левандовски е на 33, няма много футбол на високо ниво пред него. Аз по скоро се замислих за бартер Мане за Гнабри. Той е на 26, играе на сходна позиция и не иска да преподпише с Байерн.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 31 май 2022 22:27

VDP написа:
9lives написа:Какво ще кажете да бартеросаме Мане за Левандовски :D

Левандовски е на 33, няма много футбол на високо ниво пред него. Аз по скоро се замислих за бартер Мане за Гнабри. Той е на 26, играе на сходна позиция и не иска да преподпише с Байерн.

Август става на 34, да си беше останал в Байерн да избута още 2 сезона. Сега ще се подпират с другите пенсии в Барса

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 31 май 2022 22:44

Според шефа на Ла Лига финансовото положение на Барса не е достатъчно добро и не могат да си позволят Левандовски.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 31 май 2022 23:10

Не мисля, че имаме шанс за него, но според мен Левата би бил нещо, като Ван Перси за нас, когато премина в Юнайтед. Всичко са мечти обаче.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 31 май 2022 23:40

Левандовски изобщо не е играч за Ливърпул, да не говорим на колко години е, а и за мен е супер надценен. Дори не знам защо го обсъждате..
Днеска мернах на няколко места нещо за Данжума от Виляреал. По-скоро ми звучи вариант за резерва, ако изобщо има нещо. Сега моментът е да надградим, а не да си бараме шапката като през 2020-а след шампионския сезон. Напуска доказан играч от световна класа Мане, взима се доказан играч от световна класа с перспектива все пак. Ако ще напуска Мане и ще купуваме на негово място Данжума .. заеби тая работа. Относно Гнабри съм ЗА.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 01 юни 2022 00:24

Лева не веднъж е повтарял, че Клоп за него е като баща. Този аспект не е за подценяване.
Защо да не видим смяна?

П.С.
Ориги също ни напуска, а Левандовски е доказан в центъра.
Изображение Изображение

Върни се в “Ливърпул”