kircho_baretata написа:Мането беше в летаргия около една година, но след като спечели КАН беше най-добрия ни нападател. Явно го стегна шапката вече и не му се седи при нас, но каквото такова.
Изгледжа настъпва времето за голямо обновяване на отбора. Милнър е пред пенсия, Хендо и той натам отива, Кейта трябва да го падарим на някой немски/австрийски тим и да се свършва, че вече спирам мача като го видя на терена. Къртис - все повече ми заприличва на Уудбърн или Уилсън, едва ли не са следващите световни звезди, но ние си знаем, че става въпрос за типично надуване на балона около някои английски "таланти". Надявам се поне Харви да не попада в тази категория. И какво остана в средата двамата бразилейро, страхотни халфове но само двама, а единия често е с контузии та не знам.
Нападението - и там ситуацията е сходна. При Салах положението напоследък е изхвърляне като чикия на мокър пясък. Много приказки малко голове (визирам последните два месеца). Оригамито си тръгва, Минамино сигурно и той. Фирмино е пич, но вече не може да изкара цял сезон по начина по който го правеше.
Ако си тръгнат - Ориги (сигурен), Минамино, Мане, Окса, Кейта (дано), това са петима човека, които трябва да се заменят. Даже да не отваряме дума, че няма покритие на Трент, а може да се размрънка и Гомес.
Кейта и аз бих го разкарал вече, 4 години непостоянство. Прави хубави мачове тук-таме и после...влиза да обръща финал в ШЛ и 15 минути буквално игра за Реал. Има качества, ама е време вече да освободи заплатата за някой друг, белким новия покаже нещо повече от 5 хубави мача на сезон.
За Къртис мисля на всеки е ясно, че не е новия Зидан. Но е достатъчно добър за резерва, а ако си развие потенциала, който показваше в младежите, дори и за титуляр. Не забравяйте, че е само на 21. Трябват му редовно мачове на тези години за да може да качи на следващо ниво, а в сегашният състав е трудно да пробие. Хендо помниш ли какво представляваше на неговите години-сезона 11/12 и кои му бяха конкурентите за титуляр :)))))