Мнениеот KOPScousers » 25 апр 2022 11:45
Тоя е следващото голямо име след Мбапе и Холанд, който го вземе, определено няма да сгреши. Лошото е, че не вярвам да го вземем точно ние, понеже се напълнихме с атакуващи футболисти и дори напускащият Дивок няма да промени тоя факт.
Единствения шанс този трансфер да стане възможен според мен е, ако продадем Минамино И някой от триото с изтичащи договори - примерно Фирмино. Не ми се иска, но най-вероятно на тоя етап изглежда да се разделим с Боби, който получава все по-малко възможности за изява. Предполагам, че цената на Дарвин няма да е по-малка от 60-70 млн., а от трансферите на Минамино и Боби спокойно можем да изкараме едни 35-40 млн. Освен тях се очаква да има и други изходящи трансфери, като Окс и Неко примерно. Аз лично не бих отказал една атака за следващия сезон, състояща се от Салах, Мане, Диас, Жота, Дарвин и младия Кейд Гордън, който направи доста добро впечатление и дори вкара гол за ФА Къп.
ПП. А, забравих и Фабио Карвальо, който също ще се присъедини към отбора това лято. Това лято прави 20 години и си мисля, че често ще го виждаме в игра следващия сезон. Пак казвам, кофти ще ми е за Боби, но съм доста навит да заменим него, Ориги и Минамино с Дарвин Нунес и Карвальо.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]