Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- KOPScousers
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
Трансферът на Фабио Карвальо е готов. Фабрицио Романо го потвърди, медицинските прегледи вече са минати с позволението на Фулъм. 5 милиона паунда + 2,7 млн. с бонусите и договор до 2027-ма, обявяването се очаква да е другия месец. Честито и да мачка момчето! ;)
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Защо се дават 7 млн. нагоре за свободен агент?
an4o_321 написа:Защо се дават 7 млн. нагоре за свободен агент?
Понеже е млад не е съвсем свободен. Ако клубовете не се разберат цената му се определя от трибунал. Подобна беше ситуацията с Дани Ингс преди години.
jelew73 написа:an4o_321 написа:Защо се дават 7 млн. нагоре за свободен агент?
Понеже е млад не е съвсем свободен. Ако клубовете не се разберат цената му се определя от трибунал. Подобна беше ситуацията с Дани Ингс преди години.
Не Дани Ингс, а Доминик Соланке взехме на трибунал от Челси, но иначе е точно така.
За мен Карвальо е талант не по-малък от Белингам или Санчо и при Клоп смятам, че ще се развие чудесно подобно на Трент.
an4o_321 написа:Защо се дават 7 млн. нагоре за свободен агент?
За да няма мрънкЯне във форума, че чичо Скрудж "пазарува" от Социално подпомагане ;)))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
jelew73 написа:an4o_321 написа:Защо се дават 7 млн. нагоре за свободен агент?
Абе аз не съм вчерашен, знам че за тинейджърите има трибунал, ама тия трибунали определят цени от по няколко стотин хиляди...
- KOPScousers
- Контакти:
an4o_321 написа:jelew73 написа:an4o_321 написа:Защо се дават 7 млн. нагоре за свободен агент?
Абе аз не съм вчерашен, знам че за тинейджърите има трибунал, ама тия трибунали определят цени от по няколко стотин хиляди...
Аз мисля, че и за Харви Елиът имаше трибунал и платихме сума от порядъка на 3-4 млн. на Фулъм. Доста време се проточи тогава, но в крайна сметка цифрата беше нещо от този сорт. Някъде четох, че Ливърпул е склонен да плати тази сума за Карвальо, понеже двата клуба са се разбрали за нея през януари и нашите искат да постъпят джентълменски в ситуацията. Не вярвам тези 5 + 2 и нещо милиона да ни объркат по какъвто и да е начин селекцията през лятото, така че няма проблем. Младежът определено има качества и потенциал да стане топ играч.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Добро утро,
подписал е, но четох за 5 милки и евентуални 2.7 допълнително?
Представете си Къртис,Харви & Фабио след 2г. :-) - Тайлър Мортън резерва...

zdravkos написа:Добро утро,
А при този сценарий дали и Оригито ще хване ръка? ;))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Red_Neck написа:zdravkos написа:Добро утро,
А при този сценарий дали и Оригито ще хване ръка? ;))
However, Sky Sports have now explained that his deal is set to expire in 2022, though that would be automatically extended to 2023 if he reached a certain number of Premier League starts this season.
Айде няма нужда