jelew73 написа:KOPScousers написа:Red_Neck написа::mrgreen:
Дай един списък на всички с които са ни "свързвали" през годините, да ги оплачем и да мирясаме
После нашите ще обявят 5 и 6ти форумен избор на Клоп та да има мат'риал до зимния джам![]()
Нацяло избудаля положението
Аз не ги оплаквам, не съм съгласен, че трябва да се вадят много пари на пожар и донякъде се получи добре с наема на Кабак, но просто отбелязвам колко смешно е отбори от чергата на Уулвс да привличат хора, с които са ни свързвали, а в крайна сметка не сме могли да привлечем по една или друга причина. Имаше слухове, че тоя Чалета-Цар дори е бил готов да лети за медицински прегледи, но не сме могли да се разберем с Марсилия за парите... За това говоря, не че ми е много мъчно, че не сме взели някой от тях или нещо такова.
Той и Фекир дори се снима с екипа ,но ... струва ли 52 млн? Ами Пепе 70? Чилуел -50,
Лемар 70 , Бен Уайт 50, Отавио 40 , Фирпо 50 и т.н .Ако бяхме купили всички тези хубавци щяхме просто да сме 300 млн назад
А следващото лято Лион продадоха Фекир на Бетис за 19 милиона.
Догодина Мбапе, Педри, Ансу Фати, Камавинга, Дибала, Брозович, Кеси и половината титуляри на Байерн са с изтичащи договори, не мисля, че поне за половината от изброените не може да се преборим за подпис, изключвам Мбапе.