Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
merseyside
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот merseyside » 26 авг 2021 09:23

jelew73 написа:
KOPScousers написа:
Red_Neck написа::mrgreen:
Дай един списък на всички с които са ни "свързвали" през годините, да ги оплачем и да мирясаме :)
После нашите ще обявят 5 и 6ти форумен избор на Клоп та да има мат'риал до зимния джам ;)
Нацяло избудаля положението :)

Аз не ги оплаквам, не съм съгласен, че трябва да се вадят много пари на пожар и донякъде се получи добре с наема на Кабак, но просто отбелязвам колко смешно е отбори от чергата на Уулвс да привличат хора, с които са ни свързвали, а в крайна сметка не сме могли да привлечем по една или друга причина. Имаше слухове, че тоя Чалета-Цар дори е бил готов да лети за медицински прегледи, но не сме могли да се разберем с Марсилия за парите... За това говоря, не че ми е много мъчно, че не сме взели някой от тях или нещо такова. :roll:

Той и Фекир дори се снима с екипа ,но ... струва ли 52 млн? Ами Пепе 70? Чилуел -50,
Лемар 70 , Бен Уайт 50, Отавио 40 , Фирпо 50 и т.н .Ако бяхме купили всички тези хубавци щяхме просто да сме 300 млн назад ;)

А следващото лято Лион продадоха Фекир на Бетис за 19 милиона. :mrgreen: Аз не държа да изсипваме торби с пари, но поне за свободните агенти може да се "сборваме" малко по сериозно. На Ювентус примерно половината им трансфери през годините са на играчи с изтекли договори.

Догодина Мбапе, Педри, Ансу Фати, Камавинга, Дибала, Брозович, Кеси и половината титуляри на Байерн са с изтичащи договори, не мисля, че поне за половината от изброените не може да се преборим за подпис, изключвам Мбапе.
1977, 1978, 1981, 1984, 2005, 2019
Изображение

Image

#FSGOUT

LFC06
Контакти:

Мнениеот LFC06 » 26 авг 2021 12:57

Клоп пак заяви категорично,че отбора му е топ и е доволен.Но какво да каже когато не получава пари за трансфери?Имаме нужда от подсилване в центъра най-малкото.Кейта не става за нищо!
Формата е временна,класата е вечна!

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 26 авг 2021 14:01

KOPScousers написа:
Red_Neck написа::mrgreen:
Дай един списък на всички с които са ни "свързвали" през годините, да ги оплачем и да мирясаме :)
После нашите ще обявят 5 и 6ти форумен избор на Клоп та да има мат'риал до зимния джам ;)
Нацяло избудаля положението :)

Аз не ги оплаквам, не съм съгласен, че трябва да се вадят много пари на пожар и донякъде се получи добре с наема на Кабак, но просто отбелязвам колко смешно е отбори от чергата на Уулвс да привличат хора, с които са ни свързвали, а в крайна сметка не сме могли да привлечем по една или друга причина. Имаше слухове, че тоя Чалета-Цар дори е бил готов да лети за медицински прегледи, но не сме могли да се разберем с Марсилия за парите... За това говоря, не че ми е много мъчно, че не сме взели някой от тях или нещо такова. :roll:

Не беше проблема с парите, те приеха 20млн, просто Марсилия не можаха да намерят заместник в последните часове и отказаха да го пуснат. Което е нормално, никой не го ебе, че сме се почесвали 2 трансферни прозореца. Той и Кабак дойде единствено защото извадихме късмет Шалке да договорят в последния момент Мустафи от Арсенал за заместник. Иначе и него щяха да го спрат и тогава вече щяхме да гледаме 1вия избор на Клоп-Бен Дейвис. Нали помниш, че беше привлечен преди Кабак, Конате и който и да е друг ЦЗ в Европа. Значи е бил 1вия избор на Клоп :mrgreen:
Реднек, само който са обявили на офиц сайт на Ливърпул, ли е имало интерес от ФСГто ??? Щом не е обявен там, значи изобщо не сме го търсили! Така ФСГто са най-успешните със 100% успеваемост и са привлекли всеки, който ни е трябвал ;)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 27 авг 2021 11:17

Първият избор на Клоп за ЦЗ дойде в първата седмица на летния джам ;)
Предполагам е имало обективни причини за лекото закъснение с 5-6 месеца, но ако ще ни върши работа в дългосрочен план като ВВД, не виждам причини да се правят трагедии ;) Времето е най-добрият съдник.
Колкото до "интереса на ФСГ-то" към определени футболисти, силно се съмнявам, че Хенри и хората около него В Бостън ще си губят времето да гледат редовно "сокър" и да си набелязват сокърджии с които да преговарят ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

john barnes

Мнениеот john barnes » 27 авг 2021 14:11

Слухове от днес,че сме отправили оферта за Бисума от Брайтън за 40млн паунда.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 27 авг 2021 15:33

john barnes написа:Слухове от днес,че сме отправили оферта за Бисума от Брайтън за 40млн паунда.

Тц
Liverpool stance on Yves Bissouma amid transfer rumours
Liverpool haven't made an official enquiry for Brighton and Hove Albion midfielder Yves Bissouma.

john barnes

Мнениеот john barnes » 27 авг 2021 17:38

Да,оказа се поредната партенка...за съжаление. Ние се молим за някой като Бисума,а манафа си взеха пак гелосания. Тия вече стават претенденти за титлата,аз не виждам как ние със само 11 човека и смешни резерви,ще можем да се борим с двата манафа и чукотките,които се подсилиха стабилно през джама.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

petrovic.london
Контакти:

Мнениеот petrovic.london » 27 авг 2021 20:54

john barnes написа:Да,оказа се поредната партенка...за съжаление. Ние се молим за някой като Бисума,а манафа си взеха пак гелосания. Тия вече стават претенденти за титлата,аз не виждам как ние със само 11 човека и смешни резерви,ще можем да се борим с двата манафа и чукотките,които се подсилиха стабилно през джама.

Бисума е истински звяр в средата на терена - нещо като по-млада версия на Хендерсън. Колкото до Роналдо - аз съм щастлив от тоя трансфер, тъй като той ще им взриви съблекалнята. 500 хиляди на седмица и никакви дузпи и свободни удари за Бруно. Конфликтите са нарисувани още преди Роналдо да е пристигнал на Трафорда! Дано вземем малкото белгийско Мане /Джереми Доку/ и всичко ще ни е наред!

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 27 авг 2021 22:02

petrovic.london написа:
john barnes написа:Да,оказа се поредната партенка...за съжаление. Ние се молим за някой като Бисума,а манафа си взеха пак гелосания. Тия вече стават претенденти за титлата,аз не виждам как ние със само 11 човека и смешни резерви,ще можем да се борим с двата манафа и чукотките,които се подсилиха стабилно през джама.

Бисума е истински звяр в средата на терена - нещо като по-млада версия на Хендерсън. Колкото до Роналдо - аз съм щастлив от тоя трансфер, тъй като той ще им взриви съблекалнята. 500 хиляди на седмица и никакви дузпи и свободни удари за Бруно. Конфликтите са нарисувани още преди Роналдо да е пристигнал на Трафорда! Дано вземем малкото белгийско Мане /Джереми Доку/ и всичко ще ни е наред!

Нищо от това не е така, както си го написал. Гельо ще прибира по 270к седмично, Бруно го е навивал, после и Олеле е зарибил. Доку за 50 млн също няма да привлечем, както и Бисума. Те така ;)

petrovic.london
Контакти:

Мнениеот petrovic.london » 27 авг 2021 23:44

jelew73 написа:Нищо от това не е така, както си го написал. Гельо ще прибира по 270к седмично, Бруно го е навивал, после и Олеле е зарибил. Доку за 50 млн също няма да привлечем, както и Бисума. Те така ;)

Прочетох за 500 хилядна седмична заплата на Роналдо някъде и така го написах, като не се отмятам от думите си, че предпоставките за разбиване на климата в съблекалнята на оня тим са налице. Колкото до Бисума и Доку, никога не съм твърдял, че ще бъдат привлечени. Да не би да имаш кристална топка, приятелю? Звучиш все едно, че имаш поне три от тях!

Върни се в “Ливърпул”