Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kircho_baretata
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот kircho_baretata » 23 авг 2021 23:06

Аз продължавам да вярвам, че ще направим 1-2 входящи трансфера. От защитата или ще продадем Филипс или Рийс ще иде под наем. Ще се купи или полузащитник или нападател, в зависимост от това как Клоп мисли да ползва Елиът. За Ориги не знам вече какво да кажа - най- воероятно никой не го ще и за без пари, та затова още е при нас. Продължавам да вярвам, че ще го разкарат да не му плащат заплатата.
Минамино и той така, ама договора му е още по средата, та него ще го оставят.
Един бартер Кейта за Саул/Бисума и доплащане ще е перфектно ама нейсе.
Малко съм като гладната кокошка и просото, но мисля, че минимум 1 входящ ще има.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 24 авг 2021 06:03

kircho_baretata написа:Аз продължавам да вярвам, че ще направим 1-2 входящи трансфера. От защитата или ще продадем Филипс или Рийс ще иде под наем. Ще се купи или полузащитник или нападател, в зависимост от това как Клоп мисли да ползва Елиът. За Ориги не знам вече какво да кажа - най- воероятно никой не го ще и за без пари, та затова още е при нас. Продължавам да вярвам, че ще го разкарат да не му плащат заплатата.
Минамино и той така, ама договора му е още по средата, та него ще го оставят.
Един бартер Кейта за Саул/Бисума и доплащане ще е перфектно ама нейсе.
Малко съм като гладната кокошка и просото, но мисля, че минимум 1 входящ ще има.

От наема на Рийс не могат събра пари и за на Бен Дейвис брат му. Аз лично предпочитам да кибичи в резервите за 5ти избор, в случай на някакви луди сакатлъци в защита. Че тази година Клоп не е 'предпочел' много халфове :mrgreen:
Ориги, ако не могат да го разкарат ще падне голям смях. От много лакомене, сега в последната седмица му дават шанс да ги преебе и да откаже трансфер, защото януари става свободен агент и ще вземе яко пара той самият за сметка на клуба. Клоп затова каза още на 1.юни, че трансферите зависят от това дали някои играчи ЩЕ ИСКАТ да напуснат. Визирайки точно Ориги и Шакири.
Минамино е абсолютно недосегаем. Обърни внимание на новия японски спонсор, който се появи. На Минамино му се плащат към 3 млн заплата, а той (дали играе или не играе) им носи на янките (примерно) към 10 млн от спонсори и фланелки. Ако можеше целия отбор да го направят така, нямаше да им мигне окото на бостънските. Ще отнеме 3, 4 години непускане от Клоп, докато го разкарат. Гледай как ще се появи 2,3 пъти в ранният мач от 14.30 и това ще му е за целият сезон във ВЛ.
Кейта за Саул с евентуалните пари от Филипс звучи добре. Само, че те май са близо да вземат един от Херта за заместник на Саул. Юни се пишеше за интерес от Атлетико и Дортмунд към Кейта. Ако там е имало нещо вярно и стане някаква врътка, друго едва ли ще се случи.
Чакаме статия в Екото, как ФСГ са приготвили 165 млн за да купят Мбапе, ама Клоп отказал, понеже не искал да спира развитието на Кайде Гордън. И сега "успешните" щели да изчакат с харча, само и само да угодят на Клоп :lol:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 24 авг 2021 10:49

Не знам какъв ви е проблема с Минамино предвид, че шансовете които е получил са много ограничени а не е като да се спъва в топката.

Потребителски аватар
merseyside
Контакти:

Мнениеот merseyside » 24 авг 2021 16:52

Andy Robertson's new deal is for 5 years, which means he will be at the club until 2026!

@JamesPearceLFC
1977, 1978, 1981, 1984, 2005, 2019
Изображение

Image

#FSGOUT

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 24 авг 2021 17:12

И Робо с нов договор за още 5 години :!:
Наздраве!
Аз продължавам да си ги задрасквам :)
[strike]Алисон[/strike]
[strike]ТАА[/strike] - [strike]ВВД[/strike]- [strike]Робо[/strike]
[strike]Фабиньо[/strike] - Хендо
Салах - Мане
Вече 5 от задължителните 5 са отметнати!
Остават бонусите.
Докато тук се режат вени, надплатените в Администрация си вършат работата и гръбнакът на отбора ще завърти още един цикъл. Въпрос на приоритети и разбирането им. ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 24 авг 2021 19:14

Red_Neck написа:И Робо с нов договор за още 5 години :!:
Наздраве!
[strike]Алисон[/strike]
Салах - Мане
Остават бонусите.
Докато тук се режат вени, надплатените в Администрация си вършат работата и гръбнакът на отбора ще завърти още един цикъл. Въпрос на приоритети и разбирането им. ;)

Хендо го брой за сигурен, 2 години с опция +1.Вчера изтече като инфо.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 24 авг 2021 19:43

Саул под наем в Челси с опция за откупуване 34 милиона евро. Най-вероятно това ще ни е състава, купихме си резервен защитник - нещо, което трябваше да стане още миналото лято и толкова със селекцията. Опитват се да ни използват името, за да накарат чичо Флорентино да извади пачките за Мбапе. Говори се, че освен Реал, английски клуб също напира за Мбапе и дори е отправил оферта, като се счита, че става дума за Ливърпул. Пълен булшит, имаше слухове и за оня Доку от Рен, но отново нищо съществено. Изключително несериозно трансферно лято, в което всички около нас се подсилват солидно и харчат много. :oops:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 25 авг 2021 01:35

Liverpool_EC написа:Ориги, ако не могат да го разкарат ще падне голям смях. От много лакомене, сега в последната седмица му дават шанс да ги преебе и да откаже трансфер, защото януари става свободен агент и ще вземе яко пара той самият за сметка на клуба. Клоп затова каза още на 1.юни, че трансферите зависят от това дали някои играчи ЩЕ ИСКАТ да напуснат.

Ама, да го не е казал на 1-и април, пък ти да си се вързал :?: :mrgreen: Свободни агенти по средата на сезона :?: :lol: :lol: :lol:
Ориги ще си го дондуркаме до 2024 година ИЛИ до продажба

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 25 авг 2021 03:35

Red_Neck написа:И Робо с нов договор за още 5 години :!:
Наздраве!
[strike]Алисон[/strike]
Салах - Мане
Остават бонусите.

Салах не ти е задължителен, нали :lol: Много пари ще иска и ви е кисел вече с шефа. Номер 1 по голове и номер 2 по асистенции (след ДеБройне) за последните 4 години и викаш-ако стане, стане, ако не -здраве да е... Скъп ли ще ви дойде за "бюджета"? Няма да има ресурс ли пак :lol: Може би ще е стар и недъгав след 4 години? Вие си знаете там с ФСГ, как си ги правите тези класации. 5 играчи имало в отбора по-важни от Салах :lol: Ти да видиш...
След като ни уведоми за отдела за функционално развитие на играчите, кой точно отдел води преговорите за удължаването на договорите? Може би има отдел за финансово развитие на играчите :mrgreen:

Потребителски аватар
merseyside
Контакти:

Мнениеот merseyside » 25 авг 2021 09:21

Red_Neck написа:...и гръбнакът на отбора ще завърти още един цикъл. Въпрос на приоритети и разбирането им. ;)

Само дето играта ни я научиха и в Локомотив Ташкент, но явно титлата спечелена преди година не може да промени средняшкото мислене в някои хора за които Топ 4 е целта, а не титлата.
1977, 1978, 1981, 1984, 2005, 2019
Изображение

Image

#FSGOUT

Върни се в “Ливърпул”