Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Liverpool_EC » 16 авг 2021 18:37

Red_Neck написа:
Liverpool_EC написа:Точно това е, на всеки му е ясно че трябва да продадем за да купим, ама сега пък искат и да ги продават на печалба. А какво точно са направили Шакири и Ориги последните 2 години, че да им се вдигне цената? По-млади ли станаха, много голове ли вкарваха или треньора много разчиташе на тях ? И един нов е достатъчен на тяхно място, ама вместо да са ги разкарали и да са дали парите на Клоп и Едуардс за нов, който да си почне подготовката с отбора и да свиква полека-лека със всичко в отбора, охлювите ще се пазарят до 32 август. ....

Все едно, като им вземат по 2 млн повече на Шакири и Ориги и ще купят някой за 60 млн, бавнярите от Бостън....

Вече тотално се обърках ;)
В 2 последователни абзаца на един пост, "бавнярите от Бостън" първо са виновни, че продават скъпо и Клоп и Едуардс не получават овреме пари за да напазарят набелязаните нови, после пък бостънските отново са виновни, но този път че не купуват :)
Остава отворен въпросът, кой продава и кой купува в този клуб и каква точно е работата на Майкъл Едуардс? Може би носи конуси и потници на Клоп, помагайки му за по-ефективното им нареждане и раздаване, докато между 2 коктейла Хенри реди трансфери от яхтата си? Даже съм сигурен, че Хенрито не е спал 2-3 нощи за да уреди пристигането на Бен Дейвис в клуба
Преди година бостънските бяха свирепо хулени, че оставиха Джини да влезе в последната година от договора си, а тази година разбираме, че не било кой-знае какво постижение да се преподпише с 5-6 абсолютно фундаментални за отбора играчи :o
Това е по-безпринципно и от онези приказки, че успешните трансфери ги пишем на Юрген, а неуспешните на бостънските, че даже и ги обвиняваме, че водят/продават играчи през главата на мениджъра си, който си мълчи като абсолютна ***** 6-та година щото го е страх да не остане без работа

Ако на някой не му е ясно, ФСГ поставят рамките на бюджета и толкоз! За всичко останало си имат наемни служители, които се опитват да правят чудеса за да могат хем да се вместят в този бюджет, хем да надградят отбора за да са конкурентни на 5-6 отбора в Европа със значително по сериозно финансиране. Та в тази връзка, Майкъл не е виновен, че му се налага да води дълги пазърлъци. С кочан празни чекове всеки може!
Не е ли пределно ясно, че нов нападател за 15-20 М едва ли ще е по-добър от Дивок и Минамино и ако няма достатъчно финансов ресурс е по-добре да не се прави нищо, отколкото да се прави нещо заради спорта.

Ти си объркан по рождение, определено си последния от който чакам да разбере нещо. Погледни се какви си ги написал пак-значи служителите трябва да правят чудеса с мизерния бюджет, обаче ми се обесняваш с години какви велики собственици имаме и колко правилно ръководят отбора. Ебати простотията :!: Едуардс просто води преговорите, ама онези като са му наредили, че Ориги струва 20 млн и Ориги още си стои в Ливърпул! Да не мислиш, че той я е измислил тази цена? Като са му казали, че имат 1,5 млн бюджет януари, много ясно, че ще открие диаманта Бен Дейвис. И на какво отгоре ми се обясняваш, че тези са привличани по желанието на Клоп или Едуардс, объркан???? Понеже с бостънските трохи това са намерили, означава ли че те са ги искали :?:
Кой прецени, че Вайналдум не е фундаментален? Ти във форума...със списъка си дето го зачеркваш :lol: :lol: :lol:
И пак си показа каква заблудена скръндза си. за 15-20 млн вика няма да е по-добър от нападател с 1 гол на сезон. Е то няма и да е мнг по-зле, ама поне може да се пробва :mrgreen: Стига да не си стиснат, като поп и да обясняваш, че по-добре да си караме със доказаните баберици. Може да са едноголови, ама поне са се доказали....Спрелтак! Иначе като вземат някой 16 годишен и почваш да лъскаш, нали няма да са се набутали янките...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 авг 2021 18:52

fkbl1 написа: Мнозина, включително и аз, се радват на това, че си постигнахме успехите без да купуваме готови звезди, а със сплотен отбор и изгряване на нови звезди. Клубът си има ценности и фенове, които не ги споделят нямат място. Ако имаш нещо против някоя раса, националност или хора с различна сексуална ориентация, определено Ливърпул, Клоп и играчите не искат да имат нищо общо с теб.

Мнението на някой футболист, треньор или личност в даден клуб, как точно има значение за неща, които не са свързани с футбола?
Мнозинството привърженици на даден отбор се интересуват от представянето на тези хора в дейности свързани с футбола.
Х го интересува дали Аладин ще вкара 30 гола и ще донесе някоя титла, а не какво е мнението му за правата на извратеняците, терористите или някоя друга малцинствена група.

Политиката НЯМА място в спорта!
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 16 авг 2021 18:55

fkbl1 написа:"Чаршафи" го написах именно с кавички, защото над мен бяха наречени така. Аз говорех конкретно за собствениците на Сити и ПСЖ. Ако са шейхове, най-вероятно не са хора, които искам да са начело на клуба, който обичам.

А иначе като споменахме Фулъм и Аталанта. Колко пари са инвестирали в бази и стадион? Колко пари дават за заплати? И какви успехи са постигнали отборите? Това го казвам с цялото си уважение към Аталанта и футбола, който показват последните години. Фамилия Кан са много богати и изхарчиха много пари за трансфери, обаче... нещо не им се получава да се задържат във ВЛ.

Не знам как наистина вярвате, че да управлявате огромен мултимилионен бизнес е нещо лесно и се опитвате да давате акъл на милиардери, които с каквото и да се захванат, вървят само на горе. :lol:

Абе пич, ти ме питаш колко отбора си разширяват стадионите, аз ти казвам два по бързата процедура и ти сега почваш, ама какви успехи имали :lol: Последно за разширен стадион ли говорим или каквото се сетиш :mrgreen: Давам ти ги за пример, че други отбори и без спортни успехи си разширяват стадионите, та на какво отгоре нашите са по-хубави??? Само се замисли ей този Кан какви пари щеше да вади в Ливърпул. Ама не - с Хенри ни е най-добре. По-добре да не купим някой, че ще се набутат собствениците.
И хайде отговори ми на конкретния въпрос, недей само да ми задаваш въпроси, по ваш стар обичай. Аз отговорих на твоя, сега ти отговори на моя, ако обичаш.
Ти ми говориш да не се приемат нещата по външния вид (раса, гейове) Обаче веднага обявяваш, че не искаш шейхове(външен вид).
Викаш не си видял да са недолюбвани янките от феновете...Явно не си бил на онзи мач със Съндърланд преди години, когато половината стадион се изнесе, заради плануваните цени на билетите от Хенри и Ко. От любов към собствениците се изнесоха феновете, да знаеш :lol: Колко примера ви дадох, как си променяха насраните решения след протести на феновете и ти пак ми се обесняваш, че не си забелязал :lol: :lol: :lol: Ами после се сърдиш, като ви казвам, че сте заспали фенове. Е как да ти кажа, че си много буден ли?????
И последно това с успешния бизнесмен(пак специално за теб)-никой истински успешен на борсата, не си е затворил компанията. Успешните все още са там и търгуват с милиарди на ден ;) Хенри е бил временно успешен, за известен период...докато не се е насрал и е изгорил една камара хора с пари. Ама нали не е утрепал някой на сроежа...няма проблем :mrgreen:

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 16 авг 2021 18:58

Thsmith написа:
fkbl1 написа: Мнозина, включително и аз, се радват на това, че си постигнахме успехите без да купуваме готови звезди, а със сплотен отбор и изгряване на нови звезди. Клубът си има ценности и фенове, които не ги споделят нямат място. Ако имаш нещо против някоя раса, националност или хора с различна сексуална ориентация, определено Ливърпул, Клоп и играчите не искат да имат нищо общо с теб.

Мнението на някой футболист, треньор или личност в даден клуб, как точно има значение за неща, които не са свързани с футбола?
Мнозинството привърженици на даден отбор се интересуват от представянето на тези хора в дейности свързани с футбола.
Х го интересува дали Аладин ще вкара 30 гола и ще донесе някоя титла, а не какво е мнението му за правата на извратеняците, терористите или някоя друга малцинствена група.

Не и Ливърпул. Отборът е тясно свързан с политика. Няма и как да бъде след като Тачър ебава майката на града, покрай Хилзбъро ебава майката и на клуба (този на Евертън също). Не е сериозно да се пишеш за фен на клуба и да не си на ясно с тези неща.

Ако въобще някога мислиш да ходиш на мач на Ливърпул и се разбере, че наричаш суперзвездата на клуба "Аладин" няма да стъпиш повече на който и да е стадион в Англия. И с право.

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 16 авг 2021 19:04

Не съм бил на мача със Съндърланд, гледах по телевизията и бях за протеста. Хиляда пъти ти казах, че не си затварям очите за грешките на собствениците. Тази конкретно е най-голямата за мен.

А иначе края на мнението ти е върха. Не те знам какво си постигнал в живота, но ме съмнява да си дори милионер, камо ли да си постигнал това, което дори ***** като Майк Ашли е постигнал. Несериозно е да казваш, че Джон Хенри не е успешен. Ама щом така си решил.

Защо да не съм предубеден срещу шейховете? Да не са демократично избрани от хората? Да не би да не нарушават всякакви човешки права? Заеби.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 авг 2021 19:05

fkbl1 написа:
Thsmith написа:

Не и Ливърпул. Отборът е тясно свързан с политика. Няма и как да бъде след като Тачър ебава майката на града, покрай Хилзбъро ебава майката и на клуба (този на Евертън също). Не е сериозно да се пишеш за фен на клуба и да не си на ясно с тези неща.

Ако въобще някога мислиш да ходиш на мач на Ливърпул и се разбере, че наричаш суперзвездата на клуба "Аладин" няма да стъпиш повече на който и да е стадион в Англия. И с право.

*Тачър спасява Великобритания!
И ще те изненадам, но силно се съмнявам да има много хора във форума, които да са посетили повече стадиони в Англия от мен.
И някак си не съм имал проблеми да отида отново.

И Ливърпул както всеки друг клуб събира фенове чрез представянето си на терена, а не с оглед политическите си възгледи.
Може да има малка неточност в Шотландия на фона на религиозни и политически възгледи при Рейнджърс и онези боклуци, но това е изключение.
Ако искаш може да направим една анкета поне сред потребителите на форума. Нека да каже някой дали е станал фен на Ливърпул заради някаква политическа кауза или заради чисто футболни качества, дух на терена, дух на публика и етк.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 16 авг 2021 19:08

Чакай, чакай.

Ти говориш позитивно за вещицата Тачър? Фен ли си на Ливърпул? Бил ли си в Ливърпул? Смееш ли да го кажеш това на Скаузъри?

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 авг 2021 19:17

fkbl1 написа:Чакай, чакай.

Ти говориш позитивно за вещицата Тачър? Фен ли си на Ливърпул? Бил ли си в Ливърпул? Смееш ли да го кажеш това на Скаузъри?

Не, естествено. Кой би могъл да говори позитивно за Баронеса Тачър? За най-успешния ПМ след Чърчил и Граф Чатъм, Уилям Пит?
Как бих могъл.
И какво означава да "смея"? Да отида да търся някой, който говори разбираем градски английски и да изразя мнението си по политически въпрос? Точно това се опитвам да ти кажа, че няма смисъл. Мястото на политическите въпроси не е на футболния стадион. Политически въпроси може да коментира гражданина Х, когато е фенът Х, той коментира футболни въпроси.

Що се отнася до това дали и къде съм бил, първия мач на Пул, който гледах на живо няма да го забравя никога. Видука ви вкара 4 гола за 4:3 :lol: Беше на Елън Роуд и чувах доста по цветисти реплики от "Аладин". И да, бил съм и на Анфилд и не, не съм фен на Ливърпул. Това не ми пречи да съм бил на над 20 британски стадиона от любов към футбола и играта, а не към политическите възгледи на някого.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 16 авг 2021 19:23

fkbl1 написа:
Thsmith написа:

Нещо се опитваш да кажеш че англичаните не са расисти и нямаме фенове които мразят "шибаните чужденци" ли? Хардкор феновете са много деликатни на тема англичани и всички останали.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 16 авг 2021 19:29

fkbl1 написа:Не съм бил на мача със Съндърланд, гледах по телевизията и бях за протеста. Хиляда пъти ти казах, че не си затварям очите за грешките на собствениците. Тази конкретно е най-голямата за мен.

А иначе края на мнението ти е върха. Не те знам какво си постигнал в живота, но ме съмнява да си дори милионер, камо ли да си постигнал това, което дори ***** като Майк Ашли е постигнал. Несериозно е да казваш, че Джон Хенри не е успешен. Ама щом така си решил.

Защо да не съм предубеден срещу шейховете? Да не са демократично избрани от хората? Да не би да не нарушават всякакви човешки права? Заеби.

Затваряш си ги, вижда се във всяко твое мнение. Не може да ми пишеш, че в града са ок със собствениците при всичко случващо се между местните фенове и собствениците. И стига с това ходил си на мача и си разбрал всичко. Със всички 51 000 привърженици си говорил и си преценил, че повечето харесват янките или какво?
Кое му е успешното, при положение, че е закопал една камара с пари. Успешен може да ми го водиш в бейзбола. Там е спечелил титли и всичко, а във футбола? Добре, че е Клоп да постига резултати с опърпания им бюджет, че да има 2ма заблудени, да го пишат успешен този лисугер, домъкнал се единствено да прави пари на гърба на феновете :oops:
То хубаво за шейховете, ама щом си против всякакви несправедливости, не би трябвало да си ок с другите. [offtopic]Мислиш ли, че някой в щатите е умрял от щастие, защото е застрелян, като свободен човек??? И в двете държави несправедливо са трепани хора, ама за теб едните са по-несправедливо умрели отколкото другите ... да ти имам логиката и принципите. Тези дето са избрани демократично, нещо направиха ли за да се спре застрелването на деца в училищата :?: Щото в Австралия след първото масово убийство в училище се конфискуваха всички пушкала на реднеците и от 30 години друг такъв случай няма ;)[/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”