Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот fkbl1 » 16 авг 2021 16:26

Интересно ми е какво рязане на вени е било през 2017-та като купихме "анонимника" Робъртсън вместо Менди за 50 милиона.

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 16 авг 2021 16:36

john barnes написа:Аз пък искам чаршаф и хич не ми пука,че сме щели да "мамим" по пътя ни към титлите. Другите достатъчно мамиха,сега е наш ред. Да ни продават и да се свършва!

Виж, няма лошо да го искаш. Но... смени отбора, наистина. Не го казвам като заяждане. Градът Ливърпул и местните фенове няма да го допуснат. The Liverpool Way & YNWA не е просто маркетингов трик. "Чаршафи", които нарушават човешки права и буквално убиват хора няма да бъдат допуснати да вземат клуба и да го направят своя играчка. Мнозина, включително и аз, се радват на това, че си постигнахме успехите без да купуваме готови звезди, а със сплотен отбор и изгряване на нови звезди. Клубът си има ценности и фенове, които не ги споделят нямат място. Ако имаш нещо против някоя раса, националност или хора с различна сексуална ориентация, определено Ливърпул, Клоп и играчите не искат да имат нищо общо с теб.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 16 авг 2021 17:02

fkbl1 написа:
Liverpool_EC написа: Най-голямата им грешка на тези утрепки е, че никога не разбраха и няма и да разберат какъв отбор е Ливърпул в исторически план и иронията е , че точно те и щяха да намажат още повече(не че сега е малко), ако бяха рискували малко от малко.

Ето, това е абсолютно вярно и от там идват въпросните им грешки. Това се опитвам да обясня. Напълно възможно е да не пискаш като недоклатена лелка и все пак да критикуваш грешките на ръководството, защото такива има.

А купувачи, че има, има. Но за момента са само противни араби, които биха направили с Ливърпул същото, което се случва със Сити и ПСЖ. Никога не бих искал да станем играчката на някой шейх и да мамим по пътя си към успеха.

Ами не знам защо не разбираш, че ние не трябва да мамим. Понеже фенската ни маса е в пъти повече от Сити и нужните трансфери ще се избият веднага от приходите. Виждаш какво стана с приходите само при една титла. Сити мамеха години наред, защото нямаха международни фенове. Това е огромната разлика, защо те мамеха. И все още им се налага. За мен противното е, държанието на нашите собственици. Как всеки долар, трябва да влезе в джобчето на ФСГ, а за Ливърпул все "нямат ресурс". Какво точно ти е противното в шейха на ПСЖ???? Да вземе да им се извини, на другите собственици, че е наследил петролни кладенци ли?
Ти миналото лято ги защитаваше, като пряк наследник, тези американски измекяри, а сега след като се насраха няколко пъти за последната година вече почна да им "критикуваш грешките". Т.е имаш някакъв напредък за разлика от вечно спрелия реднек. Само дето не виждаш, че всяка една тяхна грешка съвсем "случайно" винаги е с цел пълнене на джобовете на ФСГ и нищо за отбора. Е не може всеки път да грешат в тяхна полза, феновете да го духат, а служителите да правят чудеса, както каза един шегаджия. За мен от това по-противно няма...Един да маже 2 пръста на филията, а другите да се оправят с трохите, които ще паднат...

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 16 авг 2021 17:05

fkbl1 написа:
john barnes написа:Аз пък искам чаршаф и хич не ми пука,че сме щели да "мамим" по пътя ни към титлите. Другите достатъчно мамиха,сега е наш ред. Да ни продават и да се свършва!

Ако имаш нещо против някоя раса, националност или хора с различна сексуална ориентация, определено Ливърпул, Клоп и играчите не искат да имат нищо общо с теб.

Айде, бе, как го разбра това или Ливърпул, Клоп и играчите ти го подшушнаха.

john barnes

Мнениеот john barnes » 16 авг 2021 17:18

fkbl1 написа:

Виж, няма лошо да го искаш. Но... смени отбора, наистина. Не го казвам като заяждане. Градът Ливърпул и местните фенове няма да го допуснат. The Liverpool Way & YNWA не е просто маркетингов трик. "Чаршафи", които нарушават човешки права и буквално убиват хора няма да бъдат допуснати да вземат клуба и да го направят своя играчка. Мнозина, включително и аз, се радват на това, че си постигнахме успехите без да купуваме готови звезди, а със сплотен отбор и изгряване на нови звезди. Клубът си има ценности и фенове, които не ги споделят нямат място. Ако имаш нещо против някоя раса, националност или хора с различна сексуална ориентация, определено Ливърпул, Клоп и играчите не искат да имат нищо общо с теб.

Сплотения отбор е благодарение на Клоп. Не съм чул двата шейха на шити и псж да убиват хора или да са педали,ама явно ти си по запознат... когато Клоп замине,ще те питам отново за сплотения отбор със тия измекяри начело. Тогава ще падне голям смях,да знаеш. Нито феновете,нито града ще спрат една евентуална продажба на някой шейх или милиардер,даже напротив-янките са недолюбвани от феновете,но ти няма как да го знаеш.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 16 авг 2021 17:20

fkbl1 написа:

Абе пич ти ще счупиш тъпомера :lol: Говориш за раси и националности, а в същото време не искаш араби :lol: Хванали сте се за това нарушаване на човешките права, като удавници за сламка, щото не можете да измислите нищо друго. Знаеш ли че в щатите над 1200 ДЕЦА биват застрелвани на година, заради ейтакива мазни богаташи, като Хенри, които правят мангизи продавайки патлаци на всеки психопат. А че американските корпорации експлоатираха малолетни деца в Азия за стотинки на месец, това не ви бърка, нали. Ще си замълчите. Този дълг от 300 млн кои го натрупаха на гърба на Ливърпул? Американци бяха нали (всъщност канадеца Джилет искаше да се махат още рано-рано, като видя, че няма да е свърши хубаво всичко, а истинския мракобесник, къде драпа до последно беше американеца Хикс). Ама да, те пък не нарушаваха човешките права, просто източваха Ливърпул в бейзболния Тексас Рейнджърс. Колко по-добре е да сме с американци...Местните фенове да не мислиш, че умираха за нови американци...ама като мина сделката и всичко приключи. Много ще разберат местните, в кой небостъргач ще се сключи договора...Не забравяй, че този път ще се продава от американци, а за тях парите не миришат. Как пък да не откажат милиардите, щото са от араби...Вервайте си :mrgreen:
И европеец може да е, стига с тез заблуди. Ей за Арсенал веднага след фиаското със СуперЛигата, изкочи някакъв швед готов да ги купи. Ама познай американските говняри, кога ще пуснат кокала...кога са го оглозгали хубаво и няма вече нищо за смучене...

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 16 авг 2021 17:48

Liverpool_EC написа:
fkbl1 написа:

Абе пич ти ще счупиш тъпомера :lol: Говориш за раси и националности, а в същото време не искаш араби :lol:

Казах, че не искам шейхове, не съм казал нищо за арабите. Един друг колега от тук ти го каза много пъти, обичаш да си измисляш и да слагаш думи в устите на хората. Защо всички американци са еднакви? Нашите собственици продават ли оръжия? Какви малоумни неща ми говориш? Осъзнаваш ли, че изведнъж нещо ти прищрака и започна да ми говориш как Хикс и Жилет и всякакви други американци са правили това или онова. Аз говоря за конкретни хора.

kadett1 написа:
fkbl1 написа:

Ако имаш нещо против някоя раса, националност или хора с различна сексуална ориентация, определено Ливърпул, Клоп и играчите не искат да имат нищо общо с теб.

Лично на мен не са, само от години насам публично заявяват подкрепата си, включително след мача с Норич клуба публично осъди собствени фенове от гостуващата агитка за хомофобски скандирания срещу Гилмор. Ама сигурно си ги измислям тези неща?

Между другото нито една стотинка не е излязла от клуба, но вие си лайте, че били прибирали печалби. Ливърпул са 5-ти в света по заплати и стадиона се развива + тренировъчна база. И сега ще последва любимата контра на този аргумент и тя е, че те са длъжни да го правят и не е впечатляващо. Ако е така, колко собственици са го направили?

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 16 авг 2021 18:01

john barnes написа:Сплотения отбор е благодарение на Клоп. Не съм чул двата шейха на шити и псж да убиват хора или да са педали,ама явно ти си по запознат... когато Клоп замине,ще те питам отново за сплотения отбор със тия измекяри начело. Тогава ще падне голям смях,да знаеш. Нито феновете,нито града ще спрат една евентуална продажба на някой шейх или милиардер,даже напротив-янките са недолюбвани от феновете,но ти няма как да го знаеш.

1. Не съм твърдял, че сплотения колектив е благодарение на някой друг.
2. Това, че ти си сляп за случващото се по света не е мой проблем. Не бил чувал да убиват хора... Предстоящото световно е пропито с кръв от безброй смъртни случаи и хора, които работят като роби.
3. Абсолютни глупости са това, че са недолюбвани, особено в Ливърпул. Колкото и пъти да съм ходил в Ливърпул, с който и да съм си говорил никога не са мрънкали. Никой изобщо не говори за собственици. Всички се радват на успехите на отбора, на най-добрият ни отбор от над 30 години.
4. Нито веднъж не съм казал нищо за сексуалната ориентация на който и да било.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 16 авг 2021 18:12

fkbl1 написа:
Liverpool_EC написа:
fkbl1 написа:

Виж, няма лошо да го искаш. Но... смени отбора, наистина. Не го казвам като заяждане. Градът Ливърпул и местните фенове няма да го допуснат. The Liverpool Way & YNWA не е просто маркетингов трик. няма да бъдат допуснати да вземат клуба и да го направят своя играчка. Мнозина, включително и аз, се радват на това, че си постигнахме успехите без да купуваме готови звезди, а със сплотен отбор и изгряване на нови звезди. Клубът си има ценности и фенове, които не ги споделят нямат място. Ако имаш нещо против някоя раса, националност или хора с различна сексуална ориентация, определено Ливърпул, Клоп и играчите не искат да имат нищо общо с теб.

Абе пич ти ще счупиш тъпомера :lol: Говориш за раси и националности, а в същото време не искаш араби :lol:

Казах, че не искам шейхове, не съм казал нищо за арабите. Един друг колега от тук ти го каза много пъти, обичаш да си измисляш и да слагаш думи в устите на хората. Защо всички американци са еднакви? Нашите собственици продават ли оръжия? Какви малоумни неща ми говориш? Осъзнаваш ли, че изведнъж нещо ти прищрака и започна да ми говориш как Хикс и Жилет и всякакви други американци са правили това или онова. Аз говоря за конкретни хора.

kadett1 написа:
fkbl1 написа:

Лично на мен не са, само от години насам публично заявяват подкрепата си, включително след мача с Норич клуба публично осъди собствени фенове от гостуващата агитка за хомофобски скандирания срещу Гилмор. Ама сигурно си ги измислям тези неща?

Между другото нито една стотинка не е излязла от клуба, но вие си лайте, че били прибирали печалби. Ливърпул са 5-ти в света по заплати и стадиона се развива + тренировъчна база. И сега ще последва любимата контра на този аргумент и тя е, че те са длъжни да го правят и не е впечатляващо. Ако е така, колко собственици са го направили?

Ама чакай сега, ти като написа цитирам:
"Чаршафи", които нарушават човешки права и буквално убиват хора...
Конкретно за някои шейхове ли го написа или за всички шейхове и араби. Айде стига си се изкарвал за по-хубав отколкото си, като вземете да си смучите пръстите...По същата схема ти казвам, че и в Америка измират мнг невинни хора-за да се облажат няколко души, ама за там си затваряш очите.
Фулъм разширяват трибуна, Аталанта правят пълна реконструкция. За Фулъм и Аталанта ти пиша :lol: Имат по едно, две участиея в Европа в историята си :mrgreen: Вземи ми напиши, кой отбор от ранга на Ливърпул играе на по-малък стадион към 2020. Юве, с великата им врътка да намалят стадиона и да купят Роналдо :lol:

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 16 авг 2021 18:26

"Чаршафи" го написах именно с кавички, защото над мен бяха наречени така. Аз говорех конкретно за собствениците на Сити и ПСЖ. Ако са шейхове, най-вероятно не са хора, които искам да са начело на клуба, който обичам.

А иначе като споменахме Фулъм и Аталанта. Колко пари са инвестирали в бази и стадион? Колко пари дават за заплати? И какви успехи са постигнали отборите? Това го казвам с цялото си уважение към Аталанта и футбола, който показват последните години. Фамилия Кан са много богати и изхарчиха много пари за трансфери, обаче... нещо не им се получава да се задържат във ВЛ.

Не знам как наистина вярвате, че да управлявате огромен мултимилионен бизнес е нещо лесно и се опитвате да давате акъл на милиардери, които с каквото и да се захванат, вървят само на горе. :lol:

Върни се в “Ливърпул”