Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

an4o_321
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот an4o_321 » 12 авг 2021 16:52

ЕC, много ви е кух, тъп и безмислен спора! Колкото и да ревеш, няма да купят никой! Или пък ще продадем някой и ще купят... Обаче, ако го направят, няма да е защото ТИ си ревал в някакво форумче. Няма да повлияеш на никой с тва реване! Като толкова искаш да ти се чуе гласа, да си "важен" и "значим" пиши до Едуардс. Или до Арменския поп. От глупавите ви спорове НЯМА ФАЙДА

Потребителски аватар
merseyside
Контакти:

Мнениеот merseyside » 12 авг 2021 17:00

Ако искаш да направиш промени, трябва да има място за нови играчи, защото ние не искаме повече футболисти. Ако нещо се случи в едната посока, то може да се случи и в другата“, коментира Клоп.

:mrgreen:

Значи дано някой се преебе и купи Ориги, освен ако не смята и Минамино за ЦН.
1977, 1978, 1981, 1984, 2005, 2019
Изображение

Image

#FSGOUT

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 12 авг 2021 19:22

kadett1 написа:
fkbl1 написа:Всъщност изобщо не се вълнувам от това, което се случва лятото. През кура ми е за трансфери. Гледам най-добрия Ливърпул в последните 30+ години и най-важното, вярвам, че с наличното ще станем шампиони. Миналата година бяхме първи до контузията на Матип и с най-много точки в последните 10 кръга, което е 2/3 от сезона.

Но най-важното е, че предпочитам да се радвам на хубавите неща и да не мрънкам за негативните. Вие си живейте мизерните животи и недоволствайте колкото искате.

Колега, тази година и трети няма да сме.

И аз съм на тва мнение! 8-) . Първо или второ място, трето няма как. ;)
Изображение

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 12 авг 2021 19:26

Ponko написа:Къртача Джоунс се контузи... за ужас на SgtLiberty. Не мисля, че ще окаже някакво голямо влияние де. Стига рева за тоя топ 4... та ние миналата година влязахе, че сега няма. Просто трябва да няма контузии на основни фигури. Покажат ли момчетата сплотеност и колектив ще се постигнат добри резултати, но решат ли Мане и Салах, че не се познават на терена.... няма да стане.

Момчето е талант, иначе влязохме в топ 4 заради гола на Алисон иначе ,щеше да има Лига Европа.
Иначе за добрата игра и сплотеност, те бяха до онази загуба от Уотфорд, поне за мен от тогава с малки проблясъци Ливърпул играе покъртителен футбол. И за Мо и Мане, Салах заедно с Алисон са може би единствените ни играчи които не спряха да играят на топ ниво и да показват класа, особено Мо,Мане от друга страна е безобразен на терена ,държи се се като 3 годишно дете като го сменят и явно го яд до небесата, че Салах е по - добър от него.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

john barnes

Мнениеот john barnes » 12 авг 2021 19:29

Сега беше момента леко да подновяваме отбора,защото основните играчи застаряват. Последните три летни джама,сме взели Тиаго и Жота. Ясно е,че плащачите не им се вадят пари,ама другитв отбори не спят и се подсилват. Догодина как ги виждате да изкарат едни 200млн за трима класни играчи? Те искат всеки джам да са на плюс,какво говорим да извадят такива пари от джоба си...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 12 авг 2021 19:38

SgtLiberty написа:
Ponko написа:Къртача Джоунс се контузи... за ужас на SgtLiberty. Не мисля, че ще окаже някакво голямо влияние де. Стига рева за тоя топ 4... та ние миналата година влязахе, че сега няма. Просто трябва да няма контузии на основни фигури. Покажат ли момчетата сплотеност и колектив ще се постигнат добри резултати, но решат ли Мане и Салах, че не се познават на терена.... няма да стане.

Момчето е талант, иначе влязохме в топ 4 заради гола на Алисон иначе ,щеше да има Лига Европа.
Иначе за добрата игра и сплотеност, те бяха до онази загуба от Уотфорд, поне за мен от тогава с малки проблясъци Ливърпул играе покъртителен футбол. И за Мо и Мане, Салах заедно с Алисон са може би единствените ни играчи които не спряха да играят на топ ниво и да показват класа, особено Мо,Мане от друга страна е безобразен на терена ,държи се се като 3 годишно дете като го сменят и явно го яд до небесата, че Салах е по - добър от него.

Цъкат си тримата, Фирмино ясно че това не беше неговия сезон, ония двамата са се карали кой знае по какви причини и гледаш как Мане който също не можеше да си уцели краката в 2/3 от сезона особено в най-тегавите мачове се сърди бетер като пишлеме. Първа асистенция между двамата ти голмайстори 30 и някой кръг, евала бе.

Ponko

Мнениеот Ponko » 12 авг 2021 21:51

Заради гола на Алисон... Ливърпул направи силен завършек на сезона и се класира напълно заслужено, не знам защо само мрънкаш. Според мен защитата ще се затегне с ВВД, Конате, Матип и Гомез и очаквам да сведем допуснатите голове до минимум и да увеличим любимите ми ЧИСТИ МРЕЖИ! Според мен Жота успешно ще замени при нужна някой от тримата, когато не е във форма. Не виждам какво толкова се оплакваш... а да за трансферите...

john barnes

Мнениеот john barnes » 13 авг 2021 00:24

Шачири уж бил договорен за лион,срещу колосалната сума от 6млн паунда! Ние взехме за незнайни войни повече пари бе,за кво им го подаряваме на тия,дето ни извиха ръцете навремето за фекир и плащачите в последния момент се завъртяха и не го платиха!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 13 авг 2021 00:27

И за мен този спор започна да става леко безмислен, но все пак...
Тази реплика "реване за трансфери", която се използва тук спрямо някои хора е меко казано смешна. Никой не реве, но има хора, които се надяват на трансфери, защото следят Ливърпул и ВЛ и са наясно, че почваме да издишаме спрямо конкурентите. Това е.
Няма защо да зариваме главите в пясъка с Ориги, Шакири и Харви няма как да станем шампиони. Ние и Сити имаме най-добрите 11-ки, но резервите играят огромна роля във съвременния футбол. Точно там и Сити и Челси ни превъзхождат.
Аз лично не рева, но се дразня на едно нещо - Ориги и Шакири имат общо 10-на мача във ВЛ за два сезона. Защо не се продадат на занижена цена и вместо да заемат място да се купят двама нови, за по 15 млн да речем. Отговора е прост - за пари. Искаме им по 20 млн, а те реално струват по 7-8 или малко повече, но заради тях вече 4 прозореца не можем да освободим място за нови.
Похвално е, че поддържаме твърда трансферна политика, но от това страдат спортните резултати. Те са дали каквото са дали на отбора и аз не го отричам, но когато не вървят нещата не е нужно да се чака две години за да замениш някой.
Тука се изтъква, че имало цял екип дето ги мислел тия неща само, че с две контузии миналата година и на целия тоя екип му лъсна голия гъз, та затова се "реве" чат чат.

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 13 авг 2021 00:31

john barnes написа:Шачири уж бил договорен за лион,срещу колосалната сума от 6млн паунда! Ние взехме за незнайни войни повече пари бе,за кво им го подаряваме на тия,дето ни извиха ръцете навремето за фекир и плащачите в последния момент се завъртяха и не го платиха!

Ако на негово място се купи нов, аз ще бъда доволен. Той е добър футболист, но не пасва на Клоповия стил. Виж ако не купят никой, а го продадат те това ще е голяма пръдня.

Върни се в “Ливърпул”