Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Red_Neck » 02 авг 2021 09:32

Миналото лято по това време пак имаше яко рев :)
Рев, че един договорен Тиаго не може да вземем, ..... рев, че Тиаго идва, а Джини си тръгва, ...... рев, че вместо головата машина Вернер взехме 18-тия избор на Клоп. В края на джама уж всички ( с малки изключения) бяха доволни от отбора, но след контузиите на ВВД, Джо и Матип пак започна яко рев :)
Има доволно хора в клуба, които отговарят за селекцията. Имаме уникален мениджър. Имайте им малко вяра!
ШЛ и титла няма да накарат бостънските да си мерят банковите сметки с шейхове и олигарси и няма смисъл всеки трансферен прозорец да режем вени и да оплакваме отбора ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Ponko

Мнениеот Ponko » 02 авг 2021 10:16

Какво ще правим след Клоп - не знам. Но знам, че от много време не сме имали толкова колоритен и вдъхновяващ мениджър. Този сезон дано ВВД, Гомез, Матип и Конате се опазят от контузии и разбира се ще рева за чисти мрежи и стабилна защита. Не може всеки мач да допускаем 1-2 гола и да очакваме нападението винаги да ни измъква с обрати, особено ако Мане и Салах решат пак да се правят на интересни и да не си подават.

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 02 авг 2021 10:56

А кога беше най-големия рев? Май беше януари, февруари, когато на Анфийлд ни биеха като тъпан. Затова има рев сега, ама файда никаква.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 02 авг 2021 11:23

Red_Neck написа:Миналото лято по това време пак имаше яко рев :)
Рев, че един договорен Тиаго не може да вземем, ..... рев, че Тиаго идва, а Джини си тръгва, ...... рев, че вместо головата машина Вернер взехме 18-тия избор на Клоп. В края на джама уж всички ( с малки изключения) бяха доволни от отбора, но след контузиите на ВВД, Джо и Матип пак започна яко рев :)
Има доволно хора в клуба, които отговарят за селекцията. Имаме уникален мениджър. Имайте им малко вяра!
ШЛ и титла няма да накарат бостънските да си мерят банковите сметки с шейхове и олигарси и няма смисъл всеки трансферен прозорец да режем вени и да оплакваме отбора ;)

Скамейката ни е къса и липсва човек който да влече и да обърне мача. Един Ориги колко години ще го дондуркаме? Поне да беше на нивото на Хески ама е много далеч

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 02 авг 2021 14:09

Ориги каквото трябваше го даде.Отдавна можеше да си цъка в някой друг отбор за удоволствие,вместо да търка пейката при нас.
И да идва на Анфийлд за мачовете на легендите,защото той си го е заслужил!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 02 авг 2021 15:36

Не разбрах откъде идва този песимизъм. Завършихме кампанията блестящо с наличното към м. май. Като първо надграждане добавяме Четирима класни ЦЗ плюс опита на Хенди. Второ надграждане Къртис и особено, ама особено Харви Елиът! Сигурно съм пристрастен, ама в него виждам симбиоза между елегантността и финеса на Оуен, и животинското на Рууни. Той ще ни е следващото бижу, подозирам приза най-добър млад играч за 21/22г. И сега хипотетиката, надеждата-. да си представим Окса и Наби в крепко здраве до май22. Ако това се случи, без изфръгане, не виждам по окомплектован и обигран състав от нашия. Така ги виждам аз нещата.
Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 02 авг 2021 17:03

plmar написа:Не разбрах откъде идва този песимизъм. Завършихме кампанията блестящо с наличното към м. май. Като първо надграждане добавяме Четирима класни ЦЗ плюс опита на Хенди. Второ надграждане Къртис и особено, ама особено Харви Елиът! Сигурно съм пристрастен, ама в него виждам симбиоза между елегантността и финеса на Оуен, и животинското на Рууни. Той ще ни е следващото бижу, подозирам приза най-добър млад играч за 21/22г. И сега хипотетиката, надеждата-. да си представим Окса и Наби в крепко здраве до май22. Ако това се случи, без изфръгане, не виждам по окомплектован и обигран състав от нашия. Така ги виждам аз нещата.

Това ли му викаш надграждане :lol: Наби и Окса здрави е като да очакваме Матип да изиграе 30 мача

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 02 авг 2021 17:59

Отвори тия очи! Здравето на Наби и Окса е в категорията "хипотетика".
Изображение

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 02 авг 2021 20:39

plmar написа:Отвори тия очи! Здравето на Наби и Окса е в категорията "хипотетика".

Наби и здрав да е все още не е убедил никого, че е добра алтернатива. Нанагорно му дойде ВЛ според мен.

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 03 авг 2021 09:20

kircho_baretata написа:
plmar написа:Отвори тия очи! Здравето на Наби и Окса е в категорията "хипотетика".

Наби и здрав да е все още не е убедил никого, че е добра алтернатива. Нанагорно му дойде ВЛ според мен.

Кейта почти няма слаб мач при нас, но окей. Сещам се за мача с Реал където беше пуснат без никаква игрова практика титуляр. Иначе си е машина.

Върни се в “Ливърпул”