Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот KOPScousers » 19 юли 2021 22:43

kircho_baretata написа:То ние натирихме Джерард, та Хендо ли няма да разкараме.
Ако това се случи, ще заприличаме на Реал, които натириха всичките си легенди. Далеч съм от мисълта, че Хендо е от такова ниво, но за нашия отбор е такъв. Това ще покаже доста неща за начина на управление на клуба.
Все пак си мисля, че това е една обикновена партенка.

Щом Джеймс Пиърс го потвърди, значи не е. Това е най-близкият до клуба журналист, но и той понякога греши. Миналото лято повтори 100 пъти, че няма да привличаме Тиаго, а в крайна сметка го взехме, така че не е изключено и тук всичко да се размине, но принципно по-достоверен от него няма. Иначе да, Джерард се отказа от националния след Мондиал 2014-та, за да се отдаде изцяло на Ливърпул и да помогне на отбора, колкото може, а ние го натирихме само година по-късно. Да не говорим, че 5 години не бяхме помирисвали ШЛ, а когато Стиви получи един от последните си шансове да играе срещу Реал на Бернабеу, Лебеда го остави резерва и пусна състав, който щеше да загуби от онзи Лудогорец на 100%. :oops:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 20 юли 2021 01:53

Английското издание "Sky Sports" разкри, че от ръководството на Челси имат желание да продадат нападателя на тима Тимо Вернер и дори вече са предложили немския национал на няколко отбора.
Вернер премина на "Стамфорд Бридж" през миналата година от немския РБ Лайпциг за 53 млн. евро.
През миналата година той записа 52 мача във всички турнири, в които реализира 12 гола и се отчете с 15 асистенции.
Според някои информации, от ръководството на Челси искат да привлекат в състава Ерлинг Холанд, но за целта трябва да се разделят с Тимо Вернер първо.

Ще има ли втори опит на Клоп? :mrgreen:

john barnes

Мнениеот john barnes » 20 юли 2021 09:40

Вернер направи голяма грешка,като отиде при чукотките. Едва ли ще направим опит да го вземем,все пак имаме Жота. Обаче от Клоп всичко се очаква,така че...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 20 юли 2021 09:58

Груич и Авоний си заминават. Груич в Порто (в някои медии се твърди, че отново ще е наем), а другия в Берлин.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 20 юли 2021 10:00

Състоянието на трансферния пазар в Европа много ми прилича на един стар виц за междуфирмената задлъжнялост:
"Влиза клиент в малко хотелче в затънтено градче. Посреща го собственикът:
- Имате ли луксозен апартамент?
- Да! 500 евро на вечер!
- ОК, ще го наема, но първо искам да го видя.
- Добре, но трябва да оставите 200 евро депозит, ако не ви хареса, ще ви ги върнем.
Оставя клиентът 200 евро, а хотелиерът веднага звъни на собственика на локалното химическо чистене:
- Дължа ти 200 евро за пране на спално бельо, имам ги, ела да си ги вземеш.
Тръгва собственикът на химчето към хотела и звъни на локалната маман:
- Дължа ти 200 евро за 2 вечери с новото момиче, вече ги имам, след 5 минути ти ги нося!
Маман пък от своя страна вдига телефона и звъни на хотелиера:
- Дължа ти 200 евро за наем на стая. След малко ти ги нося.
През това време клиентът на хотела разгледал апартамента и разочарован се върнал на рецепцията:
- Не ми харесва! Моля, върнете ми депозита!
Хотелиерът му върнал 200-та евро депозит, които получил от маман и всички в малкото градче отново заживели доволни."
..... та всички чакаме двама-трима от ония собственици, които могат да си позволят да пишат празни чекове, да им потрябва апартамент в хотел ;) Дотогава ще четем спекулации :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 20 юли 2021 10:46

Никого не сме натирили. Джерард сам реши да напусне, защото не искаше да бъда почива в някои мачове, а това нямаше как да стане. За това и феновете не са треньори. Играчите остаряват, не може да им се дават луди пари и минути само, защото ги харесват феновете. А пък това с Хендо са глупости. Най-вероятно по същата причина като Джини се протакват нещата. Иска повече пари от предишния си договор + повече години. Разликата е там, че Хендерсън най-вероятно няма да тръгне по чужбина.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 20 юли 2021 11:49

До 24 часа се очаква да финализираме трансферите на Груич и Авоний на обща стойност 17 млн. паунда. Добра сделка като се има предвид, че Груич има 5-6 мача за отбора на кръст, а Авоний тъкмо получи работна виза и така и не е бил част от отбора досега. Според Романо, на когото аз нямам много вяра, в следващите седмици ще продадем още играчи и ще се активизираме и към входящите трансфери.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 20 юли 2021 15:08

Ако няма поне 4 качествени трансфера да забравим за топ 4,и сме на 1 контузия на Салах от това и топ 10 да не видим. Шампиона на Англия и Европа 2 сезона подред няма пари за трансфери жалка история.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 20 юли 2021 18:11

SgtLiberty написа:Ако няма поне 4 качествени трансфера да забравим за топ 4,и сме на 1 контузия на Салах от това и топ 10 да не видим. Шампиона на Англия и Европа 2 сезона подред няма пари за трансфери жалка история.

Еха два сезона подред ли станаха. Аз си мисля че един
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 20 юли 2021 18:19

insaneboy1 написа:
SgtLiberty написа:Ако няма поне 4 качествени трансфера да забравим за топ 4,и сме на 1 контузия на Салах от това и топ 10 да не видим. Шампиона на Англия и Европа 2 сезона подред няма пари за трансфери жалка история.

Еха два сезона подред ли станаха. Аз си мисля че един

То на отцепниците мисленето не им е силната страна ;). 2019 ШЛ, 2020 ВЛ. Колко сезона са бре младеж, май са 2 поредни ;)

Върни се в “Ливърпул”