Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Liverpool_EC » 17 юли 2021 15:34

Red_Neck написа:А не празнува ли също и 10 години от трансферите на Луис Суарез и Джордан Хендерсън; 8 години от привличането на Фелипе Коутиньо и 6 години от трансфера на Боби Фирмино?

Преди Клоп твоите имаха 3 успешни трансфера на кръст. Суарез, Коутиньо и Стъридж. Помним как похарчиха парите от Суарез с Брендо, за разлика от парите за Коутиньо с Клоп. Благодаря, ама нямаше нужда да се напъваш. За Хендерсън преди и след Клоп говорим за двама различни футболиста. Може би преди Клоп пак да е бил Дийн Хендерсън, защото Данчо Капитана играеше като вратар пуснат за полеви играч :lol: Брендо го беше засилил във Фулъм, не знам колко успешни трансфера щеше да им изкараш без него, че сега си успял да дотикаш до 4 за 5 години :lol: :lol: :lol: Ама после много им се вдигнал процента ;)
[offtopic]Гледам вече ти чертаят стелки, за да вденеш кое след кое се случва :mrgreen:
Тази година Клоп повече ЦЗ ли ще предпочита, че си ги наредил една казарма хора? Той нали скоро взе кетап за треньор и още не може да прецени от кои да ги събира повече. Добре че си ти, да го осветлиш чрез форума :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 юли 2021 16:33

Liverpool_EC написа:
Red_Neck написа:А не празнува ли също и 10 години от трансферите на Луис Суарез и Джордан Хендерсън; 8 години от привличането на Фелипе Коутиньо и 6 години от трансфера на Боби Фирмино?

Преди Клоп твоите имаха...

Какво значение има "преди" и "след"?
Клопо нали само редеше конуси и се "оправя с каквото му докарат"?!
Като подхванеш линия, следвай си я!
.......или пак въртиш гъза според ситуацията :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 19 юли 2021 11:55

Ко стана, купихме ли някоя маймуна с триците от Америка? Нещо Мбапето, Саул, Халанд? Няма ли някой да се навие да дойде за без пари :idea:

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 19 юли 2021 12:25

lyubomir_v написа:Ко стана, купихме ли някоя маймуна с триците от Америка? Нещо Мбапето, Саул, Халанд? Няма ли някой да се навие да дойде за без пари :idea:

Купиха Конате, стига толкова, пари за повече няма, сега явно МЮ ,ще ни отмъкне Саул,взеха Санчо,а сега са близо и до Варан. Само ако Ливърпул имаше пари ......
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 19 юли 2021 15:08

SgtLiberty написа:
lyubomir_v написа:Ко стана, купихме ли някоя маймуна с триците от Америка? Нещо Мбапето, Саул, Халанд? Няма ли някой да се навие да дойде за без пари :idea:

Купиха Конате, стига толкова, пари за повече няма, сега явно МЮ ,ще ни отмъкне Саул,взеха Санчо,а сега са близо и до Варан. Само ако Ливърпул имаше пари ......

Аз не вярвам МЮ да вземе Саул. Същият журналист, който пусна информацията снощи, че са в напреднали преговори с агента му, по-късно писа, че Евертън и Уулвс искали Коутиньо, но ние сме натискали най-много за него и сме били най-близо до подписа му, което е скандално. :lol: Още тук ми стана ясно колко достоверни са новините му. По-скоро испанските медии натискат Ливърпул да се забърза малко и да вдигне офертата си, за да се приключва с тази сага, отколкото да има реално интерес от Юнайтед. Те имат Матич, Мактомини, Фред, Погба, Бруно, Ван де Беек, Мата, Лингард - чорба ли ще правят, че искат още халфове? Ние имаме нужда от заместник на Джини, а от днес има информация от Джеймс Пиърс, че нашите не могат да се разберат с Хендо за нов договор и изглежда все по-вероятно да напусне това лято. Това ми дойде малко като гръм от ясно небе, като дори по-изненадващото е, че интерес към него има от ПСЖ и... Атлетико Мадрид. Дали не се заформя някоя сериозна игра тук?
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 19 юли 2021 16:34

KOPScousers написа:
SgtLiberty написа:

Аз не вярвам МЮ да вземе Саул. Същият журналист, който пусна информацията снощи, че са в напреднали преговори с агента му, по-късно писа, че Евертън и Уулвс искали Коутиньо, но ние сме натискали най-много за него и сме били най-близо до подписа му, което е скандално. :lol: Още тук ми стана ясно колко достоверни са новините му. По-скоро испанските медии натискат Ливърпул да се забърза малко и да вдигне офертата си, за да се приключва с тази сага, отколкото да има реално интерес от Юнайтед. Те имат Матич, Мактомини, Фред, Погба, Бруно, Ван де Беек, Мата, Лингард - чорба ли ще правят, че искат още халфове? Ние имаме нужда от заместник на Джини, а от днес има информация от Джеймс Пиърс, че нашите не могат да се разберат с Хендо за нов договор и изглежда все по-вероятно да напусне това лято. Това ми дойде малко като гръм от ясно небе, като дори по-изненадващото е, че интерес към него има от ПСЖ и... Атлетико Мадрид. Дали не се заформя някоя сериозна игра тук?

E Хендо не преподписва ли наскоро?
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 19 юли 2021 17:19

Саул е в чорбата Гризман + кеш за Атлетико така че надали

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 19 юли 2021 17:46

Не, договорът на Хендо изтича 2023-та, а колкото до размяната Саул-Гризман - почти всички по-сериозни източници в Испания писаха, че е все по-вероятно до сделка да не се стигне и нещата са пред разпадане, така че тази сага ще е дълга и няма да се изненадам да се влачи до края на август. Много и различни информации всеки ден, така че аз поне не знам на кого да вярвам и просто ще изчакам да видя как ще се развият нещата. Доста хора имат резерви към Саул и говорят, че не е на нивото от преди 2-3 години (предимно фенове на други отбори), но не съм видял нито един фен на Атлетико да иска продажбата му, особено в посока Барселона. Аз не съм го гледал в последно време, но дори да му е паднала формата, Клоп ще извлече всичко най-добро от него и ще е машинка, защото реално е много качествен играч. Само дано Юнайтед или Челси не го вземат, че ще има да слушаме пак как цяло лято ни свързват с някой футболист и накрая някой от ВЛ ни го отмъква. :oops:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

john barnes

Мнениеот john barnes » 19 юли 2021 19:45

Инсиние също е на тезгяха,цената му е повече от смешна-30млн евро....ама ние нали си имаме Харви Елиът,за кво ни е тоя жабар?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 19 юли 2021 21:59

То ние натирихме Джерард, та Хендо ли няма да разкараме.
Ако това се случи, ще заприличаме на Реал, които натириха всичките си легенди. Далеч съм от мисълта, че Хендо е от такова ниво, но за нашия отбор е такъв. Това ще покаже доста неща за начина на управление на клуба.
Все пак си мисля, че това е една обикновена партенка.

Върни се в “Ливърпул”