Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Liverpool_EC » 30 май 2021 16:24

Не знам, ама почнем ли пак с параолимпийците Матип, Чембърлейн и Кейта и едноголовите Шакири и Ориги, това ще е фарс. Към всички без Матип има интерес, остава само някой да прибере, каквото се предлага възможно най-бързо и да се дадат парите на Клоп и Едуардс. Обаче, ако пак се моткат, за да гледат да им вземат 2,3,5 млн повече и да ги оставят за накрая, ще е поредната охлювска простотия. + Филипс, Груич, Уилсън и др преотстъпени и ще се съберат достатъчно за подмяна на нулевите участници от предния сезон.
За мен лично още 1 ЦЗ, един халф и 2 нападетел/крило са абсолютно задължителни за да имаме пейка с претенции за повече от топ 4 и да може да се застъпват нещата и да се надгради за няколко сезона напред.
Ако не - пак ще празнуваме купата на ДСК.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 31 май 2021 09:53

Патсон Дака е нашето нападателче, преди имаше слухове за него, а и Ред Бул са наши хора. 27 гола и 7 асистенции + играч на сезона в Австрия, на 22 години и ще мачка при Клопо. Ако ще е черен мушкач, по-добре да е той, а не онзи от Лил, дето вкарва един гол на 10 мача.... :lol: :oops:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 31 май 2021 10:30

KOPScousers написа:Патсон Дака е нашето нападателче, преди имаше слухове за него, а и Ред Бул са наши хора. 27 гола и 7 асистенции + играч на сезона в Австрия, на 22 години и ще мачка при Клопо. Ако ще е черен мушкач, по-добре да е той, а не онзи от Лил, дето вкарва един гол на 10 мача.... :lol: :oops:

И кой ще играе отпред когато започне купата на африканските нации ?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 31 май 2021 10:36

По линии:
Информацията от януари за финансовите претенции на Алаба се потвърди - 12М евро чисто (около 22М бруто :o ) на сезон за 5 години. Австриецът изобщо не е бил опция. Експресното приключване на трансфера на Конате говори, че над него се е работело от доста време. Аз се надявам на разкешване на Матип ( 30М макс) и активиране на клаузата на Кабак.
Рийс и Сеп под наем ( и на двамата трябва да играят редовно), Нат и Бен Дейвис да пълнят дупки.
ВВД, Конате, Джо Гомес, Кабак + Нат и Бен;

Наби е пътник при първа приемлива оферта - много го харесвам като тип полузащитник, но чисто физически не може да се разчита на него. Ако Едуардс успее да му вземе повече от 40М евро ще е подвиг. Окса също го виждам на изхода. Около 25-30М само защото е британец, иначе на този пазар трудно някой би платил повече от 20.
Сигурни са Хендо, Тиаго, Фабиньо, Къртис Джоунс + Милнър;
т.е. очаквам поне 2 вътрешни халфа и поне за единия ще е нужен по-сериозен ресурс.

AM, крила и нападатели - тук изглежда е най-сложно.
Шак и Дивок гледат към изхода, но според мен има нужда от рестарт в атака и един от Света Троица може да бъде разкешен. Ако ще се ходи на такъв вариант, силно се надявам да е Мане.
Минамино очаквам да остане.
Минимум 2-3 нови според напусналите.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 31 май 2021 10:42

Red_Neck написа:По линии:
Аз се надявам на разкешване на Матип ( 30М макс) и активиране на клаузата на Кабак.

Как 30 за Матип , бе, кой ще е толкова заспал за тоя куц кон да изсипе 30 милиона :lol: Иначе Кабак нали го върнахме, пишеш се, че нямаме интерес за постоянно да го взимаме, знае ли се :roll:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 31 май 2021 11:05

daduradam написа:
Red_Neck написа:По линии:
Аз се надявам на разкешване на Матип ( 30М макс) и активиране на клаузата на Кабак.

Как 30 за Матип , бе, кой ще е толкова заспал за тоя куц кон да изсипе 30 милиона :lol: Иначе Кабак нали го върнахме, пишеш се, че нямаме интерес за постоянно да го взимаме, знае ли се :roll:

Е, ... аз затова съм писал "макс" ;)
Щом за "най-добрият ЦЗ" взехме 12М, защо Майкъл да не одруса някой 25-30 за Матип? Матип все пак е класен защитник. При нас се чупи, факт, но това може да е от климат/първенство/интензитет на тренировки, .... знае ли човек.
Колкото до Кабак, все пак изкара половин сезон при нас и това е плюс - поне адаптацията ще е по-кратка. На мен лично ми се понрави, но е далеч по-важно възприятието на Юрген за него. Не беше "уау", но е млад и има мегдан за развитие. Все си мисля, че за тези пари си заслужава.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 31 май 2021 12:29

daduradam написа:
KOPScousers написа:Патсон Дака е нашето нападателче, преди имаше слухове за него, а и Ред Бул са наши хора. 27 гола и 7 асистенции + играч на сезона в Австрия, на 22 години и ще мачка при Клопо. Ако ще е черен мушкач, по-добре да е той, а не онзи от Лил, дето вкарва един гол на 10 мача.... :lol: :oops:

И кой ще играе отпред когато започне купата на африканските нации ?

И ти си прав, деба... Ще съберем Africa's finest и като дойде КАН ще сърбаме попарата... :lol:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

john barnes

Мнениеот john barnes » 31 май 2021 15:55

Матип ако му вземем 10млн,трябва да го носят на ръце до отбора,който ще ги даде тия пари. Кабак можеше да му е заместник,но явно няма как да се платят двама ЦЗ. Ония мангали ни предлагали кариоката без пари,щото имат да ни дават още 40млн евро от бонуси. Ще падне голям смях,ако си го върнем. Иначе си мисля,че Ориги,Шачири и Окса са пътници. Патсон Дака май отива при чуковете,иначе не е лош за резервен нападател,но както каза колегата по горе,като дойде КАН ще се чудим кой ще играе напред,стават много африканци. Ще видим,джама скоро отваря и спекулациите ще продължават.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 31 май 2021 16:12

john barnes написа: Ония мангали ни предлагали кариоката без пари,щото имат да ни дават още 40млн евро от бонуси. Ще падне голям смях,ако си го върнем.

Ако поемат и половината заплата до края на безумния му договор, може да заповядат :)
100% ще ни свърши повече работа от Окса и Шак взети заедно :)

john barnes

Мнениеот john barnes » 31 май 2021 17:57

Red_Neck написа:
john barnes написа: Ония мангали ни предлагали кариоката без пари,щото имат да ни дават още 40млн евро от бонуси. Ще падне голям смях,ако си го върнем.

Ако поемат и половината заплата до края на безумния му договор, може да заповядат :)
100% ще ни свърши повече работа от Окса и Шак взети заедно :)

Работа ще върши,няма спор. Даже и заплатата ще си намали и ще търка пейката и няма да мрънка,щото е наакан. Клоп обаче не го иска,така ми се струва.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”