Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daduradam
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот daduradam » 21 май 2021 01:00

То и аз имам сърце, сложете ме до Филипс, ще сме най-сърцата двойка ЦЗ в лигата :oops:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 21 май 2021 03:39

Като се сетя как някои оплакваха и раздялата с Джо Алън, защото играл хубаво на европейското и трябвало да го държим :lol: Господ да пази Ливърпул от такива футболисти :!:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 21 май 2021 07:47

Кво се правите на ударени,тоя пич ще е пети избор за следващия сезон.Не мисля,че е добре да набием пари за още един защитник,като има да се запълват и други дупки.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 21 май 2021 08:14

Ецката пак е на тежки наркотици. :mrgreen:

Първо, виж реда, в който съм сложил Филипс като 5-ти избор за ЦЗ. Дали Кабак ще се навие да е 5-ти избор или ще иска да се развива някъде, докато е още млад? Или мислиш, че Клоп ще го пуска за сметка на Гомес или скъпото евентуално ново попълнение Конате? Ако се продаде Матип, тогава виждам евентуално шанс Кабак да остане.

Второ, никъде нищо не съм писал за голове, сравнението с Ван Дайк дойде от там, че точно в този мач с Бърнли беше абсолютен господар в наказателното поле и изчисти всичко, което можеше да се изчисти, включително и удар от голлинията.

И трето, да, може да е типичен английски дървар, но играе с много желание и сърце и заслужава да остане в отбора, за да попълва дупки догодина и да играе в мачовете за купите, това е.

П.С. А, има и четвърто. Информацията не съм си я измислил аз, а я мернах наскоро из медиите и реших, че ни интересува, затова я споделих. Ако реално се развият така нещата, вариантите са два - Филипс е спечелил доверието на някой в клуба, въпросът е на кого. Ако е на Клоп и решението е негово, ОК, но ако е на собствениците, против мнението на Клоп, тогава е проблем, защото любимите на всички нас янки искат пак да минат тънко и да спестят някой лев. :oops:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 21 май 2021 08:58

slash1912 написа:Кво се правите на ударени,тоя пич ще е пети избор за следващия сезон.Не мисля,че е добре да набием пари за още един защитник,като има да се запълват и други дупки.

4 и 5-ти ЦЗ трябва да са от класата на Паоло Малдини в неговия пик, защото ЦЗ № 1, 2 и 3 могат пак едновременно да влязат в лазарета ;) .... нищо, че в другите две зони имаме 4-5 човека ( изяждащи сравнително голям финансов ресурс), които Клопо очевидно не брои за живи.
Според мен Матип е пътник и на негово място ще дойде легитимен ЦЗ №2/3, а Кабак и юнака с големия номер ще останат за 4 и 5.
Все пак при нужда Джо Гомес може да се ползва на бека.
Много по-деликатна е ситуацията с:
Мане - 5,2M годишно без бонуси, договор до 2023 - мисля, че няма да го оставят да влезе в последна година на договора и ще го разкешат при първа добра възможност;
Кейта - 6,25М до 2023 - също като Мане;
Окса - 6,25М до 2023 - също като Мане;
Шак - 4,2М до 2023; Клопо му се доверяваше в средата на сезона, но за последните 10-15 мача си спомням едни 90 минути срещу Фулъм и 30 минути онзи ден срещу Уест Бром.
Ориги - 3,1М до 2024; от началото на февруари не е помирисал терен - пътник;
Минамино - 3,1М до 2024;
Като добавим и Джини, нещата стават дебели. Неслучайно преди седмица Клоп започна да подготвя почвата, като каза, че при нормален пазар и възможност би направил 10-на промени в отбора. Бостънските да стягат джобовете, че с фенове в Борда хавата ще загрубее :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 21 май 2021 09:03

Абсолютно без да се впускам да чета всички постове се включвам да коментирам Нат Филипс и представянето му срещу Бърнли. ЕБАВАТЕ ЛИ СЕ? Евала на момчето, играе със сърце, ама толкова много глупости направи в този мач, че не е истина просто. Крис Ууд го задминаваше все едно е спрял, постоянно грешно позициониране. Абсолютно не е на нивото на Ливърпул, дори и за резерва. Гледайте по-обективно, моля.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 21 май 2021 09:35

Ще налагаме Джо Гомез, Джо Гомез на бека, само като ви слушам и изтръпвам. Вие май развитието му дотук въобще не сте го следили или пак забравяме че без Ван Дайк до него не става и за 3ти избор? Недай си боже някой да го пусне пак на бека както в началото където не знае къде се намира. Айде малко по-сериозно моля ви се

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 21 май 2021 12:10

wolf написа:Ще налагаме Джо Гомез, Джо Гомез на бека, само като ви слушам и изтръпвам. Вие май развитието му дотук въобще не сте го следили или пак забравяме че без Ван Дайк до него не става и за 3ти избор? Недай си боже някой да го пусне пак на бека както в началото където не знае къде се намира. Айде малко по-сериозно моля ви се

Да, само това не искам да го виждам никога. Гомес на бека е отвратителен, няма да забравя как Клоп го пусна срещу Барса на Камп Ноу вместо Трент... :oops: Добре, че от тогава не ни се е налагало да го гледаме как "твори" по бека, явно Клопо си е взел поука.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 21 май 2021 12:43

KOPScousers написа:
wolf написа:Ще налагаме Джо Гомез, Джо Гомез на бека, само като ви слушам и изтръпвам. Вие май развитието му дотук въобще не сте го следили или пак забравяме че без Ван Дайк до него не става и за 3ти избор? Недай си боже някой да го пусне пак на бека както в началото където не знае къде се намира. Айде малко по-сериозно моля ви се

Да, само това не искам да го виждам никога. Гомес на бека е отвратителен, няма да забравя как Клоп го пусна срещу Барса на Камп Ноу вместо Трент... :oops: Добре, че от тогава не ни се е налагало да го гледаме как "твори" по бека, явно Клопо си е взел поука.

Съгласен, .... дано не се налага, но все пак е някаква опция ;)
Аз и Хендо не исках да гледам в центъра на защитата ама .....
В този ред на мисли, скоро проверявах представянето на Сеп в Престън. Титулярче последните 15 мача от които 9 на десния бек, 5 десен халф и само един като ЦЗ, .... та и той може да е опция за дясната зона :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 21 май 2021 13:53

Red_Neck написа:
KOPScousers написа:

Съгласен, .... дано не се налага, но все пак е някаква опция ;)
Аз и Хендо не исках да гледам в центъра на защитата ама .....
В този ред на мисли, скоро проверявах представянето на Сеп в Престън. Титулярче последните 15 мача от които 9 на десния бек, 5 десен халф и само един като ЦЗ, .... та и той може да е опция за дясната зона :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Хендерсън доста липсва колкото и да ми е трудно да го повярвам. Особено когато Джини го мързи и няма кой да ги навика тия мърди наоколо. Милнър вече не е титуляр за да е той лидера плюс липсата на Ван Дайк. И така на терена оставаме с 0 лидери които да подканват другите общо взето. Абе тоя сезон нещо бая време беше контузен

Върни се в “Ливърпул”