Финголфин написа:Добре е, че трансферът на Кабака е с опция за закупуване, а не задължение както се говореше първоначално.
Да, можем да пробваме булката преди сватбата
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Финголфин написа:Добре е, че трансферът на Кабака е с опция за закупуване, а не задължение както се говореше първоначално.
jelew73 написа:Няма официално обявена сделка още , което значи , че никой от новите не може да играе срещу Брайтън
За трансфера на Кабак се чака ... Арсенал
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
KOPScousers написа:jelew73 написа:Няма официално обявена сделка още , което значи , че никой от новите не може да играе срещу Брайтън
За трансфера на Кабак се чака ... Арсенал
Тиаго подписа в петък и в неделя игра срещу Челси, така че защо да не може да играят в сряда срещу Брайтън? Аз не очаквам да играят, но по друга причина - Клоп рядко пуска веднага новите попълнения, обикновено ги оставя да се приспособят към отбора и чак тогава ги пуска в боя - примери колкото щеш. Мисля си, че Брайтън и Сити ще дойдат прекалено рано за тях и ще ги видим едва след тези мачове. Срещу Сити очаквам Хендо - Фабиньо, ако се е оправил, а срещу Брайтън си мисля, че Филипс си заслужи още един мач като титуляр с представянето си срещу УХ.
Liverpool_EC написа:Ей, напазариха го този Кабак, ебати трансферната сага. Цяло лято и цял януариДа не го вземем лятото за 22-23 мил, ами сега за 19 мил и една титла по-малко. Чиста далавера
![]()
![]()
![]()
Почвам да следя Бостънската преса за заглавия от сорта: Собственика на РедСокс в интензивното, след безумните харчове на Ливърпул на 31.Януари
slash1912 написа:Чичо Скрудж ни купи не един,а цели двама ЦЗСя,единия идва от Б група,на другия отбора му е тръгнал натам,ама това са подробности
![]()
Да си пожелаем от тях да излязат играчи като Робо и Матип(когато не е контузен)!
john barnes написа:slash1912 написа:Чичо Скрудж ни купи не един,а цели двама ЦЗСя,единия идва от Б група,на другия отбора му е тръгнал натам,ама това са подробности
![]()
Да си пожелаем от тях да излязат играчи като Робо и Матип(когато не е контузен)!
Е кво е купил,за 1.500.000 млн двама анонимници.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта