Манчестър Сити - Ливърпул 26.12.2013 | 19:30 | 2-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Re: Манчестър Сити - Ливърпул 26.12.2013 | 19:30

Мнениеот messi7 » 27 дек 2013 08:04

Ивайло Лудогорец написа:
Lilkov написа:Шити да вдига паметник на съдията пред стадиона,те и без това няма на кой да построят,понеже са отбор на 4 години,а тези които си мислят,че Шити е спечелил заслужено мога да ги посъветвам да си сменят дилара или просто да се подложат на профилактичен преглед при очният им лекар ;)

Сити е отбор с повече от 130 годишна история и традиции ,а феновете на отбора са едни от най - верните в Англия ! Град Манчестър е син ... това са факти . Мразя някви всезнайковци да се изказват с неуважение за отбори , за които щом те незнаят нищо .. значи са "измислени" и т.н . Феновете на този отбор заслужават този отбор , защото докато другите са се радвали на кинти и популярност , те са изминавали пътя от по-долните дивизии до ВЛ и обратно , няколко пъти .

П.п. Не съм върл фен на Сити ( няма как да съм , след като не съм гледал и 1 мач на живо) , ама се дразня на такива коментари . Просто им симпатизирам .

И аз ги уважавах, Сити, защото и преди да се нагушат с милиони биеха доста често Ютд. Обаче, не смяташ ли, че е леко неморално да ти сменяват името на стадиона, традициите и какво ли не, само и само да имате милиарди. Естествено, че ще ви мразят...Итихад какво общо има с традициите в Англия. Футболът само бизнес ли е или все още има малко чест, достойнство, традиции, морал... Май вече НЕ... :|
Изображение

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 27 дек 2013 08:18

Преди това са играли на друг стадион , този е сравнително нов . Нещо което и на мен не ми харесва е стадион да носи името на спонсор - Алианц арена , Тюрк телеком и т.н ... не са първите няма да са и последните . Със сигурност феновете си го припознават като "city stadium of manchester" на който играят от 2003 май . Преди това са играли на "Мейн Роуд" който между др е събирал 84 000 небесно сини фена ... никак не е малко за измислен отбор а ? Какво друго са продали ... ? Ако ти изкараш 300 - 400 млн паунда сиг може да си купиш и Ливърпул . ;)

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 27 дек 2013 08:31

Съдията се изгаври с Ливърпул. Имаше три ключови момента в този мач като и при трите сбърка в полза на Сити. Засадата, дузпата и фала на границата на наказателното поле който за мен си беше 50% гол, просто в момента Суарез е в невероятна форма и от такава позиция почти не пропуска.

Колкото до приказките кой отбор бил истински и кой не за мен всички отбори са истински и заслужават щом са най добрите да станат шампиони. Това че преди това може да не са биле нищо не значи. То и ЦСКА преди 45-та година не са съществували но постепено са се налижили и са станали популярен отбор, същото важи и за Левски които до 45 година са биле в сянката на Славия и варненските отбори. Както и Юнайтед преди да дойде Съра са биле в сянката на Ливърпул, Евертън, Арсенал че дори и на Нотингам. Ама ето сега 25 години по късно са най популярния отбор извън Англия което им носи всяка година няколко десетки милиона приходи и им гарантира едно доста голямо предимство пред останалите отбори в Англия.

Иначе на Ливърпул им трябва едно силно крило и някакъв по спокоен и стабилен ляв бек защото онзи негър вчера беше пълна трагедия и на няколко пъти направо подаряваше топката на Сити, да не говорим колко нескопосано поемаше топката аз лично имах чуството че в всеки един момент ще се спъне в нея :)

iliyan

Мнениеот iliyan » 27 дек 2013 09:56

Ивайло Лудогорец написа:
Lilkov написа:Шити да вдига паметник на съдията пред стадиона,те и без това няма на кой да построят,понеже са отбор на 4 години,а тези които си мислят,че Шити е спечелил заслужено мога да ги посъветвам да си сменят дилара или просто да се подложат на профилактичен преглед при очният им лекар ;)

Сити е отбор с повече от 130 годишна история и традиции ,а феновете на отбора са едни от най - верните в Англия ! Град Манчестър е син ... това са факти . Мразя някви всезнайковци да се изказват с неуважение за отбори , за които щом те незнаят нищо .. значи са "измислени" и т.н . Феновете на този отбор заслужават този отбор , защото докато другите са се радвали на кинти и популярност , те са изминавали пътя от по-долните дивизии до ВЛ и обратно , няколко пъти .

П.п. Не съм върл фен на Сити ( няма как да съм , след като не съм гледал и 1 мач на живо) , ама се дразня на такива коментари . Просто им симпатизирам .

Като чета този коментар :lol: :lol: :lol: Я да те питам кога за първи път си чул за Манчестър Сити и от кога си им фен ?!Кой мач или футболист те накараха да им станеш фен ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 27 дек 2013 10:11

Този мач трябва да бъде забравен така и от играчите така и от нас феновете по най бързия начин... иначе ще има голям срив в отбора...
П.П на съдийското отборче им пожелавам скапания шейх да спре да налива пари в отбора и те пак да си станат едно посредствено отборче каквото винаги са били ;)

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 27 дек 2013 10:54

iliyan написа:
Ивайло Лудогорец написа:

Като чета този коментар :lol: :lol: :lol: Я да те питам кога за първи път си чул за Манчестър Сити и от кога си им фен ?!Кой мач или футболист те накараха да им станеш фен ?!

Казах , че не съм им фен ,защото не съм ходил на стадиона , а просто симпатизант . Как така кога съм чул ... от както съм чул и останалите английски отбори . Иначе английски футбол гледам редовно от около 6 години ... нали знаеш как някой си харесва отбор - или някой го зарибява , или си харесва цвета на екипа или е чул нещо ... Не мислиш ли ,че е много по лесно да си фен на 20 кратен шампион или отбор като Пуул ... ?!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 дек 2013 11:00

Защо мислиш, че е много лесно? Последните няколко години е доста трудно, както за отбора, така и за феновете, особено за тия в Англия, които го преживяват повече и от нас, а не мисля, че го заслужаваме. То или ще са съдии, или ще са греди, за един сезон 32 греди, или ще са неосъдени дузпи. Миналата година съдията спаси Юнайтед от загуба (мачът завърши 2:2, ама добре че беше пресилената дузпа), тази година бяха Сити. Малко взе да идва в повече.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 27 дек 2013 11:13

Бих написал...."Честита добра игра" на отбора на Ливърпул, защото резултата не винаги има значение,а и съдийски и други грешки могат да повлияят на даден мач....но не мога!!!
След всичките пропуски и несериозни отигравания на нашите момчета, няма на кога да се сърдим, че не победихме.
Въпреки съдийките грешки и липсата на късмет, можехме да победим.....но прекалено много изтървахме. Имайки предвид, че играехме срещу Манчестър Сити, е нормално че тези пропуски бяха фатални.

Дано да продължим в същия дух и да измъкнем поне равен в следващия мач!!!

Come on MERSEYSIDE REDS!!!
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 27 дек 2013 11:14

iliyan написа:Като чета този коментар :lol: :lol: :lol: Я да те питам кога за първи път си чул за Манчестър Сити и от кога си им фен ?!Кой мач или футболист те накараха да им станеш фен ?!

Тебе пък какво те бърка кога е чул за Сити? Изборът си е негов и не е длъжен да обяснява на разни форумни герои защо го е направил :roll:
ПП В златните години на Пул(80-те) доста фенове на футбола по света са започнали да им симпатизират и продължават и до днес.По твоята логика те са фенове на успехите,титлите и по онова време сигурно са им викали глорихънтъри или "измислени" фенове.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 27 дек 2013 12:38

Жалко, че Евъртън играха с 10 души и паднаха . Сега Ливърпул щяха да са на пето място :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Ливърпул”