Ивайло Лудогорец написа:Lilkov написа:Шити да вдига паметник на съдията пред стадиона,те и без това няма на кой да построят,понеже са отбор на 4 години,а тези които си мислят,че Шити е спечелил заслужено мога да ги посъветвам да си сменят дилара или просто да се подложат на профилактичен преглед при очният им лекар
Сити е отбор с повече от 130 годишна история и традиции ,а феновете на отбора са едни от най - верните в Англия ! Град Манчестър е син ... това са факти . Мразя някви всезнайковци да се изказват с неуважение за отбори , за които щом те незнаят нищо .. значи са "измислени" и т.н . Феновете на този отбор заслужават този отбор , защото докато другите са се радвали на кинти и популярност , те са изминавали пътя от по-долните дивизии до ВЛ и обратно , няколко пъти .
П.п. Не съм върл фен на Сити ( няма как да съм , след като не съм гледал и 1 мач на живо) , ама се дразня на такива коментари . Просто им симпатизирам .
И аз ги уважавах, Сити, защото и преди да се нагушат с милиони биеха доста често Ютд. Обаче, не смяташ ли, че е леко неморално да ти сменяват името на стадиона, традициите и какво ли не, само и само да имате милиарди. Естествено, че ще ви мразят...Итихад какво общо има с традициите в Англия. Футболът само бизнес ли е или все още има малко чест, достойнство, традиции, морал... Май вече НЕ...