Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот wu_dnica » 20 окт 2020 23:32

KOPScousers написа:
sinqkrepost1914 написа:Лошото е, че и Тиаго дотука е бая паянтов.. Колкото мачове има, толкова и контузии, та даже и вируса изкара.
Май излиза, че тая година ше ни се връща тъпкано за предните две, в които наистина се опазихме от контузии, за разлика от другите отбори.

Тоя има една такава гадна физиономия, а държанието му е под всякаква критика. Може би само той е по-неприятен от Стърлинг във ВЛ вмомента.

За мен първи в класацията винаги ще е андерсон от мю. Вярно ,няма го вече ,но винаги съм искал да го нокаутирам :lol:
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 21 окт 2020 01:16

wolf написа:
KOPScousers написа:
wolf написа:Салах някога бил ли е контузен за нас въобще? :lol:

Като пропусна реванша с Барселона, тогава мисля, че срещу Нюкасъл го изнесоха на носилка в безсъзнание заради удар в главата, но като цяло пропусна само един мач, още следващия уикенд игра в последния мач за сезона с Уулвс.

Не го е срам, да бъде продаден веднага! С нищо не допринася!

Само 100 гола е вкарал за клуба, Срам!!!
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 21 окт 2020 01:22

wu_dnica написа:
KOPScousers написа: Тоя има една такава гадна физиономия, а държанието му е под всякаква критика. Може би само той е по-неприятен от Стърлинг във ВЛ вмомента.

За мен първи в класацията винаги ще е андерсон от мю. Вярно ,няма го вече ,но винаги съм искал да го нокаутирам :lol:

Ама гадни расисти сте, бе! К'во им е на физиономиите на Макгуайър, Баркли или... Рууни, примерно? Като са бели, не са достатъчно неприятни ли?
(...аз напоследък много искам да нокаутирам Пикфорд примерно. Необяснимо и непреодолимо желание ме е обзело от 2-3 дни и не знам що....)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 21 окт 2020 12:54

SgtLiberty написа:
wolf написа:
KOPScousers написа:

Като пропусна реванша с Барселона, тогава мисля, че срещу Нюкасъл го изнесоха на носилка в безсъзнание заради удар в главата, но като цяло пропусна само един мач, още следващия уикенд игра в последния мач за сезона с Уулвс.

Във Висшата лига е толкова безполезен милия:
Appearances
126
Goals
81
Assists
29
Wins
91
Losses
13

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 21 окт 2020 18:36

wolf написа:
SgtLiberty написа:
wolf написа:
KOPScousers написа:

Във Висшата лига е толкова безполезен милия:
Appearances
126
Goals
81
Assists
29
Wins
91
Losses
13

Абсолютно нулево присъствие.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 22 окт 2020 00:51

KOPScousers написа:

И миналата есен пропусна гостуването на Вила. Май това е, за 3 години. Естествено и суплеса на Рамос, ама там се разминахме да е лятото, а той с неоправено рамо играеше за Египет в Русия. Съотборниците му помагаха да си облече потника на трениривките.
А Матип при първото чукване и е в лазарета. Гари Спийд, бог да го прости, имаше над 300 поредни мача - 8 сезона без пропуснат мач, все едно него никой никога не е го е ритал през това време. За малките контузии всичко си опира до личното желание на играча, няма какво да се лъжем.

Потребителски аватар
f1refoX
Контакти:

Мнениеот f1refoX » 26 окт 2020 11:10

Liverpool_EC написа:
KOPScousers написа:

И миналата есен пропусна гостуването на Вила. Май това е, за 3 години. Естествено и суплеса на Рамос, ама там се разминахме да е лятото, а той с неоправено рамо играеше за Египет в Русия. Съотборниците му помагаха да си облече потника на трениривките.
А Матип при първото чукване и е в лазарета. Гари Спийд, бог да го прости, имаше над 300 поредни мача - 8 сезона без пропуснат мач, все едно него никой никога не е го е ритал през това време. За малките контузии всичко си опира до личното желание на играча, няма какво да се лъжем.

Гари Спиид е добър пример, но в историята ни имаме един играч на име Фил Ниил. Изиграл 417 поредни мача за нас (над 700 за други отбори), като всъщност той е най-титулувания ни играч, играл на 5 финала в КЕШ и печели 4 + 8 титли и тн. Интересен факт е, че играе няколко седмици със счупен пръст на крака, който е гипсиран и му е необходима обувка няколко размера по-голяма. Великан! Днешните женчовци при проблем с педикюра би ги извадил от строя :)

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 28 окт 2020 20:22

Доста слухове днес, че се интересуваме от Алаба, който не се е разбрал за нов договор с Байерн и януари ще може да подпише предварителен договор с друг клуб. :roll:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

john barnes

Мнениеот john barnes » 28 окт 2020 22:56

Алаба е много добър,но...иска много голяма заплата и затова заминава от байрен. Едва ли ние ще му я дадем,така че това си е жива партенка.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 28 окт 2020 22:56

KOPScousers написа:Доста слухове днес, че се интересуваме от Алаба, който не се е разбрал за нов договор с Байерн и януари ще може да подпише предварителен договор с друг клуб. :roll:

Взимам го при нас на драго сърце.

Върни се в “Ливърпул”