Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daduradam
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот daduradam » 02 окт 2020 18:30

Няма да купим Сар, според мен от ръководството са спокойни, че и тази година ще станем шампиони, та дори и без особено освежаване. Ако догодина камиларите разкарат Пепо и на негово място дойде можещ треньор ( Алегри, Поч ) ще стане по-сложно. Дечицата от Челси като понатрупат опит също ще е тегаво срещу тях, бихме ги сега, но направиха доста тъпи и детински грешки, а и Лампард беше излезнал доста глуповато според мен. Конкуренцията в ПШ е малко хамава в момента, от което ще спечелим ние, така ми се струва :roll: Естествено една дълготрайна контузия на Мане или ВВД страшно много ще промени всичко.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 02 окт 2020 19:06

Брюстър заминава за Шефийлд - според мен има шанс да му се получи добре там предвид че те нападател нямат като цяло :lol: А и сделката е добра - 19 милиона първа вноска ако се вярва на слуховете.

Rhian Brewster will sign for Sheffield United today. £23.5m and a buy-back guaranteed for three years. Liverpool also have a 15pc sell-on.

Иначе се говори, че го края на седмицата и Груич и Шакири си заминават - Груич уж УХ и Саутхемптън го искат, а за Шакири не съм видял още отбор да се споменава.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 02 окт 2020 20:02

Избихме трансферът на Тиаго с продажбата на 20-годишен нападател, който няма мач във ВЛ за Ливърпул. Клоп заслужава статуята си пред Анфийлд и когато и да си я получи ще е късно, но Майкъл Едуардс заслужава не по-малко тази чест. Най-добрият спортен директор на Острова, едва ли има кой да го отрече. :oops:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 02 окт 2020 20:02

SgtLiberty написа:
wolf написа:Малко се плаша като се сетя че 10 години+ ви гледам муцуните :mrgreen: Тук там някой нов луд с номера си. Интересна група, ще има нападателен открит футбол и мисля че ще се класираме. Не перфектно но комфортно.

Вярно си е, но понякога, ми е носталгично като се сетя за Тренера, Илийката и имаше и други но тия двамата си бяха култови. Но като цяло май нашия форум си е най-оживения и с постоянен контингент.

Попа и Лавината много допринесоха за това :lol:

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 02 окт 2020 21:27

[offtopic]
wolf написа:
SgtLiberty написа:
wolf написа:Малко се плаша като се сетя че 10 години+ ви гледам муцуните :mrgreen: Тук там някой нов луд с номера си. Интересна група, ще има нападателен открит футбол и мисля че ще се класираме. Не перфектно но комфортно.

Вярно си е, но понякога, ми е носталгично като се сетя за Тренера, Илийката и имаше и други но тия двамата си бяха култови. Но като цяло май нашия форум си е най-оживения и с постоянен контингент.

Попа и Лавината много допринесоха за това :lol:

Съгласен съм, но все пак имат пасти да ядат до висотите на Тренера, него се съмнявам, че има кой да го бие, четох го в гол бг по-зле е от преди :mrgreen:[/offtopic]
Последна промяна от SgtLiberty на 02 окт 2020 21:40, променено общо 1 път.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

shishman

Мнениеот shishman » 02 окт 2020 21:38

daduradam написа:Ако догодина камиларите разкарат Пепо и на негово място дойде можещ треньор ( Алегри, Поч ) ще стане по-сложно.

Това го каза с надеждата да дойде Поч в Сити, който никога нищо не е печелил, за да ви бъде по-лесно. :lol:
С Пеп имат 2 поредни титли и чупене на всякакви рекорди във ВЛ, единствения който пречи на Клопо че и го пребива от време навреме я с 5-0 я с 4-0. :mrgreen:
От един мач лош мач на Сити срещу Лестър си помислихте че титлата ви е в кърпа вързана, пък той Брендо и вас може да ви обрули - есенните полусезони винаги са му силни. :roll:

john barnes

Мнениеот john barnes » 02 окт 2020 22:20

KOPScousers написа:Избихме трансферът на Тиаго с продажбата на 20-годишен нападател, който няма мач във ВЛ за Ливърпул. Клоп заслужава статуята си пред Анфийлд и когато и да си я получи ще е късно, но Майкъл Едуардс заслужава не по-малко тази чест. Най-добрият спортен директор на Острова, едва ли има кой да го отрече. :oops:

Абсолютно! Къде е тиаго-къде е дузпата...сотон днес взеха някакъв халф от франция и май няма да купят груич. Момчето не игра зле между другото,но явно няма да хване ръка при нас. Шачири и той пътник,но днес четох,че харито май го оставяме,щото бърнли дават само 12млн а едуардс иска 15млн. Искаше ми се нов ЦЗ,но няма да ме огрее. Янките ше приберат едни 50-60млн в джоба,щото и жота и тиаго са на лизинг.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 02 окт 2020 22:49

john barnes написа:
KOPScousers написа:Избихме трансферът на Тиаго с продажбата на 20-годишен нападател, който няма мач във ВЛ за Ливърпул. Клоп заслужава статуята си пред Анфийлд и когато и да си я получи ще е късно, но Майкъл Едуардс заслужава не по-малко тази чест. Най-добрият спортен директор на Острова, едва ли има кой да го отрече. :oops:

Абсолютно! Къде е тиаго-къде е дузпата...сотон днес взеха някакъв халф от франция и май няма да купят груич. Момчето не игра зле между другото,но явно няма да хване ръка при нас. Шачири и той пътник,но днес четох,че харито май го оставяме,щото бърнли дават само 12млн а едуардс иска 15млн. Искаше ми се нов ЦЗ,но няма да ме огрее. Янките ше приберат едни 50-60млн в джоба,щото и жота и тиаго са на лизинг.

Ако Груич играе както вчера има хляб да е резерва и за купите.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

john barnes

Мнениеот john barnes » 02 окт 2020 22:54

Е кви купи,то остана само ФА,която е след нова година. Мане е болен от короната и пропуска мача в неделя. Нека му пожелаем бързо възстановяване.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 02 окт 2020 22:57

john barnes написа:Е кви купи,то остана само ФА,която е след нова година. Мане е болен от короната и пропуска мача в неделя. Нека му пожелаем бързо възстановяване.

Това пък къде го прочете ? Нито в официалнитя сайт нито в Sky или BBC пише такова нещо.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Върни се в “Ливърпул”