Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот john barnes » 01 окт 2020 19:24

Ponko написа:Ливърпул, Аякс, Аталанта, Митиланд

Нема суха мрежа,нали?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Ponko

Мнениеот Ponko » 01 окт 2020 19:26

С Аякс със сигурност.... ако и Краев ни вкарва смятай... :lol:

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 01 окт 2020 19:30

Ponko написа:С Аякс със сигурност.... ако и Краев ни вкарва смятай... :lol:

Напротив, Аталанта има много по-голям шанс да ни вкара гол, дори повече от един. Аякс няма нищо общо с отбора, който за малко не игра финал с нас, а дори и от миналия сезон, когато не излезе от група с Челси и Валенсия... Все пак Дони ван де Беек и Хаким Зиеш им бяха едни от най-важните футболисти. Най-много да ни вкарат 1-2 гола в двата мача, като най-вероятно няма да е на Анфийлд. Божката ни носи 6 точки, там катаклизми не би трябвало да има. :oops:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 01 окт 2020 22:39

[offtopic][/offtopic]
Gil-galad написа:
fkbl1 написа:
Liverpool_EC написа:
fkbl1 написа:Айде, само да не започваме да си говорим по този начин, а? Грозно може да стане винаги, най-лесно е да се псуваме. Пак си погледни кой какво е написал. Никъде не съм казал, че Вернер не е бил първи избор. Ти го изкарваш, че едва ли не Жота му е набутан и от нема накъде ще го пуска да цъка, щото са му стоварили отгоре. Аз бях за покупката на Тимо Вернер и всичко си беше готово, но FSG дадоха задна, защото когато се случи това RBL искаха 50 милиона наведнъж. Правилно или не, тяхна си работа. Никога не съм казвал, че не ни трябват футболисти, нито, че политиката на FSG е най-правилното нещо. Казвам ти да спреш да си измисляш, да лъжеш и да мрънкаш най-вече!

И пак казвам, не ми говори по този начин!

Ей ти роди обаче...на третата седмица :!: Най-накрая загря, че говоря как ФСГ дадоха задна и набутаха на Клоп вторият му избор и го прескочиха за първият. И кое му беше сложното на това, че не можа да го загрееш преди да ти го набия? А викат, че акъл не се набивало :lol: :lol: :lol: 3 седмици им оправя счетоводния баланс, вместо да видиш, че се ебават с треньора за пореден път!!!!
Като им оправя отчетите, аз ти виках счетоводител, а ти почна да си позволяваш всякакви епитети по мой адрес и сега след всичките свирки дето им направи на тези интересчии се дразниш, че ти викам Како Линдо ли? Сега почна да търсиш учтива форма в обръщението ми към теб? Ама няма проблем, аз мога и това да направя, само и само да сте щастлива, Г-жо Пицути :lol:

Ти си пълен олигофрен.

[offtopic]Айде да си починете малко и двамата, че явно стоенето в къщи ви идва в повече.[/offtopic]

[offtopic]Те поомекнаха бе,Гил. Виж, тъкмо почнаха с нежните обръщения и ти ги прекръши :mrgreen:[/offtopic]
Hala Madrid

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 окт 2020 23:08

Малко се плаша като се сетя че 10 години+ ви гледам муцуните :mrgreen: Тук там някой нов луд с номера си. Интересна група, ще има нападателен открит футбол и мисля че ще се класираме. Не перфектно но комфортно.

john barnes

Мнениеот john barnes » 02 окт 2020 13:27

Днес дузпата минава медицински във шефийлд. Плащат ни 23.5млн паунда със опция за обратно купуване до 3г. и 15% от бъдеща продажба на друг отбор,ако ние не го искаме. Много добра цена за човек,който няма мач във ВЛ. Янките сега почват да лапат,на тезгяха са груич,харито и шакири.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 02 окт 2020 13:39

john barnes написа:Днес дузпата минава медицински във шефийлд. Плащат ни 23.5млн паунда със опция за обратно купуване до 3г. и 15% от бъдеща продажба на друг отбор,ако ние не го искаме. Много добра цена за човек,който няма мач във ВЛ. Янките сега почват да лапат,на тезгяха са груич,харито и шакири.

Шакири за мен си е готова сделка все пак и Клоп каза че не е играл заради нареждане и е нормално ако се контузи губят парите. Предполагам едни 10-15 милиона ще му вземат.
Уилсън се надяваме Бърнли да го купи и за Груим се говори Сотън и Бърнли пак.
Интересното ми е дали ако станат всичките 4 продажби Брюстър, Шакири, Уилсън и Груич + наем на Кариус и сигурно опция да го купят задължително + ако някой вземе Ориги което не се вижда как ще скочат за Сар в последния ден
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 02 окт 2020 13:47

mitko9311 написа:
john barnes написа:Днес дузпата минава медицински във шефийлд. Плащат ни 23.5млн паунда със опция за обратно купуване до 3г. и 15% от бъдеща продажба на друг отбор,ако ние не го искаме. Много добра цена за човек,който няма мач във ВЛ. Янките сега почват да лапат,на тезгяха са груич,харито и шакири.

Шакири за мен си е готова сделка все пак и Клоп каза че не е играл заради нареждане и е нормално ако се контузи губят парите. Предполагам едни 10-15 милиона ще му вземат.
Уилсън се надяваме Бърнли да го купи и за Груим се говори Сотън и Бърнли пак.
Интересното ми е дали ако станат всичките 4 продажби Брюстър, Шакири, Уилсън и Груич + наем на Кариус и сигурно опция да го купят задължително + ако някой вземе Ориги което не се вижда как ще скочат за Сар в последния ден

Гледайки Ориги в последно време, си е за продажба.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

john barnes

Мнениеот john barnes » 02 окт 2020 14:34

Сар му искат 45млн паунда,толкова обявиха и на нас и на манафа. Не струва толкова тоя салкъм.

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 02 окт 2020 18:09

wolf написа:Малко се плаша като се сетя че 10 години+ ви гледам муцуните :mrgreen: Тук там някой нов луд с номера си. Интересна група, ще има нападателен открит футбол и мисля че ще се класираме. Не перфектно но комфортно.

Вярно си е, но понякога, ми е носталгично като се сетя за Тренера, Илийката и имаше и други но тия двамата си бяха култови. Но като цяло май нашия форум си е най-оживения и с постоянен контингент.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Върни се в “Ливърпул”