Ponko написа:Ливърпул, Аякс, Аталанта, Митиланд
Нема суха мрежа,нали?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Ponko написа:Ливърпул, Аякс, Аталанта, Митиланд
Ponko написа:С Аякс със сигурност.... ако и Краев ни вкарва смятай...
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
Gil-galad написа:fkbl1 написа:Liverpool_EC написа:fkbl1 написа:Айде, само да не започваме да си говорим по този начин, а? Грозно може да стане винаги, най-лесно е да се псуваме. Пак си погледни кой какво е написал. Никъде не съм казал, че Вернер не е бил първи избор. Ти го изкарваш, че едва ли не Жота му е набутан и от нема накъде ще го пуска да цъка, щото са му стоварили отгоре. Аз бях за покупката на Тимо Вернер и всичко си беше готово, но FSG дадоха задна, защото когато се случи това RBL искаха 50 милиона наведнъж. Правилно или не, тяхна си работа. Никога не съм казвал, че не ни трябват футболисти, нито, че политиката на FSG е най-правилното нещо. Казвам ти да спреш да си измисляш, да лъжеш и да мрънкаш най-вече!
И пак казвам, не ми говори по този начин!
Ей ти роди обаче...на третата седмицаНай-накрая загря, че говоря как ФСГ дадоха задна и набутаха на Клоп вторият му избор и го прескочиха за първият. И кое му беше сложното на това, че не можа да го загрееш преди да ти го набия? А викат, че акъл не се набивало
![]()
![]()
3 седмици им оправя счетоводния баланс, вместо да видиш, че се ебават с треньора за пореден път!!!!
Като им оправя отчетите, аз ти виках счетоводител, а ти почна да си позволяваш всякакви епитети по мой адрес и сега след всичките свирки дето им направи на тези интересчии се дразниш, че ти викам Како Линдо ли? Сега почна да търсиш учтива форма в обръщението ми към теб? Ама няма проблем, аз мога и това да направя, само и само да сте щастлива, Г-жо Пицути
Ти си пълен олигофрен.
[offtopic]Айде да си починете малко и двамата, че явно стоенето в къщи ви идва в повече.[/offtopic]
john barnes написа:Днес дузпата минава медицински във шефийлд. Плащат ни 23.5млн паунда със опция за обратно купуване до 3г. и 15% от бъдеща продажба на друг отбор,ако ние не го искаме. Много добра цена за човек,който няма мач във ВЛ. Янките сега почват да лапат,на тезгяха са груич,харито и шакири.
mitko9311 написа:john barnes написа:Днес дузпата минава медицински във шефийлд. Плащат ни 23.5млн паунда със опция за обратно купуване до 3г. и 15% от бъдеща продажба на друг отбор,ако ние не го искаме. Много добра цена за човек,който няма мач във ВЛ. Янките сега почват да лапат,на тезгяха са груич,харито и шакири.
Шакири за мен си е готова сделка все пак и Клоп каза че не е играл заради нареждане и е нормално ако се контузи губят парите. Предполагам едни 10-15 милиона ще му вземат.
Уилсън се надяваме Бърнли да го купи и за Груим се говори Сотън и Бърнли пак.
Интересното ми е дали ако станат всичките 4 продажби Брюстър, Шакири, Уилсън и Груич + наем на Кариус и сигурно опция да го купят задължително + ако някой вземе Ориги което не се вижда как ще скочат за Сар в последния ден
wolf написа:Малко се плаша като се сетя че 10 години+ ви гледам муцунитеТук там някой нов луд с номера си. Интересна група, ще има нападателен открит футбол и мисля че ще се класираме. Не перфектно но комфортно.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта