Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Liverpool_EC » 29 сеп 2020 19:49

jelew73 написа:
fkbl1 написа:Клоп пак лъже, защото FSG са му набутали слаб играч:

Jurgen Klopp: "Diogo Jota was on my list for the last 2-3 years - but (for a transfer to happen) it needs to be a right moment. I'm really happy that he's here now"

И не му е първи избор.Нищо ,че за 15 мин снощи направи повече отколкото Вернер в 3 мача за Челси.

Това е от февруари :lol: :lol: :lol:
fkbl1 написа:Timo Werner е почти сигурен според мен. Днес се говори много за Санчо, което ми е съмнително, но пък с тая Африканска Купа на Нациите през зимата...

Та кой викаш е лицемер? 8-) 8-) 8-)
Како Линдо, викам да си лягаш вече, че мъжът ти си изпи виаграта и устата ти му трябва :arrow:

Желев, А Ливърпул създаде ли повече положения на Жота за 15 мин, отколкото Челси на Вернер за 3 мача. Не знам, как заради едно разсрочено плащане почнахте да се прайте на луди, че Клоп не искал Вернер, като онзи беше уговорен ОТ КЛОП и вашите шефове се направиха на тарикати за пореден път. За да си спестят едни 10-15 мил. Ай да не му падаш на нивото на този, че тепърва започвам с компроматите, има много, само отпреди няколко месеца ;) Бързо забравихте, заради няколко спестени паунда :oops:

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 29 сеп 2020 21:00

Liverpool_EC написа:
jelew73 написа:

Jurgen Klopp: "Diogo Jota was on my list for the last 2-3 years - but (for a transfer to happen) it needs to be a right moment. I'm really happy that he's here now"

И не му е първи избор.Нищо ,че за 15 мин снощи направи повече отколкото Вернер в 3 мача за Челси.

Желев, А Ливърпул създаде ли повече положения на Жота за 15 мин, отколкото Челси на Вернер за 3 мача. Не знам, как заради едно разсрочено плащане почнахте да се прайте на луди, че Клоп не искал Вернер, като онзи беше уговорен ОТ КЛОП и вашите шефове се направиха на тарикати за пореден път. За да си спестят едни 10-15 мил. Ай да не му падаш на нивото на този, че тепърва започвам с компроматите, има много, само отпреди няколко месеца ;) Бързо забравихте, заради няколко спестени паунда :oops:

А защо не му създават положения на Вернер, нали похарчиха 200 млн за нови играчи. Трансферът на Вернер в Ливърпул и това колко го искаме, ама нямаме желание е почти като тези на Лемар, Фекир, Пепе и т. н, които пак бяха уж първи избор, но всъщност са си чист кьорфишек за отвличане на вниманието от истинските цели

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 30 сеп 2020 01:25

jelew73 написа:
Liverpool_EC написа:
jelew73 написа:

А защо не му създават положения на Вернер, нали похарчиха 200 млн за нови играчи. Трансферът на Вернер в Ливърпул и това колко го искаме, ама нямаме желание е почти като тези на Лемар, Фекир, Пепе и т. н, които пак бяха уж първи избор, но всъщност са си чист кьорфишек за отвличане на вниманието от истинските цели

Еми Челси явно нямат треньор, като Клоп, пък и е рано да им се дават оценки. Техните положения нямат отношение към темата.
Нямаме шефове да платят парите, ей това нямаме в Ливърпул. А Фекир кьорфишека даже има снимка с фланелката. Ама щом вие информираните казвате, че никога нищо не е имало, така да е, вас как си лъжете само не знам :lol: :lol: :lol:

john barnes

Мнениеот john barnes » 30 сеп 2020 07:35

Манафа щели да вземат йович под наем и давали 55млн за дембеле. Тоя счупения ако го вземат,ше ги призная...сърбина също за нищо не става,те трагедии в защита,а ми вземат двама нападатели.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 30 сеп 2020 08:55

Liverpool_EC написа:
jelew73 написа:

Това е от февруари :lol: :lol: :lol:
fkbl1 написа:Timo Werner е почти сигурен според мен. Днес се говори много за Санчо, което ми е съмнително, но пък с тая Африканска Купа на Нациите през зимата...

Та кой викаш е лицемер? 8-) 8-) 8-)
Како Линдо, викам да си лягаш вече, че мъжът ти си изпи виаграта и устата ти му трябва :arrow:

Айде, само да не започваме да си говорим по този начин, а? Грозно може да стане винаги, най-лесно е да се псуваме. Пак си погледни кой какво е написал. Никъде не съм казал, че Вернер не е бил първи избор. Ти го изкарваш, че едва ли не Жота му е набутан и от нема накъде ще го пуска да цъка, щото са му стоварили отгоре. Аз бях за покупката на Тимо Вернер и всичко си беше готово, но FSG дадоха задна, защото когато се случи това RBL искаха 50 милиона наведнъж. Правилно или не, тяхна си работа. Никога не съм казвал, че не ни трябват футболисти, нито, че политиката на FSG е най-правилното нещо. Казвам ти да спреш да си измисляш, да лъжеш и да мрънкаш най-вече!

И пак казвам, не ми говори по този начин!

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 30 сеп 2020 20:35

Той така си говори! Обича да говори така, да слага смешни емотикони, където няма нищо смешно и да лъска на подписа си! Не можеш го промени, за това не му отговаряй.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 01 окт 2020 03:49

fkbl1 написа:Айде, само да не започваме да си говорим по този начин, а? Грозно може да стане винаги, най-лесно е да се псуваме. Пак си погледни кой какво е написал. Никъде не съм казал, че Вернер не е бил първи избор. Ти го изкарваш, че едва ли не Жота му е набутан и от нема накъде ще го пуска да цъка, щото са му стоварили отгоре. Аз бях за покупката на Тимо Вернер и всичко си беше готово, но FSG дадоха задна, защото когато се случи това RBL искаха 50 милиона наведнъж. Правилно или не, тяхна си работа. Никога не съм казвал, че не ни трябват футболисти, нито, че политиката на FSG е най-правилното нещо. Казвам ти да спреш да си измисляш, да лъжеш и да мрънкаш най-вече!

Ей ти роди обаче...на третата седмица :!: Най-накрая загря, че говоря как ФСГ дадоха задна и набутаха на Клоп вторият му избор и го прескочиха за първият. И кое му беше сложното на това, че не можа да го загрееш преди да ти го набия? А викат, че акъл не се набивало :lol: :lol: :lol: 3 седмици им оправя счетоводния баланс, вместо да видиш, че се ебават с треньора за пореден път!!!!
Като им оправя отчетите, аз ти виках счетоводител, а ти почна да си позволяваш всякакви епитети по мой адрес и сега след всичките свирки дето им направи на тези интересчии се дразниш, че ти викам Како Линдо ли? Сега почна да търсиш учтива форма в обръщението ми към теб? Ама няма проблем, аз мога и това да направя, само и само да сте щастлива, Г-жо Пицути :lol:

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 01 окт 2020 08:14

Liverpool_EC написа:
fkbl1 написа:Айде, само да не започваме да си говорим по този начин, а? Грозно може да стане винаги, най-лесно е да се псуваме. Пак си погледни кой какво е написал. Никъде не съм казал, че Вернер не е бил първи избор. Ти го изкарваш, че едва ли не Жота му е набутан и от нема накъде ще го пуска да цъка, щото са му стоварили отгоре. Аз бях за покупката на Тимо Вернер и всичко си беше готово, но FSG дадоха задна, защото когато се случи това RBL искаха 50 милиона наведнъж. Правилно или не, тяхна си работа. Никога не съм казвал, че не ни трябват футболисти, нито, че политиката на FSG е най-правилното нещо. Казвам ти да спреш да си измисляш, да лъжеш и да мрънкаш най-вече!

Ей ти роди обаче...на третата седмица :!: Най-накрая загря, че говоря как ФСГ дадоха задна и набутаха на Клоп вторият му избор и го прескочиха за първият. И кое му беше сложното на това, че не можа да го загрееш преди да ти го набия? А викат, че акъл не се набивало :lol: :lol: :lol: 3 седмици им оправя счетоводния баланс, вместо да видиш, че се ебават с треньора за пореден път!!!!
Като им оправя отчетите, аз ти виках счетоводител, а ти почна да си позволяваш всякакви епитети по мой адрес и сега след всичките свирки дето им направи на тези интересчии се дразниш, че ти викам Како Линдо ли? Сега почна да търсиш учтива форма в обръщението ми към теб? Ама няма проблем, аз мога и това да направя, само и само да сте щастлива, Г-жо Пицути :lol:

Ти си пълен олигофрен.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 01 окт 2020 18:38

fkbl1 написа:
Liverpool_EC написа:

Ти си пълен олигофрен.

[offtopic]Айде да си починете малко и двамата, че явно стоенето в къщи ви идва в повече.[/offtopic]
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Ponko

Мнениеот Ponko » 01 окт 2020 19:20

Ливърпул, Аякс, Аталанта, Мидтиланд
Последна промяна от Ponko на 01 окт 2020 19:25, променено общо 1 път.

Върни се в “Ливърпул”