Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Селекцията в ЛивърпулЗащо изобщо се занимавате със Сектанта

Мнениеот Liverpool_EC » 27 сеп 2020 03:54

fkbl1 написа:Отговарям ти последно и ти казвам, че не ти изчетох последните в мнения, защото си пълен малоумник. Никой, никога е нямало да освобождава нигого. Ако някоя фирма в България ползва 60/40 освободила ли е служителите си, бе, умник? Разликата е, че в Англия беше 80% от заплатите, поети от правителството, като Ливърпул щяха да плащат останалите 20 и никой служител нямаше да бъде ощетен.

Ти наистина си някакъв сектант, какво се опитваш да ни изкараш, че сме против Клоп едва ли не... Перфектна симбиоза са треньора и управата, за това сме и един от най-добре управляваните клубове в СВЕТА. Ти си също така и голям лицемер, а не само слабоумен. Казваш, че собствениците не дават пари на Клоп за нищо, а сега обясняваш, че той им е казал, че трябва такава база (което е вярно) и те наляли пари за това. Е, как става по-точно това, като те не искат да дават пари? Много били жадни за приходи и пари, ама не искали да вдигнат трибуната, с която ще дойдат повече приходи, защото не искали да дават пари. Проблемът с FSG хейтърите винаги е един и същ - измисляте си и толкова сляпо мразите, че чак не може да мислите. Приключвам с писането в тази тема!

Кога съм казал, че си против Клоп? Май много взе да ти идва драмата?
Все едно 4ти ден си пиша с Линда Пицути :lol: :lol: :lol: Ебахти кефа :)
Да добре, како Линдо, съпругът ти щеше да ги разпусне в платен отпуск е правилният израз, ама скандала беше за това, че иска да ползва помощи от държавата, бедничкия. И той беше спрян от истинските фенове на Ливърпул, не такива като фкбл1, които ръкопляскат на поредния милиардер, че се направи на беден за да източи държавни пари :!:
Како Линдо, базата хубаво я гласува борда, ама въобще щеше ли да има база, ако не беше им я поискал Клоп? И викаш те не я правят на Ливърпул, щото ще му вдигне цената, а на Клоп за другата Коледа я правят? Ми значи те тамън ще я завършат и той ще си я вземе в Шварцвалд през 2024 :lol: Како Линдо, бягай от тука ма, ти и без това нищо не ми отговаряше предните 3 дена, а пееше "Слава на ФСГ", като Лили Иванова на Мелодия на годината :lol:
Последна промяна от Liverpool_EC на 27 сеп 2020 04:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Селекцията в ЛивърпулЗащо изобщо се занимавате със Сектанта

Мнениеот Liverpool_EC » 27 сеп 2020 04:03

CSKA69 написа:Защо изобщо се занимавате със Сектанта :?: 8-) :mrgreen:

Ооооооо, оставкаджията :) Айде къде се губиш, чакаме да разпънеш сергията да си изберем фланелките за новия сезон. Ти на кой ще си купуваш :mrgreen: Тамън на време идваш, че на предната страница един фен на Барса пита къде са ония къде искаха оставката на Клоп и аз се чудех дали пак ще трябва да се червя вместо тебе, ама ти като един истински мъж се появи точно навреме :lol: От както Клоп спечели ШЛ, само минаваш да кажеш горната си реплика, а хората се чудят къде се дянахте всички оставкаджии. Нищо, скоро май ще ви пратя един нов надъханяк, да ти прави компания на тебе, оня, реалиста, нелбандиян, гущера и тем подобни влечуги :lol: Да ви питам, като се съберете повечко народ, вие секта от един човек виждали ли сте :) :) :)

jelew73
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот jelew73 » 27 сеп 2020 06:16

Liverpool_EC написа:
jelew73 написа:Liverpool_FC, посочи един собственик, който отговаря на твоите представи. ФСГ не става, Абрама не става, Масура не става. Кой е?

Ще ти кажа 5, дано не съжаляваш, че попита, че ще има за четене :lol:
1. Дитмар Хоп, Чичката на Хофенхайм
2. Шефовете на Атлетико, даже не ги знам как се казват
3. Борусия Д-там не може да говорим за собственик, защото са акционерно дружество
4. На Лестър бившият президент, бог да го прости- какво му беше на човека
5. Бих взел даже и Даниел Леви
Ще изкажеш ли мнение по въпроса или просто пита?

Ще изкажа разбира се, но няма да ти хареса. С две думи пълни глупости.
1.Чичката от Хофе не е по-различен от Киро Гела. Далавери се въртят по-лесно на село. Затова не го обичат. Нагелсман започва като треньор на деца и си грабва шанса, когато получава възможност. Такъв случай няма да се повтори следващите 50г.
Успехи - 0
2.Атлети да даваш за пример си е чист мазохизъм. Управлява се от сина на покойния Хесус Хил. Банкови далавери, заеми ясни и неясни като другите два гранда. Стадионът и той далавера. Построен от правителството за неуспешната кандидатура за Евро 2016. Взет с далавера и "украсен" с реконструкция за увеличаване на капацитета. Избит с продажбата на истинския дом на клуба - Висенте Калдерон.
Успехи - титла 1,ЛЕ - 3
3.Дортмунд е неприложим модел в Англия. Единствените успехи последните 10г.(откакто ФСГ е в Ливърпул) се свързват с Клоп - 2 титли и 2 купи.
4.Лестър - Шинаватра обичат Лестър, факт. Измъкнаха го от финансов колапс и се справят добре, но толкова. Без сериозни трансфери вече са си стигнали тавана.
Успехи - 1 титла.
5.Леви изобщо няма да го коментирам
Евтин на триците, скъп на брашното
Успехи - 0
6.ФСГ
Успехи - 1титла, 1ШЛ

Нов стадион НЕ Е НУЖЕН. Всички построили нови стадиони и изоставили или продали домовете си са загубили идентичност. Арсенал, Сити (бил съм на пръскащ се по шевовете Мейн Роуд във Лига 2 и непълен и вял Етихад в шампионски сезон), Уест Хям и т.н. Тотнъм е рано да се каже. ФСГ навреме спряха с безумието да напуснат Анфийлд.
Това е, не ми се пише повече въпреки, че има какво. Не съм адвокат на ФСГ, но са си нормален собственик-инвеститор, ясно е че фенове няма да станат, но си вършат работата според мен.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 27 сеп 2020 09:05

Още Хикс и Жилет се напъваха за нов стадион,даже се бяха приготвили да теглят заем,обаче феновете от града ги отрязаха.Никой в Ливърпул не иска нов стадион на друго място и такъв няма да има!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 27 сеп 2020 09:36

Доживях на Liverpool_EC да викате сектант и малоумник :? Един ден когато Клоп напусне и великото американско управление ни докара някой като Брендо , домъкнат му един фургон баберици и се борим за 6 място ще искам пак да им лапате на шибаните американци :!:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 27 сеп 2020 10:09

daduradam написа:Доживях на Liverpool_EC да викате сектант и малоумник :? Един ден когато Клоп напусне и великото американско управление ни докара някой като Брендо , домъкнат му един фургон баберици и се борим за 6 място ще искам пак да им лапате на шибаните американци :!:

И теб ще те попитам, дай пример за читав собственик по твоите разбирания

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 27 сеп 2020 10:56

jelew73 написа:
daduradam написа:Доживях на Liverpool_EC да викате сектант и малоумник :? Един ден когато Клоп напусне и великото американско управление ни докара някой като Брендо , домъкнат му един фургон баберици и се борим за 6 място ще искам пак да им лапате на шибаните американци :!:

И теб ще те попитам, дай пример за читав собственик по твоите разбирания

Искат си шейхове. Това е. Трябва да се харчи, чужди са парите, харчете, бе, собственици!

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 27 сеп 2020 12:06

Като си толкова отворен искам да намериш едно мнение, едно единствено, в което аз или Liverpool_EC казваме, че искаме да се харчат стотици милиони или пък, че искаме шейхове за собственици :!: Така си чел по диагонал, че нищо не си вдянал. Като повторите една лъжа 100 пъти тя няма да стане истина, момчета ;)

@jelew73, повечето немски клубове имат доста добро управление, макар че там моделът е малко по-различен, а и приходите им са сравнително ограничени спрямо приходите на острова.Тиви права, exposure в Азия и САЩ играят огромна роля. Като ми го задаваш този въпрос ме поставяш в ситуация, в която аз казвам : 'Борусия Дортмунд имат добро управление " и ти ми заявяваш : " Е, да, къде им е Шампионската лига ? " :lol:

Байерн и Ювентус последните години се управляват много добре, отделят достатъчно средства за трансфери, като в същото време успяват да продават изгодно и да не влизат в дългове. Юве построиха стадион ( не трибуна, цял стадион ), да не би да имат по-големи приходи от нас ?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 27 сеп 2020 14:42

daduradam написа:@jelew73, повечето немски клубове имат доста добро управление, макар че там моделът е малко по-различен, а и приходите им са сравнително ограничени спрямо приходите на острова.Тиви права, exposure в Азия и САЩ играят огромна роля. Като ми го задаваш този въпрос ме поставяш в ситуация, в която аз казвам : 'Борусия Дортмунд имат добро управление " и ти ми заявяваш : " Е, да, къде им е Шампионската лига ? " :lol:

Байерн и Ювентус последните години се управляват много добре, отделят достатъчно средства за трансфери, като в същото време успяват да продават изгодно и да не влизат в дългове. Юве построиха стадион ( не трибуна, цял стадион ), да не би да имат по-големи приходи от нас ?

Съжалявам, но и твоите примери не са ми по вкуса :).
УС на Байерн включва ключове фигури от Адидас, Фолксваген, Алианц, Уникредит, Дойче Телеком и т.н.Това в Англия няма как да стане.
Юве от над половин век е в ръцете на фамилия Аниели, които освен с успехите са свързани и с едни от най-големите корупционни скандали в световния футбол.
Така, че съжалявам, но не ме печелиш с аргументи :)

john barnes

Мнениеот john barnes » 27 сеп 2020 19:08

Аз пък казвам в прав текст-искам шейх,по-богат от мансура! Такива има доста в момента. Дано до 2-3г да ни вземе някой такъв,тогава феновете на янките ще изпаднат в транс.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”