Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот fkbl1 » 24 сеп 2020 09:53

Ехе, от къде се появи пък този да обяснява как Клоп не е с главен принос за възраждането на клуба? Това, че смятам, че FSG имат огромна заслуга като собственици, не означава, че щяха да се случат толкова бързо и сладко нещата ако беше някой друг, а не Юрген. Клоп е с три пъти по-голяма заслуга за случващото се. Никой нормален фен на Ливърпул никога не е искал главата на Клоп.

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 24 сеп 2020 11:27

Тоя maikop е килъра, вискабарса ли беше дрискабарса ли е, тапкача ли беше серача ли беше и още един куп акаунти, все един и същи келеш. След 4-0 срещу Барса, има повече постове в подраздела на Ливърпул от всички нас взети заедно.

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 24 сеп 2020 11:29

fkbl1 написа:Ехе, от къде се появи пък този да обяснява...

Сърди се на Клопо, той ги докара. Дори не предполагахме колко е извратен и садистичен онзи погром на Анфийлд. Ей на - развиха Стокхолмски синдром момчетата, повече от година не могат да се отлепят от нашите теми. Опитват да излекуват болката, ама явно са трайно увредени... Мъка!
(...тоя, Тихия, даже обясняваше как не било важно на Анфийлд, късмет било. По-важното било, че те ни "изнасилили" на Кампа... Тежки, тежки увреждания... :mrgreen: )

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 24 сеп 2020 11:32

kircho_baretata написа:Тоя maikop е килъра, вискабарса ли беше дрискабарса ли е, тапкача ли беше серача ли беше и още един куп акаунти, все един и същи келеш. След 4-0 срещу Барса, има повече постове в подраздела на Ливърпул от всички нас взети заедно.

... аз намирам сходства и с realist-а, ама айде да не ставаме мнителни. :lol:

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 24 сеп 2020 11:41

Само да кажа, че феновете на Арсенал мрънкат как всички купували, а те не. Феновете на Юнайтед мрънкат, че всички купували, а те не. Феновете на Сити мрънкат, че всички купували, а те не. Феноете на Ливърпул... схванахте. Човек да си помисли, че има някаква криза. ;)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 24 сеп 2020 12:23

Real написа:

Сърди се на Клопо, той ги докара. Дори не предполагахме колко е извратен и садистичен онзи погром на Анфийлд. Ей на - развиха Стокхолмски синдром момчетата, повече от година не могат да се отлепят от нашите теми. Опитват да излекуват болката, ама явно са трайно увредени... Мъка!
(...тоя, Тихия, даже обясняваше как не било важно на Анфийлд, късмет било. По-важното било, че те ни "изнасилили" на Кампа... Тежки, тежки увреждания... :mrgreen: )

Горките фенове на Байерн. доживот ще ги занимават :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 24 сеп 2020 13:01

Liverpool_EC написа:1. Дъфкахме го, да. Излезе, че за първите им 5 г са дали 200ми нетно, а на Клоп следващите 5г...100 мил нетно. Ти като си ок с това и за теб всичко е точно и за мен ли трябва да е така?

Аз чужди пари нито броя, нито харча - най-малкото е проява на лошо възпитание ;)
Liverpool_EC написа:2.Мен ми е пределно ясно, че твоя инвеститор не говори с играчите, защото не е негова работа. Ама на теб ясно ли ти е, че цялата ситуация е за червене и естествено Клоп трябва да се черви. За теб ок ли Вайналдум още да е на тези пари? Кажи в прав текст с Да или Не заслужаваше ли Вайналдум да му се вдигне заплатата? И тъкмо Клоп го убеди да остане, 5 дена по-късно твоите лоуболърс, пак намериха как да го прецакат, като му дават само 3 г, а не 4 и той все пак май ще си тръгне...Сега според теб Клоп пак трябва да ходи да се черви пред него, защото е негова работа да отговаря за л@йната на шефовете си. Според теб, колко време ще ги изтрае тези цигании Клоп?

Джини дойде лятото на 2016 за 27/28М и заплата с 50% по-висока отколкото получаваше в Нюкясъл (4,5М паунда годишно без бонуси) за 5 години, което явно е било ОК за него ;) Аз не определям и не плащам заплатата на Джини за да се изказвам "компетентно" колко заслужава в последната година от договора си ;), но ако трябваше аз да му предложа нов контракт това лято, със сигурност нямаше да е за повече от 3г :!:
.... и Клопо има поне ... 15 милиона причини да трае шибаните янки, ОК ;)
Liverpool_EC написа:3. Точно така, само това не сте написали още защитниците на бедните янки, че Вернер не беше №1, а Жота е бил първия избор на Клоп. Давайте, на всичко сте способни за да са най-великите собственици.

Не беше! Първи избор му беше М'Бапе. Тимо даже не му беше и трети избор, а Жота не е бил даже в листа ... ;)
... ама щом си толкова информиран, я ме светни - Ливърпул първи избор ли бяха на Тимо Вернер?
Liverpool_EC написа:4. Пак автоголаджия си намерих. Ти вземи се поинтересувай, като стигнахме Сити и Юнайтед по заплати, дали не почнахме да взимаме купите дето те ги вдигаха. Или викаш Мънибол модела с Асаиди за 3 млн и Стърлинг на 30 000 заплата всичко работеше перфектно и твоите купите само ги миришеха, ама поне спестяваха пари от заплати. Икономисте, икономисте, стига си спестявал, че за коя баберица ще ги харчиш после?

Колега, държиш се неуважително и провокативно. Какво се очаква? Да ти влизам в тона ли?
Почва да ме съмнява дали и 6-ти клас си изкарал. Пиша бавно, чети внимателно ;)
От идването на ФСГ, бюджетът за заплати в клуба се движи в границите 57-60% от приходите :!:
Повишават се приходите, повишават се и заплатите. На тебе може и да ти се иска със заплата на общак да харчиш колкото ръководител обект, ама не става (или ако става е за кратко) ;)
Liverpool_EC написа:Ти ще се наемеш ли да ми отговориш на въпроса от вчера, какво става с отбора/фирмата ако запишем една година на червено? Много моля, поне един Робин Худ, защитник на бедните янки да ми каже нещо по въпроса? Счетоводителя сгъна тефтера, ако може икономиста да ме светне?

Ами те първите няколко години бях все в тъмно червеното, забрави ли? Клубът губеше по около 40М средно на сезон първите 4-5 години (по спомени ФСГ бяха натрупали загуби за около 200М). Забрави ли, че преди да дойдат шибаните ФСГ, Хикс и Жилет бяха натрупали дългове за над 470М паунда за няма и 4 години и само лихвите към RBS бяха около 40М на година?
Много избирателно-къса ти е паметта.

... и само да знаеш, че ми е точно през оная работа за ФСГ! Тъпо е, когато виждаш, как някой купува скъсана фирма (в случая любимия отбор), инвестира според разчетите си, вдига я на крака, събира супер колектив, идват успехите и разни семкаджии започват да му правят сметка на парите и да дават акъл.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 24 сеп 2020 14:05

Не съм фен на янките по нито един параметър но няма как в нашия тогава брутално затънал клуб да очакваш в рамките на 2-3 години всичко да стане цветя и рози. Американците имат да наваксват 30 години проспано защото стадиона още 90те трябваше да се дигне а не сега

maikop

Мнениеот maikop » 24 сеп 2020 16:57

Real написа:

Изнасилването на Кампа е факт а можеше да паднете и с повече дори накрая когато се оголихте... ;)
Главата на Клопо я искаха точно вашите фенове тук след първия мач на Кампа, като един даже беше написал - "Онези си имат треньор (Валверде), а ние си имаме един клоун на скамейката, който само подскача и ръкомаха". :lol:
Писахте и как е бил надигран тактически и е загубил с 3 гола разлика от по-слаб отбор. До тоя мач нямахте загуба с повече 1 гол разлика освен мисля че мача с Цървена Звезда в Белград. И да, ако бяхте паднали на финала от Тотнъм (или който и да е друг), всички тука щяхте единодушно да му искате оставката след поредния нулев сезон. ;)

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 24 сеп 2020 17:19

maikop написа:
Real написа:

Изнасилването на Кампа е факт а можеше да паднете и с повече дори накрая когато се оголихте... ;)
Главата на Клопо я искаха точно вашите фенове тук след първия мач на Кампа, като един даже беше написал - "Онези си имат треньор (Валверде), а ние си имаме един клоун на скамейката, който само подскача и ръкомаха". :lol:
Писахте и как е бил надигран тактически и е загубил с 3 гола разлика от по-слаб отбор. До тоя мач нямахте загуба с повече 1 гол разлика освен мисля че мача с Цървена Звезда в Белград. И да, ако бяхте паднали на финала от Тотнъм (или който и да е друг), всички тука щяхте единодушно да му искате оставката след поредния нулев сезон. ;)

Двата мача бяха много странни и са доста далеч от понятието "изнасилване". И в двата мача гостите имаха достатъчно шансове да вкарат поне 2 гола, като Барселона категорично НЕ надигра Ливърпул на Камп Ноу чисто игрово. На Анфийлд се случи същото. Просто ви вкарахме един гол повече, това е. Изнасилване е 8:2 от Байерн, двата мача с Ливърпул само един футболен инвалид може да ги нарече "изнасилване".
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”