fkbl1 написа:Не виждам как може да си вярваш, че не си поне леко тъп ако смяташ, че FSG ей така без да искат изградиха този клуб и отбор по този начин. Сигурно Клоп си е пуснал CV-то при тях, а не, че им беше дългосрочна цел от ден първи? Майкъл Едуардс сигурно и него Клоп го е видял пред стадиона и го е взел със себе си
Животъ е много по-весел ако не мрънкаш постоянно. Не си с нищо по-различен от Понко, Монко и другите, които хокат футболистите, ако през останалото време мрънкаш за трансфери.
Принавам си, че съм леко тъп, ама единствено защото смятах, че ти си по-умен
Ща подкарам отзад напред днеска, сигурен съм, че не те бърка
Аз за трансфери не мрънкам. Намери ми, кога преди съм искал Вернер. Това което не можеш да стоплиш е, че ЮРГЕН КЛОП искаше Вернер, а не аз. Аз искам едни нормални собственици, които да докарат
на този треньор играча, който той иска. Този треньор ти носи приходи от стотици милиони на година, носи ти ШЛ, носи ти титла на Англия и аз искам собственици, които да не го цакат с втори избор заради 5 мил разлика в заплатата. Стопляш ли водата вече или още не правиш разликата кой искаше Вернер и защо е важно да му се докара той, а не Жота. И ако може да ми отговориш на въпроса Какво ще стане с огромна фирма, като Ливърпул, ако една година излезе на минус 5 милиона да кажем (приблизително от разликата в заплатите на двамата футболиста) Ако успееш да ми отговориш на този въпрос, аз ще ти кажа как тези 5 мил, които се спестиха ще бъдат усвоени от ФСГ напълно легално и един балък, като теб, може да им чете годишните отчети и да им ръкопляска, как всичко е точно и той да се превърне в най-големият балък на света
Майкъл Едуардс...не знам защо трябваше да си го вкарваш този автогол. Да, Майкъл Едуардс е нает от бащиното ти ФСГ и до идването на Клоп изпълнява функцията технически директор или по простичко, отговаряше за статистиката на играчите. 1 година (и тук ще се потретя, че ти трудно схващаш ) СЛЕД, СЛЕД, СЛЕД идването на Клоп той е назначен на нова позиция създадена по изричното настояване на Клоп-Спортен Директор. Понеже твоите с успешния модел ни държаха 4 години без такъв и през това време не можехме да привлечем и шибания Клинт Демпси. Та къде викаш Клоп срещна Едуардс и го взе със себе си
За дългосрочният им план и градежа на отбора ми е любимото и ще ти отговоря подробно утре, че ми идваш вече в повече...а живота щеше да е много по-весел, ако не трябваше да чета мнения на заблудени фенове с акъл на комсомолски секретар.