Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Чудя се сега с Тиаго, дали Клоп няма да пробва 4-2-3-1 с Фирмино/Минамино като десятка? Ще бъде интересно. Мисля че срещу Арсенал опита нещо подобно.
-
john barnes
И аз така мисля,че ще сменим схемата на 4-2-3-1. Данчо и Тиаго дефанзивни,Фирмино деветка,зад него Минамино. Салах и Мане крила,а може пък и Салах да е деветка,а Фирмино зад него. Данчо може да е отдясно,а Фабиньо с Тиаго дефанзивни. Има доста вариации,ще видим какво ще измисли хер Клоп!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
john barnes написа:И аз така мисля,че ще сменим схемата на 4-2-3-1. Данчо и Тиаго дефанзивни,Фирмино деветка,зад него Минамино. Салах и Мане крила,а може пък и Салах да е деветка,а Фирмино зад него. Данчо може да е отдясно,а Фабиньо с Тиаго дефанзивни. Има доста вариации,ще видим какво ще измисли хер Клоп!
Да ти напомням ли Кени за коя позиция купи Хендерсън и какъв излезе
- Liverpool_EC
- Контакти:
Red_Neck написа:Red_Neck написа:Ей, .... толкоз рязане на вени отиде на вятъра![]()
![]()
20М+5М под формата на бонуси е добра сделка
Останалите поръчки какви бяхаДесен бек, ЦЗ (поне един), нападател, крило и ......
... сетих се - нов собственик
На Шефийлд Юнайтед например. Гледам, че им писнало да чакат Джон Хенри цяло лято да свали 1мил от цената на Тиаго и щели да отпуснат пари на Клоп от съжаление, че такъв треньор трябва да се занимава с такива цънцари
john barnes написа:И аз така мисля,че ще сменим схемата на 4-2-3-1. Данчо и Тиаго дефанзивни,Фирмино деветка,зад него Минамино. Салах и Мане крила,а може пък и Салах да е деветка,а Фирмино зад него. Данчо може да е отдясно,а Фабиньо с Тиаго дефанзивни. Има доста вариации,ще видим какво ще измисли хер Клоп!
... и с'я Клопо изненадва всички с (Фир-, Мина-)мино на върха на диамант и Мо и Мане в атака. По крилата - Трент и Робо.
Опции има, да видим приключихме ли с трансферите първо. Ама още по-първо - да потрошим новичкия 300-милионен "прозорец" на дядя ни Роман.
-
john barnes
Отправили сме запитване към уотфорд за Исмаила Сар. Ония искат 36млн,да видим кво ще стане. Може би това ще ни е последната покупка,после само продажби.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
john barnes написа:Отправили сме запитване към уотфорд за Исмаила Сар. Ония искат 36млн,да видим кво ще стане. Може би това ще ни е последната покупка,после само продажби.
Ето вече за този парите ми се струват много, но явно е силно желан и при късмет с продажбите на Груич и Уилсън може и да го вземем и ако му се намали цената на около 30 милиона паунда
Четих някъде, че Тиаго ще го плащат 4 години на вноски и при такива обстоятелства не виждам проблем да се натисне за ЦЗ също.
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
Покупката на Тиаго означава, че е постигнато споразумение с Ливърпул за продажбата на техен играч (Брюстър).
Trent N Robbo
Joyce: Liverpool interested in Wolves forward Diogo Jota.
-
john barnes
Тия мръсни цинцари за взели тиаго на изплащане...за 4г. по 5млн. Брустър е пътник към шефийлд юн. Да видим дали ще има още някой нов,ако не вземем ЦЗ-там ще играе фабиньо.