Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Liverpool_EC » 15 сеп 2020 01:46

slash1912 написа:
john barnes написа:
slash1912 написа:Илийката ми е приятел и е голям фен наистина.Покри се още преди продажбата на Коутиньо,причината беше,че изяде бан,докато защитаваше отбора от простотиите на някакъв,дошъл да пише тъпотии.

Не знам какъв бан е изял,но не помня да е защитавал отбора от друг. Той се кълнеше,че никога няма да продадем бразилчето и когато това стана факт-покри се и повече не се появи. Може да е фен,не го познавам и не споря,но беше бая заблуден и праволинеен.

Праволинеен е точната дума.Защитаваше Лебеда до последно,защото бил мениджър на Ливърпул :lol: Спорил съм с него постоянно по този въпрос,така и не си промени мнението.

Илиев имаше смущаващо глупави изказвания, като се сетя за някои от тях и направо настръхвам. Между другото и аз досега мислех, че си удържа на думата и се махна заради баса, а той поел по пътя на тренера-към нови форумни висини. Тъкмо щях да го дам за пример на Поньо, че има хора, които макар и да са с глупави мнения, като него, отнякъде намират сили поне да са мъже :lol:

Междувременно Тримачовия за малко да изкара цяло полувреме в дебюта си за Брайтън преди да се контузи. За малко. Добре, че освободи заплатата този. Не че янките ще я дадат на някой нов, ама така поне ще спасят отбора от фалит. За 8мо лято последните 10 години :lol: :lol: :lol:

Бай Хенри днеска стана на 71г, пожелавам му един ден кака Линда да му изпие парите от бъдещата продажба без него :lol: Не че съм гадняр, просто на всеки сметкаджия рано или късно не му излизат сметките :lol: :lol: :lol:

john barnes

Мнениеот john barnes » 15 сеп 2020 08:19

За последните 4 джама сме плюс 52млн паунда,а сме дали за селекция 23млн паунда. Това ако не е лудост,не знам кое е...мисля,че само някой от изпадащите отбори беше на последно място по харчове,ние бяхме предпоследни. После да идват и да ми говорят,как янките давали пари на Клоп. Интересното ше стане,когато Юрген замине....щото никой луд няма да дойде и да прави отбор,без да му дадат пари за селекция. Засега държим фронта,благодарение на гения на Клоп,след него обаче,не ми се мисли кво ще стане. Дано тия да продадат отбора,че вече станахме за смях на целия свят!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Ponko

Мнениеот Ponko » 15 сеп 2020 08:28

Ама ако знаеш колко ми пука кой какво казва... :lol: Истината е че защитата ни е зле и е като разграден двор, какви чисти мрежи то ще е успех ако в следващите два мача допуснем по 1 гол... Разбира се, че няма как да съм доволен от победа срещу новак като 2 от 4-те гола са от дузпи... Все пак съм наясно, че не всеки мач ще има такиа и ще трябва да сме ефективни от игра и да допуснем доста по-малко голове.... ама ти ги разбираш де :lol:

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 16 сеп 2020 16:17

Втория трансфер на Ливърпул ще е 17 годишен бразилски вратар Питалуга за около 1 милион.

Накратко ще оставя слухове за трансфери без източници, защото ме мързи пак да ги търся и копирам.

Оферта към Тиаго Алкантар, ако има ще е в последния ден от трансферния пазар, защото Ливърпул се опитват да свалят цената на около 20 милиона евро.

Раян Брюстър се говори за преминаване под наем или с постояннен трансфер около 20 милиона посока Шефилд Юнайтед.

Дивок Ориги го искали около 5-6 отбора като най-близко беше някой от турското Бешикташ/Фенербахче и дават около 14 милиона паунда исканите от Ливърпул.

Ливърпул е отправил интерс към 27 годишния защитник на Сампдория Омар Коли като за цена не беше споменато.

Информация от Пиърс, че Ливърпул е още на трансферния пазар и се оглежда за крило и централен защитник.

Ливърпул проявява интерес към Денис Закария от Гладбах с цена около 37 милиона паунда.
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Sweet_DG7
Контакти:

Мнениеот Sweet_DG7 » 17 сеп 2020 04:32

mitko9311 написа:Информация от Пиърс, че Ливърпул е още на трансферния пазар и се оглежда за крило и централен защитник.

Бен Уайт от Брайтън е приоритетен избор за Ливърпул на поста централен бранител.
Trent N Robbo

john barnes

Мнениеот john barnes » 17 сеп 2020 08:35

Само дето на тоя уайт му искат 50млн и няма как да стане. Накрая ще си останем със фабиньо за четвърти избор на ЦЗ.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 17 сеп 2020 11:55

Тиаго Алкантара е ЧЕРВЕН! :twisted:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Финголфин
Контакти:

Мнениеот Финголфин » 17 сеп 2020 12:04

Айде, свърши се с тази сага. Според мен по-наложително беше да се вземе крило и ЦЗ, но когато играч от световна класа на практика се моли да се присъедини и иска да играе за Клоп, няма как да се пропусне такава възможност.

Ponko

Мнениеот Ponko » 17 сеп 2020 12:17

Алелуя! Значи можело ...

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 17 сеп 2020 12:20

Силен трансфер :arrow: ако бързо се адаптира пак борба за титлата
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “Ливърпул”