slash1912 написа:john barnes написа:slash1912 написа:Илийката ми е приятел и е голям фен наистина.Покри се още преди продажбата на Коутиньо,причината беше,че изяде бан,докато защитаваше отбора от простотиите на някакъв,дошъл да пише тъпотии.
Не знам какъв бан е изял,но не помня да е защитавал отбора от друг. Той се кълнеше,че никога няма да продадем бразилчето и когато това стана факт-покри се и повече не се появи. Може да е фен,не го познавам и не споря,но беше бая заблуден и праволинеен.
Праволинеен е точната дума.Защитаваше Лебеда до последно,защото бил мениджър на ЛивърпулСпорил съм с него постоянно по този въпрос,така и не си промени мнението.
Илиев имаше смущаващо глупави изказвания, като се сетя за някои от тях и направо настръхвам. Между другото и аз досега мислех, че си удържа на думата и се махна заради баса, а той поел по пътя на тренера-към нови форумни висини. Тъкмо щях да го дам за пример на Поньо, че има хора, които макар и да са с глупави мнения, като него, отнякъде намират сили поне да са мъже
Междувременно Тримачовия за малко да изкара цяло полувреме в дебюта си за Брайтън преди да се контузи. За малко. Добре, че освободи заплатата този. Не че янките ще я дадат на някой нов, ама така поне ще спасят отбора от фалит. За 8мо лято последните 10 години
Бай Хенри днеска стана на 71г, пожелавам му един ден кака Линда да му изпие парите от бъдещата продажба без него