Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот fkbl1 » 11 сеп 2020 11:48

mitko9311 написа:
fkbl1 написа:Ако наистина има интерес към Тиаго, което може и да не е вярно, тъй като не един път се е случвало да се пишат глупости цяло лято за нищо, то той ще бъде взет по един или друг начин. На 29 години е и му остава 1 година по договора. Не е нормално да му искат толкова много.

Нищо лично, ама с този трансферен пазар парите за Тиаго са нищо. Взимаш класен и научен халф за почти без пари и за 2-3 години може и парите да си избие от тениски или игра без проблем. След като Ливърпул успяха да махнат играчи като Бентеке, Керъл за по 30 милиона и продадоха Айб за 15 смятам парите за Алкантара са напълно нормални. За мен Тиаго е задължителен трансфер и няма нужда от това чакане за продаване. Като знам Гомез и Матип колко често се контузват нищо чудно Фабинъо да си играе защитник и халфовете да намалеят още повече.

За сезона се моля този отбор да се задържи без сериозни травми иначе борба за титлата няма да има.

Този трансферен пазар в момента не е този от миналата година. Няма нищо общо. 30 милиона за 29-годишен с оставаща 1 година от договора ТОВА лято е 30 милиона евро само защото е от ранга на Тиаго. По последните репорти Ливърпул са офертирали 30 млн евро и Байерн са казали, че искат 35 млн евро. Много намирисва на глупост цялата история...

Sweet_DG7
Контакти:

Мнениеот Sweet_DG7 » 11 сеп 2020 14:14

mitko9311 написа:Няма ли кой да купи вече Груич, Кариус и Уилсън за да се освободят пари за едни 2-ма нови :)

Ливърпул е сложил цена от 20 млн. паунда за Груич и Уилсън.
Ако те бъдат продадени, ще е късно на трансферния пазар.

fkbl1 написа:Този трансферен пазар в момента не е този от миналата година. Няма нищо общо. 30 милиона за 29-годишен с оставаща 1 година от договора ТОВА лято е 30 милиона евро само защото е от ранга на Тиаго. По последните репорти Ливърпул са офертирали 30 млн евро и Байерн са казали, че искат 35 млн евро. Много намирисва на глупост цялата история...

От Ливърпул не са предлагали оферта от 30 млн. евро за Тиаго Алкантара!
Trent N Robbo

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 11 сеп 2020 16:29

Sweet_DG7 написа:От Ливърпул не са предлагали оферта от 30 млн. евро за Тиаго Алкантара!

Чакай малко. Не може да ми казваш с такава сигурност цените на Груич и ко, а да отричаш какво са правили Ливърпул. Нищо не е на 100%, но точно вчера излязоха репорти, че Байерн са отказали оферта от 30 млн. евро.

john barnes

Мнениеот john barnes » 11 сеп 2020 19:32

Клоп днес каза-няма тиаго,а джини остава и ще преподпише. Ще се реши и кой да ходи под наем. Оферта за тиаго не сме правили,това е фейк. Целта в момента е новия договор на джини и да се продадат излишните играчи,щото янките са назад 100млн от пандемията. Купуваме,ако първо продадем,а като гледам как продаваме....скоро никой няма да вземем. Във най-добрия случай ще е оня сар от уотфорд,така го виждам аз.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 11 сеп 2020 20:15

Имали сме интерес към 17 годишно крило на Дортмунд.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

john barnes

Мнениеот john barnes » 11 сеп 2020 20:19

SgtLiberty написа:Имали сме интерес към 17 годишно крило на Дортмунд.

Рейна се казва,американец. Може би ще е евтин,но той е още малък за първия отбор.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 11 сеп 2020 21:28

john barnes написа:
SgtLiberty написа:Имали сме интерес към 17 годишно крило на Дортмунд.

Рейна се казва,американец. Може би ще е евтин,но той е още малък за първия отбор.

Благодаря ти, не можах да се сетя как се казва. Ако продадем Хари или Груич не бих върнал пичагата ако е на "добра" цена. Имам смътни спомени, че го хайпваха много миналата година.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 12 сеп 2020 04:17

fkbl1 написа:
Sweet_DG7 написа:От Ливърпул не са предлагали оферта от 30 млн. евро за Тиаго Алкантара!

Чакай малко. Не може да ми казваш с такава сигурност цените на Груич и ко, а да отричаш какво са правили Ливърпул. Нищо не е на 100%, но точно вчера излязоха репорти, че Байерн са отказали оферта от 30 млн. евро.

Принципно си прав, но пича малко над година т.е. откакто пише тука, няма грешно инфо, независимо за кой клуб става въпрос... така че от това ващо няма да излезе никакъв спор :mrgreen:

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 12 сеп 2020 16:38

an4o_321 написа:
fkbl1 написа:

Принципно си прав, но пича малко над година т.е. откакто пише тука, няма грешно инфо, независимо за кой клуб става въпрос... така че от това ващо няма да излезе никакъв спор :mrgreen:

Кой няма грешно инфо? Бих казал, че от години насам мога да отсявам реални новини от абсурдни, особено що се отнася за Ливърпул. Почти всичко изписано това лято са глупости и предимно новините за Тиаго са от Романо и Фьортофт, които също грешат това лято. Най-пресният пример е как Билд и останалите твърдяха, че на Тиаго му е дадена почивка и няма да тренира с Байерн, което ще ускори преговори за трансфер и хоп... Тиаго на тренировка на Байерн. Източникът на новината за оферираните 30 милиона е уцелвал няколко големи трансфера на Ливърпул преди 2-3 години, но и на мен ми звучи като налучкване.

P.S. Клоп не е казал абсолютно нищо за взимане или невзимането на Тиаго. Не знам какво печелите от това да си измисляте...

Sweet_DG7
Контакти:

Мнениеот Sweet_DG7 » 13 сеп 2020 01:51

fkbl1 написа:Клоп не е казал абсолютно нищо за взимане или невзимането на Тиаго. Не знам какво печелите от това да си измисляте...

По думите на мениджъра Ливърпул трябваше да има Дани Уорд за свой номер 1 в един момент.
Той (Клоп) не е взимал участие в селектирането на футболисти след фиаското с Тимо Вернер и не знае с кои играчи ще разполага през първия полусезон на кампанията.
Trent N Robbo

Върни се в “Ливърпул”