Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот KOPScousers » 26 авг 2020 16:09

9lives написа:Сега ще видите янките като извадят парите за Меси какво ще стане ! :mrgreen: :mrgreen:

Аз честно казано не бих го върнал, има още 2-3 години футбол в него, но не съм толкова сигурен дали ще може да издържа на нивото на ВЛ. Срещу Байерн ми се стори прекалено бавен, а и въздуха му свърши рано, рано. Ако го вземем със свободен трансфер и му плащаме по 1 млн. паунда на месец или нещо от сорта, за 3 сезона ще излезе, че сме купили Меси за 36 млн. паунда, което си е все едно без пари, но едва ли ще се навие на толкова ниска заплата, а и Барса трудно ще се навие да го пусне без пари. На тоя етап само Сити и ПСЖ са в състояние да си го позволят, пък и той явно иска да се събере с Пепито. :roll:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

john barnes

Мнениеот john barnes » 26 авг 2020 16:13

Мразя да познавам...според Крис Баскомб,който е доста уважаван журналист-няма да предлагаме нов договор на Джини и сме предложили 27млн за тиаго,а ония искат 36млн. Явно ще се разберем за около 30млн и ще загубим Вайналдум. Знаех си,че ще го жертват. Но ние имаме двама супер дефанзивни халфа-данчо и фабиньо. За какво ни е трети? Вайналдум играе на друга позиция,отделно вкарва и голове. От тиаго голове аз не чакам. За мен това е куц бартер отвсякъде.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

ViscaBarca
Контакти:

Мнениеот ViscaBarca » 26 авг 2020 16:14

KOPScousers написа:
9lives написа:Сега ще видите янките като извадят парите за Меси какво ще стане ! :mrgreen: :mrgreen:

Аз честно казано не бих го върнал, има още 2-3 години футбол в него, но не съм толкова сигурен дали ще може да издържа на нивото на ВЛ. Срещу Байерн ми се стори прекалено бавен, а и въздуха му свърши рано, рано. Ако го вземем със свободен трансфер и му плащаме по 1 млн. паунда на месец или нещо от сорта, за 3 сезона ще излезе, че сме купили Меси за 36 млн. паунда, което си е все едно без пари, но едва ли ще се навие на толкова ниска заплата, а и Барса трудно ще се навие да го пусне без пари. На тоя етап само Сити и ПСЖ са в състояние да си го позволят, пък и той явно иска да се събере с Пепито. :roll:

Меси само ще го сънувате! Ако ще ходи някъде, то ще е при Пеп в Сити, което значи, че Клоп титла няма да помирише повече. Поне ще има с какво да се забавлявам, докато Барса обновява отбора :)

john barnes

Мнениеот john barnes » 26 авг 2020 16:16

Аз много искам хипофизния да дойде във висшата лига,да го видим тогава. Щото там няма гранада,майорка,валядолид и тем подобни мишоци,на които вкарва по 3-4 гола. Аз също много ще се забавлявам с него...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

ViscaBarca
Контакти:

Мнениеот ViscaBarca » 26 авг 2020 16:28

john barnes написа:Аз много искам хипофизния да дойде във висшата лига,да го видим тогава. Щото там няма гранада,майорка,валядолид и тем подобни мишоци,на които вкарва по 3-4 гола. Аз също много ще се забавлявам с него...

За сметка на това пък има Кристъл Палас, Нюкасъл, Бърнли и тем подобни :lol:

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 26 авг 2020 17:00

ViscaBarca написа:
KOPScousers написа:

Меси само ще го сънувате! Ако ще ходи някъде, то ще е при Пеп в Сити, което значи, че Клоп титла няма да помирише повече. Поне ще има с какво да се забавлявам, докато Барса обновява отбора :)

Е каква титла няма да помиришем, след като Зидан току що спечели титлата в Испания в конкуренцията на Барселона с Меси? Много сте ми забавни като почнете ей така, сериозно. Меси ще помогне много на всеки един клуб в света, но на 33 вече не може да бъде определящ фактор кой какво ще спечели и какво не. Щом вие сте кръгла нула в последните години, какво те кара да мислиш, че титлата автоматично се резервира за Чеп, Меси и Сити за следващите минимум 7 години, щото Меси ще е фактор поне до 40... :lol:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

ViscaBarca
Контакти:

Мнениеот ViscaBarca » 26 авг 2020 17:15

KOPScousers написа:
ViscaBarca написа:
KOPScousers написа:

Е каква титла няма да помиришем, след като Зидан току що спечели титлата в Испания в конкуренцията на Барселона с Меси? Много сте ми забавни като почнете ей така, сериозно. Меси ще помогне много на всеки един клуб в света, но на 33 вече не може да бъде определящ фактор кой какво ще спечели и какво не. Щом вие сте кръгла нула в последните години, какво те кара да мислиш, че титлата автоматично се резервира за Чеп, Меси и Сити за следващите минимум 7 години, щото Меси ще е фактор поне до 40... :lol:

Има огромна разлика между класата на Сити в момента и тази на Барселона. Меси миналия сезон пак беше във върхова форма и даже подобри рекорда за асистенции в Ла Лига за един сезон. Провалихме се просто, защото осналата част от отбора няма класа. Докато на Сити им липсва само един ей такъв като Меси, за да станат смазана машина. КДБ, Меси, Агуеро...и треньор Пеп. Определено си струва да се види това. Въпреки че не ми се искаше края на кариерата на Меси в Барселона да свърши по този начин. Но тайничко все пак се надявах да го видя и в друг европейски отбор. Понеже нали някои хейтърчета казват, че го било страх. Ей сега ще ви разкаже игрицата на всички. Чакам с нетърпение! 8-)
Последна промяна от ViscaBarca на 26 авг 2020 17:33, променено общо 1 път.

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 26 авг 2020 17:16

Месито е голям финансов залък, не само за Ливърпул но и за всички останали отбори по света. Защо мислите, че Барса е с 1 милиард дългове. Заплатата на Месито е 60 млн евро годишно, според доста медии. Той знае, че там го носят на ръце. И тъй като единствените два отбора неподвастни на такива финансови терзания са Сити и ПСЖ катинката става ясна ( единия в скапан град, другия в скапано първенство ). Цялата работа за негов трансфер мирише яко. Още няма дори изявление от него или агент или от клуба, а в същото време половин Каталуня му благодари. Той още си чеше мъдете на някоя яхта. Не е ли по-логично такива благодарствени дитирамби да се леят когато си тръгне. Сега ще скочат феновете, президента ще си подвие опашката и ще си тръгне, а Меси и Суарес ще си останат още 2-3 години в Барса. Кучетата си лаят, а кервана си върви.

ViscaBarca
Контакти:

Мнениеот ViscaBarca » 26 авг 2020 17:25

kircho_baretata написа:Месито е голям финансов залък, не само за Ливърпул но и за всички останали отбори по света. Защо мислите, че Барса е с 1 милиард дългове. Заплатата на Месито е 60 млн евро годишно, според доста медии. Той знае, че там го носят на ръце. И тъй като единствените два отбора неподвастни на такива финансови терзания са Сити и ПСЖ катинката става ясна ( единия в скапан град, другия в скапано първенство ). Цялата работа за негов трансфер мирише яко. Още няма дори изявление от него или агент или от клуба, а в същото време половин Каталуня му благодари. Той още си чеше мъдете на някоя яхта. Не е ли по-логично такива благодарствени дитирамби да се леят когато си тръгне. Сега ще скочат феновете, президента ще си подвие опашката и ще си тръгне, а Меси и Суарес ще си останат още 2-3 години в Барса. Кучетата си лаят, а кервана си върви.

Още до края на дена ще бъде обявен като футболист на Сити. Всички индикации сочат към това. Вижда се, че му е дошло до гуша от некадърното управление. А и се вижда, че Барселона влиза в процес на смяна на поколението и едва ли Меси би се задоволил да посвети остатъка от кариерата си на отбор, който няма да е конкурентен в Европа.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 26 авг 2020 18:41

ViscaBarca написа:
kircho_baretata написа:Месито е голям финансов залък, не само за Ливърпул но и за всички останали отбори по света. Защо мислите, че Барса е с 1 милиард дългове. Заплатата на Месито е 60 млн евро годишно, според доста медии. Той знае, че там го носят на ръце. И тъй като единствените два отбора неподвастни на такива финансови терзания са Сити и ПСЖ катинката става ясна ( единия в скапан град, другия в скапано първенство ). Цялата работа за негов трансфер мирише яко. Още няма дори изявление от него или агент или от клуба, а в същото време половин Каталуня му благодари. Той още си чеше мъдете на някоя яхта. Не е ли по-логично такива благодарствени дитирамби да се леят когато си тръгне. Сега ще скочат феновете, президента ще си подвие опашката и ще си тръгне, а Меси и Суарес ще си останат още 2-3 години в Барса. Кучетата си лаят, а кервана си върви.

Още до края на дена ще бъде обявен като футболист на Сити. Всички индикации сочат към това. Вижда се, че му е дошло до гуша от некадърното управление. А и се вижда, че Барселона влиза в процес на смяна на поколението и едва ли Меси би се задоволил да посвети остатъка от кариерата си на отбор, който няма да е конкурентен в Европа.

Да бе, според мен ако има трансфер изобщо, сагата ще се носи поне до края на трансферния прозорец. Такива трансфери не се случват ей така, освен ако нещата са задвижени отдавна зад кулисите, но тук не говорим за Чарли Остин или Джей Родригес, а за Лео Меси. Едва ли щеше да остане скрито, покрито просто ей така.

Лично за мен, по-добро място от Серия А за Меси няма. Другият вариант е ПСЖ, където ще доминира фермерската лига, ако ще наистина да играе до 40 години. Мога да се обзаложа, че в Сити няма да окаже чак толкова голям ефект, че Попеца да тръгва да пише, че щели да станат шампиони с 30 точки разлика. Вие в надпреварването ви с два коня и с много по-силен състав преди години, колко пъти станахте шампиони с 30 точки разлика? Врели, некипели, братче... Ако иска може да спечели 38 мача във ВЛ, както и ФА Къп, Мики Маус и ШЛ само с победи, а?

Върни се в “Ливърпул”