Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liquidator
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Liquidator » 24 авг 2020 15:44

KOPScousers написа:Ало, показвай малко повече уважение към другите отбори

байрен
тотнъм
умрялото псж
Нещастната пръца и смешния лион

Само в предното мнение :lol:
Може би трябва да добавим и "манафа", "малкото челси", все от един и същи индивид. Но нищо, догодина ще е забавно :lol:
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/04/FE/2e0ce920fd7c04fe.jpg[/rimg]

john barnes

Мнениеот john barnes » 24 авг 2020 15:51

Тоя барцилонския,не стига че пада с 2-8 и пак лае. Аз не мога да разбера,как разни паляци влизат в нашия форум и дрискат наред,аз например не съм влизал във форуми на други отбори и не съм писал. Тия постоянно висят тука и ни нареждат. И аз кво,да си мълча ли? Ми няма как да стане. Със какво байрен е по заслужил шампион от нас миналата година,това питам аз? Щото тях много ги величаят,а нас ни нареждат че сме късметлии и сме никакъв отбор. Искам да се срещнем с тях,че да ги видим що за стока са. Миналата година видяхме де,но нека пак се срещнем и тогава да говорят.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 24 авг 2020 18:03

Liquidator написа:
KOPScousers написа:Ало, показвай малко повече уважение към другите отбори

байрен
тотнъм
умрялото псж
Нещастната пръца и смешния лион

Само в предното мнение :lol:
Може би трябва да добавим и "манафа", "малкото челси", все от един и същи индивид. Но нищо, догодина ще е забавно :lol:

Как да е, отборите ги остави, ама за кво му вика лузър? Знае ли с кой си пише изобщо? Тук не говоря специално за Барнс, писал го е на много други, включително на мен, а аз това нещо не го толерирам. С цялото ми уважение, Попа не може да ми дава наклон на оная работа какъв съм, какъв е този или онзи, камоли да ни нарича загубеняци, съгласен ли си? Нямам нищо против да мрази Ливърпул, заседнали сме дълбоко в гърлото му и разбирам злобата, която бълва, ама без лични обиди, че откачам като видя ей такова нещо. И най-лошото е, че го виждам все от една и съща фенска маса, сещаш ли се коя?
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 24 авг 2020 18:13

john barnes написа:Тоя барцилонския,не стига че пада с 2-8 и пак лае. Аз не мога да разбера,как разни паляци влизат в нашия форум и дрискат наред,аз например не съм влизал във форуми на други отбори и не съм писал. Тия постоянно висят тука и ни нареждат. И аз кво,да си мълча ли? Ми няма как да стане. Със какво байрен е по заслужил шампион от нас миналата година,това питам аз? Щото тях много ги величаят,а нас ни нареждат че сме късметлии и сме никакъв отбор. Искам да се срещнем с тях,че да ги видим що за стока са. Миналата година видяхме де,но нека пак се срещнем и тогава да говорят.

С това, че имат 11 победи от 11 мача и категорично бяха най-добрият отбор. Вие паднахте дори от Звезда в групите бе брато, слез на земята малко :mrgreen:

Паднахте и от Наполи, после паднахте 3-0 на Кампа...имате 3 загуби, хората имат 11 победи от 11 мача, сега разбираш ли ?

Горния дето, сравнява тоя отбор на Байерн, с оня който бихте миналата година, няма да го коментирам :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 24 авг 2020 20:54

kingofpop написа:
john barnes написа:Тоя барцилонския,не стига че пада с 2-8 и пак лае. Аз не мога да разбера,как разни паляци влизат в нашия форум и дрискат наред,аз например не съм влизал във форуми на други отбори и не съм писал. Тия постоянно висят тука и ни нареждат. И аз кво,да си мълча ли? Ми няма как да стане. Със какво байрен е по заслужил шампион от нас миналата година,това питам аз? Щото тях много ги величаят,а нас ни нареждат че сме късметлии и сме никакъв отбор. Искам да се срещнем с тях,че да ги видим що за стока са. Миналата година видяхме де,но нека пак се срещнем и тогава да говорят.

С това, че имат 11 победи от 11 мача и категорично бяха най-добрият отбор. Вие паднахте дори от Звезда в групите бе брато, слез на земята малко :mrgreen:

Паднахте и от Наполи, после паднахте 3-0 на Кампа...имате 3 загуби, хората имат 11 победи от 11 мача, сега разбираш ли ?

Горния дето, сравнява тоя отбор на Байерн, с оня който бихте миналата година, няма да го коментирам :mrgreen:

2-8 ае.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 24 авг 2020 21:21

Попе излагаш се. Говориш футболни небивалици, спри се вече. Давам ти за пример Италия на национално ниво, с триста зора излизат от групите на СП, пък после световен шампион. Това как ти звучи, да не би това да омаловажава успеха им. Не ни най-малко. Ливърпул паднали от Цървена звезда и какво от това, след като ставаме краен победител. Няма отбор, който да е станал случайно победител в ШЛ, нито един. Не ми излизай с примера Порто, първо виж кой им е бил треньор, виж им титулярите в мача за трофея, виж и отборите които са отстранили и спри с дрънкането на глупостите. Не говорим за Ауди къп, а за ШЛ. Всеки спечелил я е заслужил.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 24 авг 2020 23:22

Нещо не виждам гифчета на Боатенг срещу Меси. Защо ли? Меси без Шави и Иниеста дори само без Шави но с Иниеста до тук е кръгла нула в ШЛ. Като лидер и като играч който да държи отбора когато нещата не вървят.

ViscaBarca
Контакти:

Мнениеот ViscaBarca » 24 авг 2020 23:27

wolf написа:Нещо не виждам гифчета на Боатенг срещу Меси. Защо ли? Меси без Шави и Иниеста дори само без Шави но с Иниеста до тук е кръгла нула в ШЛ. Като лидер и като играч който да държи отбора когато нещата не вървят.

Говориш за футболист с ШЕСТ златни топки - РЕКОРД и ШЕСТ златни обувки - РЕКОРД! Мислиш ли, че мнението ти в случая има някакво значение пред тези два безспорни факта? :)

Иначе спор няма, че без Шави и Иниеста Барселона не е същият отбор.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 24 авг 2020 23:30

ViscaBarca написа:Много точно ви го каза момчето...не знам защо го нападате! Байерн си стана шампион с 11 от 11 победи и премаза всички по пътя си. Напълно заслужават да ги възхваляват. На финала победиха един от основните фаворити, а не клетото отборче на Тотнъм, което едва излезе от групата. Няма как да сравняваме вашия късметлийски поход с този на Байерн. Като цяло Пуля по подобие на Тотнъм трябваше да отпадне още в групата, но късметът ви се усмихна. А да не забраваме, че Байерн спечели ШЛ като част от ТРЕБЪЛ, а Пуля завърши на трето място във ВЛ по спомен...или греша?

По-добре късметлийски подход,отколкото съдийски,като на Варса :lol: Обясни как го измери тоя късмет,и защо вие или така възхвалявания от вас Чеп не бяхте на финал?
Тоя турнир не е на точки ,че да се броят загубите.Теоретично може да станеш шампион с 6 загуби.Има си по два мача,щом продължаваш,значи си вкарал повече голове и си бил по-добрия.
Пуля също спечели требъл-ШЛ,Суперкупа и Световно клубно.Не знам с какво Дюнерлигата и Купата на Германия са повече от това.
В първенстото завършихме втори.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 24 авг 2020 23:34

ViscaBarca написа:
wolf написа:Нещо не виждам гифчета на Боатенг срещу Меси. Защо ли? Меси без Шави и Иниеста дори само без Шави но с Иниеста до тук е кръгла нула в ШЛ. Като лидер и като играч който да държи отбора когато нещата не вървят.

Говориш за футболист с ШЕСТ златни топки - РЕКОРД и ШЕСТ златни обувки - РЕКОРД! Мислиш ли, че мнението ти в случая има някакво значение пред тези два безспорни факта? :)

Иначе спор няма, че без Шави и Иниеста Барселона не е същият отбор.

Пак ще го кажа. И 10 златни топки да има, и да е най-най-най добрия, да си лидер или го имаш или го нямаш. Феновете на Барса не знам колко години наричате победата ни над Милан 2005та "късмет" Ти замислял ли си се какви лидери трябва да имаш в съблекалнята че да се дигне тоя отбор и да удържи на зверския психологически натиск? Спри да говориш в награди и голове, футбота е много много повече от шибаната суха статистика. Има една много хубава приказка която масово я виждам по нашите форуми - "е аре са, на тия и аз са съм им треньор ще спечелят". Ще спечелят... ама друг път. Футбола е отборна игра и успеха не идва почти никога благодарение на 1 футболист. На твое място предвид приноса на Шави и Иниеста към Меси и да е това което е - не бих се хвалил толкова. 2 пъти европейски и веднъж световни шампиони без него. Помисли си хубаво над това.
И не, не е требъл защото Суперкупата и Световното клубно са по 1 до 2 мача. 3 купи да. Малък требъл, може би. Но баш требъл за да им затворим устите на ония, не. Все още не

Върни се в “Ливърпул”