Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: Селекцията в Ливърпул
Ще видим,за мен тоя трансфер няма никаква логика. Няма къде да играе при нас,затова си мисля че по скоро е заблуда,но само времето ще покаже.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Какво значи няма къде да играе. Тиаго е страхотна класа и няма да има никакъв проблем да се впише в състава. Ще се правят повече ротации (нали това искахме) и няма да се играе с едни и същи футболисти всеки мач. Нали искахме по- силна пейка (не казвам/ смятам, че Тиаго ще е резерва). Кейта, когато беше здрав, неведнъж беше титуляр, ще се намери и за Тиаго място.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
-
Тиаго ще е отличен трансфер стига да не го налегнат обичайните травми. 

- Liverpool_EC
- Контакти:
Ето ни го състава в мемента( не обръщайте внимание на позициите в центъра/ атака, те са само за да се види с кого разполагаме)
-------------------------------------Алисон (Адриан)-----------------------------------------
Трент (Н.Уилямс)----Гомез (Матип)----Ван Дайк (Нов)---Робъртсън (Тсимикас)
---------------------------------Фабиньо (Милнър)------------------------------------------
------------Хендерсън (Чембърлейн)--------------Вайналдум (Кейта)----------------
-----Салах (Шакири)-------Фирмино (Ориги)---------Мане (Минамино)------------
+ Джоунс, Елиът, Ууфър, Кариус, Груич, Х.Уилсън (който не е на лагера в Австрия по неизвестна причина)
Имаме право на 17 чужденци, в първите 22ма са 14 засега, това без Кариус, Груич и евентуално нов центр защитник. Ако централният е чужденец ще останат макс 2 места и това при положение, че Кариус и Груич се продадат...Сега на лагера в Австрия е и 17г французин Били Куметио, централен защитник от юношите до 18, който онзи ден подписа първия си профи договор с клубът. Имаме и Ван дер Берг, ако дотрябва за купите. Имайте предвид, че ще сме с 2 мача по-малко заради Световното, Карабао не знам ще се играе ли????, ако не, стават още по-малко мачовете, Купата на ФА премахнаха преиграванията и в ШЛ също не съм сигурен колко мача ще има с тези ограничени пътувания.
-------------------------------------Алисон (Адриан)-----------------------------------------
Трент (Н.Уилямс)----Гомез (Матип)----Ван Дайк (Нов)---Робъртсън (Тсимикас)
---------------------------------Фабиньо (Милнър)------------------------------------------
------------Хендерсън (Чембърлейн)--------------Вайналдум (Кейта)----------------
-----Салах (Шакири)-------Фирмино (Ориги)---------Мане (Минамино)------------
+ Джоунс, Елиът, Ууфър, Кариус, Груич, Х.Уилсън (който не е на лагера в Австрия по неизвестна причина)
Имаме право на 17 чужденци, в първите 22ма са 14 засега, това без Кариус, Груич и евентуално нов центр защитник. Ако централният е чужденец ще останат макс 2 места и това при положение, че Кариус и Груич се продадат...Сега на лагера в Австрия е и 17г французин Били Куметио, централен защитник от юношите до 18, който онзи ден подписа първия си профи договор с клубът. Имаме и Ван дер Берг, ако дотрябва за купите. Имайте предвид, че ще сме с 2 мача по-малко заради Световното, Карабао не знам ще се играе ли????, ако не, стават още по-малко мачовете, Купата на ФА премахнаха преиграванията и в ШЛ също не съм сигурен колко мача ще има с тези ограничени пътувания.
-
Харито е контузен,карабао ще се играе,но полуфималите вече са един мач. ФА няма преигравания,за мен кариус,груич,харито и шакири може би ще заминат и ще се вземат двама нови. На какви позиции не знам,има си ръководство,което решава тия неща.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Liverpool_EC написа:Ето ни го състава в мемента( не обръщайте внимание на позициите в центъра/ атака, те са само за да се види с кого разполагаме)
Трент (Н.Уилямс)----Гомез (Матип)----Ван Дайк (Сеп ван ден Берг)---Робъртсън (Тсимикас)
.......
Холандският ЦЗ е на лагера в Австрия. Не се е чуло да го пращаме някъде да трупа опит. Миналия сезон изигра няколко мача.
Янките надцакаха Аякс и го взеха с "low baller"

Опция за 4/5-ти ЦЗ е.
Следя холандското и си спомням, че доста млад заигра в Цволе. Определено е бърз, даже в един мач срещу Аякс си спомням, че игра на бека.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Под ръководството на Клоп не помня да сме правили толкова късни трансфери. Според мен каквото било на пазара било, нито ще вземем някого, нито ще продадем Шакири или Вайналдум. По-вероятно е догодина Шакири да си иде без пари, а на Джини да се предложи двугодишен договор със същата заплата, ако не се съгласи и той ще си иде без пари. За Уилсън, Груич, Кариус ако дойдат оферти ще бъдат пуснати, илюзорно е да вярваме, че на някого от тях ще се разчита.
Ситуацията с Тиаго ми напомня на тази с Гюндоган. Когато се разбра, че няма да остава в Борусия Гюндоган беше говорил в интервюта как Клоп е най-добрият мениджър според него и би се радвал да играе отново под неговото ръководство, но ние пари не изкарахме ( по спомен, може и да сме изкарали някоя жалка оферта ) и в крайна сметка от нищото отиде в Сити. Няма да се очудя ако сега Тиаго отиде в Сити, Гуардиола пак отпадна безславно в ШЛ и може до края на трансферния джам да пръснат пачки да му докарат фузбалери.
Ситуацията с Тиаго ми напомня на тази с Гюндоган. Когато се разбра, че няма да остава в Борусия Гюндоган беше говорил в интервюта как Клоп е най-добрият мениджър според него и би се радвал да играе отново под неговото ръководство, но ние пари не изкарахме ( по спомен, може и да сме изкарали някоя жалка оферта ) и в крайна сметка от нищото отиде в Сити. Няма да се очудя ако сега Тиаго отиде в Сити, Гуардиола пак отпадна безславно в ШЛ и може до края на трансферния джам да пръснат пачки да му докарат фузбалери.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
- Liverpool_EC
- Контакти:
Red_Neck написа:Liverpool_EC написа:Ето ни го състава в мемента( не обръщайте внимание на позициите в центъра/ атака, те са само за да се види с кого разполагаме)
Трент (Н.Уилямс)----Гомез (Матип)----Ван Дайк (Сеп ван ден Берг)---Робъртсън (Тсимикас)
.......
Холандският ЦЗ е на лагера в Австрия. Не се е чуло да го пращаме някъде да трупа опит. Миналия сезон изигра няколко мача.
Янките надцакаха Аякс и го взеха с "low baller"оферта миналото лято за 1,3 млн паунда от Цволе + опция за още 3 милки, ако Сеп пробие в първия състав.
Опция за 4/5-ти ЦЗ е.
Следя холандското и си спомням, че доста млад заигра в Цволе. Определено е бърз, даже в един мач срещу Аякс си спомням, че игра на бека.
Ти гледа ли го в тези мачове срещу резервите на Вила и Арсенал? Миналата есен 4тият ни избор Ловрен игра 7,8 мача в първенството. Ако сега пак се случи така със 17 годишния Ван ден Берг ли мислиш да я караме? 4ти защитник е задължителен, колкото и да ти се къса сърцето, че янките ще трябва да извадят 12 мил за трансфер

Надцакаха вика Аякс в сделка за 1,3 мил

-
Най-голямата грешка ще бъде,ако не вземем нов ЦЗ,а чакаме на някой от младите. Ще се опарим жестоко-справка камиларите тоя сезон. Поне примера е пресен,така че тия янки да вадят едни 15-20млн и да вземаме някой,че иначе лошо. Не ми се гледат пак преквалифицирани хора отзад,например Фабиньо или капитанчо.