Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Liverpool_EC » 16 авг 2020 00:16

KOPScousers написа:Зарежете го Коутинката - Хусем Ауар е нашият човек! От всяко докосване на момчето лъха класа, Лион ще види доста зор, ако иска да го задържи и за следващия сезон. Жалко, че нашите босове нямат планове да правят големи трансфери второ лято подред... :evil: :x

Аз не бих върнал този централния Денаер, един не можа да го мине днес, а и предния кръг ми хареса много. На всичко отгоре е юноша на Сити...игра по-силно от цялата им 200 милионна защита :lol:

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 16 авг 2020 01:27

Liverpool_EC написа:
KOPScousers написа:Зарежете го Коутинката - Хусем Ауар е нашият човек! От всяко докосване на момчето лъха класа, Лион ще види доста зор, ако иска да го задържи и за следващия сезон. Жалко, че нашите босове нямат планове да правят големи трансфери второ лято подред... :evil: :x

Аз не бих върнал този централния Денаер, един не можа да го мине днес, а и предния кръг ми хареса много. На всичко отгоре е юноша на Сити...игра по-силно от цялата им 200 милионна защита :lol:

Съгласен,но вместо Тиаго бих взел Ауар честно ебаси играча и е по-млад.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 авг 2020 11:32

Един друг клуб, който всяко лято прави големи трансфери и плаща огромни заплати на Сульо и Пульо, се докара до 1 млрд дефицит, от 4-5 години видимо деградира игрово и в момента е в абсолютна задънена улица. ;)
2 други клуба, чиято фикс идея е спечелване на ШЛ, също всяко лято мятат трансферни боНби и със завидно постоянство ядат дървото ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 16 авг 2020 14:59

Постигнали сме договорка с Тиаго за личните му условия. Водели се преговори с Байерн.
Hala Madrid

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 16 авг 2020 16:26

gogovcite написа:Постигнали сме договорка с Тиаго за личните му условия. Водели се преговори с Байерн.

Дали това не значи продажба на Джини?
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

john barnes

Мнениеот john barnes » 16 авг 2020 16:42

И на мен ми намирисва на продажба на Вайналдум. Дано не е така,но не виждам на 4-3-3 къде ще играе Тиаго.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 16 авг 2020 18:50

SgtLiberty написа:
gogovcite написа:Постигнали сме договорка с Тиаго за личните му условия. Водели се преговори с Байерн.

Не е задължително. Има много мачове, нали търсим дълбочина на състава....
Hala Madrid

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 16 авг 2020 21:44

Има повече логика Тиаго да играе на мястото на някой от предните 3ма отколкото на 3мата халфове

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 16 авг 2020 22:33

gogovcite написа:
SgtLiberty написа:

Не е задължително. Има много мачове, нали търсим дълбочина на състава....

Дано, но ме притеснява, че ще купуваме само при продажба. Ловрен аут - Костас ин, не ми се иска да е Джини аут - Тиаго ин, а да са и двамата в отбора.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 17 авг 2020 00:34

Според мен няма никакъв шанс да се разделим с Джини това лято. Нищо не предразполага подобна развръзка.

За Тиаго излизат информации през ден, които са общо взето винаги едни и същи. От месец се говори, че сме се разбрали с играча, но с Байерн още не сме. След малко излиза някой да го опровергае, докато след 2 дни не започне всичко отначало. Вариантите са два - или имаме сериозен интерес към този футболист, или е за заблуда, докато се работи по някоя неизвестна сделка тип Фабиньо и Тсимикас.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”