Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот fkbl1 » 11 авг 2020 11:45

KOPScousers написа:Крайните защитници ги оправихме вече. Робо и Тсимикас отляво, ТАА и Неко отдясно. Сега ни трябва централен защитник, разиграващ халф и крило и сме пушка. Поне ние така смятаме де, на тоя етап ще сме късметлии, ако вземем още един, какво остава за трима нови.

Трансферният прозорец е до октомври. След началото на сезона ще има още движение.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 11 авг 2020 13:25

kircho_baretata написа:....
Само дето сега няма мачове на отбора и трябва за нещо да се драпаме. Какъв по-удобен момент от този да нахулим янките. :)

[offtopic]Ем, .... на мен именно това "хулене за спорта" на Джон Хенри ми идва леко не на място.
Ако някой прояви интерес към инвестициите на Хенри в спортни клубове, ще види една закономерност и маниакална практичност.
Като истински бизнесмен, Хенри мрази резките движения и непремерен риск. Когато се захваща с бейзбола, първо купува малък дял в най-големият спортен клуб (NY Yankees), после става собственик на сравнително малък клуб (Флорида Марлинс), продава го само след 3 години на голяма печалба и през 2002 купува Boston Red Sox, който е в една дивизия с Янките и не е печелил Световни серии от 1918г!
2 години по-късно Бостън Ред Сокс печели Световните серии (след 86-годишна суша!) и после го прави още 3 пъти.
При нас прекъсването на сушата му отне повече време, но не го направи по чукотски или арабски, а по неговия си начин - методично и без излишни рискове. Ливърпул не е спрял да се развива, а точно в този момент е в перфектна форма и недоумявам какъв е този хейт по янките и Хенри.

В Европа може да си мислим, че сме открили топлата вода, но от янките има мноооого какво да се научи в спортния мениджмънт. Явно има причина мейджър лигите им да са на такова ниво.[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

john barnes

Мнениеот john barnes » 11 авг 2020 14:11

Хич не ми пука за мейджър лигите на янките. Искам да влагат пари във Ливърпул и когато Клоп поиска някой играч,те да направят всичко възможно да го вземат,а не да се оправдават със пандемията или със глобалното затопляне. Пресен пример-Тимо Вернер.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 11 авг 2020 14:25

Аз не съм недоволен от отбора не ме разбирай погрешно. Но...
Ситуацията е много динамична и може да се промени точно за едно лято. Както сме на върха така и можем рязко да слезем от там.
Запознат си с бейзболните им подвизи и предолагам знаеш, че в Ред Сокс са привличали едни от най-големите звезди и съответно общите заплати на отбора са скочили да сериозни висини, отстъпвали са само на Янкинс. Идват и успехите за които говориш естествено. След това резултатите поизчезват и се почва разпродажба на почти всички звезди, разко орязване на бюджета и те така. Имаше обширен материал в Ехото за това.
Аз като фен на Ливърпул съм чакал достатъчно за да се върнем там където всички мислим, че трябва да е отбора. И не ми се ще да сме като хелеевата комета, а още по малко да копираме червените чорапчета - разпродаване на всичко и почване от нулата пак. Ясно е че бизнес нюха на американците е пословичен, но да не забравяме, че именно този им нюх може да доведе до последствия, които няма как да се харесат на феновете.
Все пак съм оптимист и мисля, че Ливърпул го чака добро бъдеще.
john barnes ме е изпреварил и ги е нахулил, как си требе

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 11 авг 2020 17:30

Аз смятам, че ръководят клуба доста отговорно и стабилно. След като са намерили мениджър, който успява да вдига нивото с всеки сезон при тяхната парична политика не виждам причина да ги критикуваме. Имайте предвид, че ние не знаем как са се развили разговорите с Вернер - може да е искал титулярно място или други неща, за които ние няма как да знаем.
Нямаме нужда да изграждаме състав от нулата, а само да добавим ширина. За мен също не е рационално да се дават огромни суми за футболисти, които ще дойдат със статут на резерви, независимо как се казват. За всеки един футболист в света ще трудно да се пребори за титулярно място в отбора.
Най-големият ни напредък е в задържането на звездите на отбора. Ние сме свикнали през година две да създаваме нов отбор, именно защото губехме водещите си играчи с лекота. Сега това не е така, но ние искаме нови звезди малко наизуст, без оглед ще имат ли достатъчно минути и дали ще си струват инвестицията. ;)
Левият защитник е подсигурен. Не очаквам повече от двама нови този сезон, което би било идеалният вариант - задържаме си отбора и правим премерени ходове за добавяне на ширина с малко, но качествени попълнения.
Hala Madrid

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 11 авг 2020 17:43

Тимо Вернер, та Тимо Вернер..... А дали Тимо Вернер не предпочете Челси поради други причини?
Аз гледам на всеки трансфер като на един триъгълник - 2 клуба + играч, при който всяка страна се опитва да издърпа медицентъра към себе си. Ако медицентърът излезе от зоната на комфорт на коя да е от страните - сделка няма!
Откупната клауза в случая е ясна.
Лампард предложи 150К на седмица (за мен доволно надплати) + гарантирано титулярно място (може да си го позволи :) ).
Клоп няма как да предложи титулярно място и възниква въпроса, колко над 150К седмично трябваше да снесе за компенсация (евентуално) за да се навие Вернер на 24 да търка пейката при нас?
А как щеше да се отрази едно подобно сериозно надплащане на съблекалнята и на бъдещи преговори с нови и настоящи футболисти?
Феновете тези неща не ни интересуват, ... ние сме си в правото да искаме резерви за по 50-60 милки и 180-200К седмично. ;)
Колкото повече, толкова повече ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 11 авг 2020 18:25

https://www.skysports.com/football/news ... midfielder

Не бих отказал и Рамзи.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 11 авг 2020 18:32

9lives написа:https://www.skysports.com/football/news/12961/12047122/aaron-ramsey-juventus-willing-to-sell-former-arsenal-midfielder

Не бих отказал и Рамзи.

Съгласен.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

john barnes

Мнениеот john barnes » 11 авг 2020 19:17

Нов халф не виждам как ще вземем вече. Милнър е седмия такъв,щом купихме гърка и вече няма да му се налага да играе ляв бек.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 11 авг 2020 19:20

Тия клетници Уотфорд са откачили ако мислят, че някой ще плати 40 млн. за Сар. Току що проверих и най-скъпият трансфер на играч от Чемпиъншип е този на Муса Сисоко в Тотнъм през лятото на 2016-та за 35 милиона. Разликата е, че Сисоко е основен играч на Тотнъм, а Сар няма да има и на половина (най-вероятно) ролята в Ливърпул, която Сисоко има в Тотнъм. Не виждам причина да дадем повече от 15-20 милиона за играч, който има 27 гола в цялата си кариера и дори не беше твърд титуляр в Уотфорд.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”