Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот gogovcite » 09 авг 2019 09:15

kircho_baretata написа:Язък за хубавата тема. Пребихме се от писане, а то какво стана..... Не взехме нищо и дадохме младежите под наем. Честно да си призная не съм особено доволен. Поне да бяха останали младите надежди - Хари и Кент.

Има нещо друго, което вече никой не отчита и много бързо започнахме да приемаме за даденост - никое от големите имена в отбора не напусна. Даже реални опции за това нямаше. Помним предишни години как се молехме (повечето пъти без успех) най-добрите ни играчи да останат в отбора. Сега вече имаме изграден отбор, който запазваме втори сезон, и е трудно да се надгради без да се хвърлят огромни суми. Резерви реално имаме на всеки пост, може би сме къси на левия бек, но трудно се взимат класни попълнения с перспектива да са резерви ;) .
Отборът ни е силен. Имаме широчината от миналия сезон, в който играхме до юни месец и спечелихме рекорден брой точки. Ще дойдат точните хора! Междувременно ще се наслаждаваме на един страхотен отбор.
Да си пожелаем успешен старт на сезона и ... тая година да е нашата.
Hala Madrid

Потребителски аватар
pzahariev
Контакти:

Мнениеот pzahariev » 09 авг 2019 09:33

И аз съм леко разочарован от липсата на подсилване на левия бек, но най-вероятно не е имало подходящ трансфер. Леко разочарован, но продължавам да съм оптимист, че имаме достатъчно дълбочина да се борим за титлата.
LOREM IPSUM

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 09 авг 2019 10:24

Много точно казано от Гого, много точно! Кой ще дойде при перспективата да се бори за място с настоящ победител в ШЛ! Лев бек та лев бек, цяло лято лев бек! Той ще го измисли. Та в тоя ред на мисли, 9 да пусне тема и да започваме да се наслаждаваме! Не знам чий сезон ще е тоя, но м.май, едната купа ще е наша! Успех и късмет на момчетата и Клоп!
Изображение

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 09 авг 2019 11:00

gogovcite написа:
kircho_baretata написа:Язък за хубавата тема. Пребихме се от писане, а то какво стана..... Не взехме нищо и дадохме младежите под наем. Честно да си призная не съм особено доволен. Поне да бяха останали младите надежди - Хари и Кент.

Има нещо друго, което вече никой не отчита и много бързо започнахме да приемаме за даденост - никое от големите имена в отбора не напусна. Даже реални опции за това нямаше. Помним предишни години как се молехме (повечето пъти без успех) най-добрите ни играчи да останат в отбора. Сега вече имаме изграден отбор, който запазваме втори сезон, и е трудно да се надгради без да се хвърлят огромни суми. Резерви реално имаме на всеки пост, може би сме къси на левия бек, но трудно се взимат класни попълнения с перспектива да са резерви ;) .
Отборът ни е силен. Имаме широчината от миналия сезон, в който играхме до юни месец и спечелихме рекорден брой точки. Ще дойдат точните хора! Междувременно ще се наслаждаваме на един страхотен отбор.

Съгласен съм с теб, това е така.
Но както се казва апетита идва с яденето, съответно и желанието на повечето от нас за трансфери, не 10-12, а 2-3, които не са на 16 г. деца, за да ги ползват след 5 г. или да изкарат пари като ги продадът.
Като станахме ЕШ след това Клоп излезе и каза - Трябва да се купува, да се развиваме, щото другите не седят на едно място. Това си е абсолютна истина, даже един Евертън да вземем за пример си е така. На пресконференцията вчера излезе и каза - Няма да купуваме само защото другите купуват, имаме сметки да плащаме.
Чисто и просто му резнаха кранчето тоя прозорец, не че на него не му се е искало да си подсили отбора. Но важното е, че той никога през цялата си кариера не се е оплакал от липса на трансфери и умее да работи с наличното.
Казвал съм го много пъти, тук просто си чешем езиците, но има хора които се дразнят от мнения като моето, че съм леко разочарован от липсата на транфери, но на финала с Шитито, дали на някой му хареса как играе Ориги на крилото, едва ли.

john barnes

Мнениеот john barnes » 09 авг 2019 11:05

Точно така е,янките прибраха всичко в джоба,за да избият новата тренировъчна база и трибуната. Очаквам силни трансфери чак другото лято. Клоп е искал да се подсили,ама няма кой да дава пари,даже и от продажбите му взеха парите.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 09 авг 2019 11:56

kircho_baretata написа:
gogovcite написа:

Съгласен съм с теб, това е така.
Но както се казва апетита идва с яденето, съответно и желанието на повечето от нас за трансфери, не 10-12, а 2-3, които не са на 16 г. деца, за да ги ползват след 5 г. или да изкарат пари като ги продадът.
Като станахме ЕШ след това Клоп излезе и каза - Трябва да се купува, да се развиваме, щото другите не седят на едно място. Това си е абсолютна истина, даже един Евертън да вземем за пример си е така. На пресконференцията вчера излезе и каза - Няма да купуваме само защото другите купуват, имаме сметки да плащаме.
Чисто и просто му резнаха кранчето тоя прозорец, не че на него не му се е искало да си подсили отбора. Но важното е, че той никога през цялата си кариера не се е оплакал от липса на трансфери и умее да работи с наличното.
Казвал съм го много пъти, тук просто си чешем езиците, но има хора които се дразнят от мнения като моето, че съм леко разочарован от липсата на транфери, но на финала с Шитито, дали на някой му хареса как играе Ориги на крилото, едва ли.

Основната цел на Клоп беше да затвори устата на реалиста :mrgreen: . След като успя почива малко и чак през другия трансферен прозорец ще работи за подсливане. :mrgreen:
Иначе сериозно Ориги не е крило и е много по-полезен в центъра на атаката. На крилата имаме и Шак, и Окса, но Клоп е решил в този мач да ползва Ориги. Не можем да вземем Пепе за 80млн и да го държим резерва. Не е логично нито от финансова, нито от футболна гледна точка.
Hala Madrid

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 09 авг 2019 12:04

john barnes написа:Точно така е,янките прибраха всичко в джоба,за да избият новата тренировъчна база и трибуната. Очаквам силни трансфери чак другото лято. Клоп е искал да се подсили,ама няма кой да дава пари,даже и от продажбите му взеха парите.

Ти му казваш да избият трибуната, но реалността е, че те инвестират в база и трибуна и като всяка една инвестиция се очаква възвръщаемост. Няма човек или фирма, която да прави нещо без мисъл за печалба. Не можем да очакваме собствениците да си харчат готовите пари за клуба без да очакват печалба или поне възвръщаемост на вложеното. Не виждам нищо по-добро от това клубът да работи на печалба и да има спортни успехи едновременно. Последната година е доказателство за това и работата от предишните 3 години се увенча с успех. Винаги има желание за повече, но има и логични процеси, с които няма как да не се съобразяваме.
Hala Madrid

Sweet_DG7
Контакти:

Мнениеот Sweet_DG7 » 09 авг 2019 13:33

pzahariev написа:И аз съм леко разочарован от липсата на подсилване на левия бек, но най-вероятно не е имало подходящ трансфер. Леко разочарован, но продължавам да съм оптимист, че имаме достатъчно дълбочина да се борим за титлата.

От Бетис поискаха откупната клауза за Дж. Фирпо.
Филип Макс не пожела да даде красноречив отговор при запитване от Ливърпул.

Титлата от ВЛ според мен ще остане за Манчестър Сити. Ливърпул не разполага с отпочинали крака и широчина на състава, че да се конкурира в натоварения график на Острова.
Trent N Robbo

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 09 авг 2019 18:42

Изображение
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Финголфин
Контакти:

Мнениеот Финголфин » 09 авг 2019 19:54

Юнайтед сумати пари пръснаха и състава им пак не изглежда кой знае какво.

Върни се в “Ливърпул”