Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Real
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Real » 24 юли 2019 21:58

Затвориха ли прозореца? :lol:

Аз още не вярвам, че няма да подсилим отбора точно сега, когато сме на гребена на вълната. Най-малкото - напуснаха ни няколко играчи, поне да попълним бройката ще трябва...

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 24 юли 2019 23:13

Real написа:Затвориха ли прозореца? :lol:

Аз още не вярвам, че няма да подсилим отбора точно сега, когато сме на гребена на вълната. Най-малкото - напуснаха ни няколко играчи, поне да попълним бройката ще трябва...

2 бека ще трябват със сигурност...

Sweet_DG7
Контакти:

Мнениеот Sweet_DG7 » 25 юли 2019 01:06

an4o_321 написа:

Дани Алвеш е свободен агент.
Trent N Robbo

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 25 юли 2019 01:17

Sweet_DG7 написа:
an4o_321 написа:

Мерси този не го ща и за без пари,голямо леке е.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Sweet_DG7
Контакти:

Мнениеот Sweet_DG7 » 25 юли 2019 03:07

SgtLiberty написа:
Sweet_DG7 написа:
an4o_321 написа:

[ До заделянето на средства за последващ прозорец. ]
Рибери също е свободен агент. Двама играчи, за които не се искат трансферни суми и като че ли се вписват в игровата философия на отбора.
Trent N Robbo

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 25 юли 2019 04:39

Sweet_DG7 написа:
SgtLiberty написа:
Sweet_DG7 написа:
an4o_321 написа:

[ До заделянето на средства за последващ прозорец. ]
Рибери също е свободен агент. Двама играчи, за които не се искат трансферни суми и като че ли се вписват в игровата философия на отбора.

Рибери не бих го върнал.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 25 юли 2019 05:25

Фернандеш направи добър мач, но това едва ли променя нещо, когато в касата няма пари.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 25 юли 2019 06:19

kadett1 написа:
kircho_baretata написа:Пичове трябва честно да си признаем, че на всеки му се ще да се купят 2-3 футболисти. Не просто за да се кефим на трансфера като такъв, а защото отбора ни не е перфекно покрит. Запазихме гръбнака да това е така, но до там. Всички видяхме колко зависими сме от триото в атака, а същото може да се каже и за двете бекчета. Реално покритие на тези петимата, аз лично не виждам. С известни уговорки Ориги вместо Фирмино и това е.
Хубаво е да се внедри нещо от школата, ама те някои са още деца Ларучи ли къв е, Адам Люис и тн. Интересно ще ми е да видя някой от тях срещу Сон, Б. Силва и тн. в мач от шампионата. Може и да се справят, но вероятността да ги развинтят никак не е малка.

Недей си създава неприятности бе човек, ей сега ще изскочи отнякъде Liverpool_EC и ще те навре в миша дупка за тези ти размисли. Защо трябва да се подсигуряваме със скъпи трансфери, като имаме Ориги или за бек може да играят юношки и Милнър в краен случай.

Кадет, ти знаеш от личен опит, че в миша дупка навирам само заради отявлени малоумщини и епитети към заслужили майстори на YNWA. Хубаво се опитвате да го настройвате срещу мен човека, ама той като гледам си има глава на раменете. Тези работи дето ги говори той всеки ги вижда, ама никой няма решение на проблема и пак ще чакаме на Клоп, нали се сещаш. От както се говори за селекцията се споменават 5 имена на кръст- Де Лихт, Бруно Фернандеш, Пепе, Коутиньо и най-новата звезда Фирпо. То хубаво, ама май-всичките са по 70+ милиона според президентите им (без последния) и викате да дойдат резерви...в Ливърпул :shock: В Сити, Реал или Бара може, ама в Ливърпул...Още чакам някой да измисли 15-20 милионни бек, дето няма да го развинтват и крило да вкарва 15 гола на сезон от резервната скамейка. 8 август наближава, дано се намери такъв футболист. Ако не - ще трябва за поредна година да гледаме кашата дето ще я забърка Клоп, щото не ви послуша :lol: Кой отбор не е зависим от титулярните си нападатели и резервите им са равностойни? Сити може би...Агуеро=Жезус, Стърлинг=Марез...някой друг път :!: Дори и при Реал, Барса, Байерн и Ювентус разликата е голяма.
Сега свърши мача със Спортинг- почнахме с крила, вдясно Чембърлейн, вляво Вайналдум. Към 60тата вкара Уилсън и Кент, вместо Робъртсън и Арнолд и бекове отидоха Милнър отляво и Гомез отдясно. Знам, че някои си повърнаха кафето докато го четат това, ама няма как...кога дигаха 6тата не повръщаха, нали :lol: :lol: :lol:
Новината за надъханяците е, че след мача Клоп прегърна Бруно Фернандеш, като свой играч и му шепнеше нещо на ухо. Даже му и сочеше с пръст, в коя зона ще го ползва :lol:
Новината за отписвачите е, че Клайн е скъсал кръстни връзки на мача с Дортмунд и е чао за целия сезон. Изтървахме едни хубави пари от Палас, ако питате мен. Клоп отново каза, че Коутиньо няма да се връща в Ливърпул. Кадет ти си на ход, ако не си се завил вече през глава, като прочете "скъсал кръстни връзки".

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 25 юли 2019 08:35

Това, че Клайн се е контузил не е добра новина за него, но поне няма да го пращаме под наем някъде си , а да се чудим кого да слагаме на бека, ако се контузи Арнолд след време. В мача със Спортинг играха повечето титуляри, без тройката отпред и поне не паднахме.

Върни се в “Ливърпул”