Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Liverpool_EC » 18 юли 2019 07:13

kadett1 написа:Този път номера със стиснатите американци няма как да мине. Тях ги интересува да печелят и видяха, че когато инвестираха солидно получиха и най-големите си печалби. Няма финансова логика да се цинцарят и да губят пари в бъдеще от това. Това , че не купуваме се дължи изцяло на Клоп. Догодина, ако нямаме тазгодишните успехи пак ще харчи, но ще е отминала още една година, а те се натрупаха доста без титла. Другите силни отбори не напразно купуват всяка година или те са абдали и се чудят как да си харчат парите. Никой не иска по 5-6 трансфера всеки прозорец, когато имаш изграден отбор - по 1-2 са достатъчни за вдигане на класата и създаване на конкуренция, каквато при нас няма, освен до известна степен в центъра.

Винаги съм се чудил, как успявате някои хора да напишете толкова много глупости на толкова малко редове :lol: Пич ти правиш ли разлика между конкуренция и добра алтернатива? Ти имаш ли си на идея колко пари трябват при сегашните цени за да създадеш конкуренция на защитниците ни и нападателите ни :idea: Ако имаш предвид да им се вземат добри резерви, да ти кажа честно няма да са много по-добри от наличните.Ти гледа ли как играха Гомез есента и Матип пролетта? Ама викаш янките та гонят с едни 100 милиона за Кулибали за да им създеш конкуренция, меринджей хоремашки. Айде да ни светеш, къде е финансовата логика да се вземат резерви на двата бека, които се знае че ще са резерви, ама ще струват едни 30 милиона на парче на сегашните тарифи? Или може би ти минава гениалната мисъл, да вземеш нови бекове, а Робъртсън и Арнолд да са резерви :lol: Абе ти много на сериозно си се взел обаче, знайш кво бе, разбирач, що не се поставиш на мястото на Клоп (не че не си, като те гледам как знаеш най-добре от всички кой се инати да не харчи готовите милиони) и не напишеш направо на кой пост, кой футболист би взел ТИ, с парите дето те замерят янките, за титуляр или резерва го взимаш и за колко пари. Айде пиши конкретно с имена и цифри да ти видим фантазиите черно на бяло. И накрая - пак голямата ти болка, колко и кой купували ДРУГИТЕ отбори?!?!?!?!? Ти нормален ли си да го напишеш това след последните 2 години бе, лауреат :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Финголфин
Контакти:

Мнениеот Финголфин » 18 юли 2019 10:05

https://www.liverpoolfc.com/news/first-team/356852-jurgen-klopp-s-update-on-transfer-window?
“How I said, it will not be the biggest transfer window of LFC; we invested a lot in the team in the last two years, I would say. We cannot spend every year in the same manner.

“People talk about it like, ‘Now another £300m or £200m’. There are maybe only two clubs in the world – it looks in the moment like Barcelona and [Real] Madrid can do the same – City and PSG that can do it every year.

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 18 юли 2019 11:14

kadett1 написа:
JalkiSte написа:Кадет винаги е бил най-големият песимист във форума. "Инатът на Клоп" всъщност най-вероятно е скръндзливостта на американците, ама нейсе. Когато даден мениджър се чувства щастлив някъде и няма намерение да напуска, то той по-скоро би казал "нямаме нужда от нови играчи" вместо "на собствениците им свидят парите". Не мога да повярвам, че благодарение на Клоп имаме най-силния Ливърпул през 21-ви век и все още има хора, които намират причини да го критикуват, макар и критиките да са от личностен, а не от професионален характер. Всъщност от професионален характер трудно да се намерят поводи.

Този път номера със стиснатите американци няма как да мине. Тях ги интересува да печелят и видяха, че когато инвестираха солидно получиха и най-големите си печалби. Няма финансова логика да се цинцарят и да губят пари в бъдеще от това. Това , че не купуваме се дължи изцяло на Клоп. Догодина, ако нямаме тазгодишните успехи пак ще харчи, но ще е отминала още една година, а те се натрупаха доста без титла. Другите силни отбори не напразно купуват всяка година или те са абдали и се чудят как да си харчат парите. Никой не иска по 5-6 трансфера всеки прозорец, когато имаш изграден отбор - по 1-2 са достатъчни за вдигане на класата и създаване на конкуренция, каквато при нас няма, освен до известна степен в центъра.

Нали ще строят сектор. Аз не знам колко струва това, нито им водя счетоводството, но знам, че по принцип не обичат да харчат нито паунд повече от нетната печалба. Тоест, парите за Коутиньо отидоха за Ван Дайк + летните трансфери, печалбата от тазгодишната кампания може би ще отиде за сектора и така. Не знам, не се заяждам с теб, но досега не съм чувал за мениджър, който лично да стопира входящите трансфери. Обикновено отгоре не се спускат средства.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 18 юли 2019 14:24

От гонг.бг са цитирал Клоп, че имал нужда от подсилване само на една позиция, но на тях доверие не може да им се има, защото или крадът или превеждат с Гугъл. Някой чел ли е нещо от достоверен източник? За бек, вратар или може би друга позиция става въпрос?

Ponko

Мнениеот Ponko » 18 юли 2019 14:42

Най-вероятно става дума за заместник на Робъртсън, койт претърпя операция на ръката. Иска ми се поне един нападател да купим, но да видим.

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 18 юли 2019 15:14

Логиката е такава, че от основния състав ни напуснаха Морено и Стърката. Имам предвид, че са били по 20-на пъти поне в групата за мача. Би следвало да им се купят заместници. Най-вероятно и така ще стане де, освен ако не почнат да налагат от академията. Общо взето и в медиите се спекулира основно с имената на Никола Пепе и Фирпо, нападател и ляв бек. Колко е вярно е друга тема, но транферния прозорец си е още по средата. Време бол.

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 18 юли 2019 17:00

Нападател!? При наличието на светата тройца, Ориги и вероятно двама от Бен, Раян и Хари! Нападението е бетон, и откъм кадри и откъм качество, халфовата също, вратата и тя. Евентуално нещо в защита, не в центъра,но при наличието на Мили и евентуално Клайн не виждам смисъл. Повтарям се за n-ти път- 10ка, само и единствено 10ка! Тва е.
Изображение

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 18 юли 2019 17:05

kircho_baretata написа:Логиката е такава, че от основния състав ни напуснаха Морено и Стърката. Имам предвид, че са били по 20-на пъти поне в групата за мача. Би следвало да им се купят заместници. Най-вероятно и така ще стане де, освен ако не почнат да налагат от академията. Общо взето и в медиите се спекулира основно с имената на Никола Пепе и Фирпо, нападател и ляв бек. Колко е вярно е друга тема, но транферния прозорец си е още по средата. Време бол.

Да не забравяме Ингс, Соланке, евентуално Дейо. Да, Брюстър, Кент, Уйлсън и Уудбърн могат да попълнят места в атака, но ляв бек и ЦЗ според мен ще вземем. Аз не бих се разсърдил и на по един, ама КЛАСЕН (не задължително скъп) халф и нападател, но Клоп си знае работата. Със, без трансфери - сезонът иде и почваме да газим! :twisted:

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 18 юли 2019 17:34

Real написа:
kircho_baretata написа:Логиката е такава, че от основния състав ни напуснаха Морено и Стърката. Имам предвид, че са били по 20-на пъти поне в групата за мача. Би следвало да им се купят заместници. Най-вероятно и така ще стане де, освен ако не почнат да налагат от академията. Общо взето и в медиите се спекулира основно с имената на Никола Пепе и Фирпо, нападател и ляв бек. Колко е вярно е друга тема, но транферния прозорец си е още по средата. Време бол.

Да не забравяме Ингс, Соланке, евентуално Дейо. Да, Брюстър, Кент, Уйлсън и Уудбърн могат да попълнят места в атака, но ляв бек и ЦЗ според мен ще вземем. Аз не бих се разсърдил и на по един, ама КЛАСЕН (не задължително скъп) халф и нападател, но Клоп си знае работата. Със, без трансфери - сезонът иде и почваме да газим! :twisted:

Е за къде ЦЗ бе човек? Титуляри Върдж/Джо, Матип Ловрен и холандчето! Пет парчета, за къде шесто!
Уравнението Класен/Не скъп, няма как да има печеливш отговор.......вече!
Изображение

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 18 юли 2019 18:01

plmar написа:Е за къде ЦЗ бе човек? Титуляри Върдж/Джо, Матип Ловрен и холандчето! Пет парчета, за къде шесто!
Уравнението Класен/Не скъп, няма как да има печеливш отговор.......вече!

Ловрен май напуска, холандчето при мъжете - след година-две. Остават три парчета ;)
Уравнения и отговори Клопо винаги има:
класен2.евтин2= РОБО
класен.евтин=Шак
класен3.1/2евтин=МО (Мане, Боби)
Тази година ще видим... :lol:

Относно Фирпо, Кире - в Испания го спрягат почти сигурно за Барса. Ама те и де Лихт спрягаха, та знам ли :lol:

Върни се в “Ливърпул”