Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
kircho_baretata
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
Накрая ще вземем Вернер и Фирмата ще се върне 20 метра назад. Ляв бек от академията и това ще е.
Liverpool_EC написа:Та накрая Копчо излиза, че Тарт е много по-в час със случващото се в клуба от няколко индивида тук дето нищо не са прочели, ама знаят да се тръшкат, да искат и да му поправят състава. Имаше един "умник", който много държеше да му се присмива, заради запетаите и начина на изразяване, ама накрая на сезона зубрача по БЕЛ станаха за смях, заради всичко което пишеше между запетаите!!!!
Горе-долу е така... Бенитес иначе изобщо не е работел с ТЕЗИ янки.
Колкото до Тарт, не искам да го обиждам, но за да кажа какво мисля май ще се наложи. Той изобщо не може да си изложи тезите разбираемо, да има някаква последователност и т.н. За човек, който дори не може да се изразява... не знам какво да кажа, но често си мисля, че пише яко "нагърмян"
- Liverpool_EC
- Контакти:
an4o_321 написа:Liverpool_EC написа:Та накрая Копчо излиза, че Тарт е много по-в час със случващото се в клуба от няколко индивида тук дето нищо не са прочели, ама знаят да се тръшкат, да искат и да му поправят състава. Имаше един "умник", който много държеше да му се присмива, заради запетаите и начина на изразяване, ама накрая на сезона зубрача по БЕЛ станаха за смях, заради всичко което пишеше между запетаите!!!!
Горе-долу е така... Бенитес иначе изобщо не е работел с ТЕЗИ янки.
Колкото до Тарт, не искам да го обиждам, но за да кажа какво мисля май ще се наложи. Той изобщо не може да си изложи тезите разбираемо, да има някаква последователност и т.н. За човек, който дори не може да се изразява... не знам какво да кажа, но често си мисля, че пише яко "нагърмян"С тия симулации където ги прави на PS и после сравнява с real life направо... едва не умрях!
Бенитез не е работил с тези, ама каква е разликата кой собственик е докарал играча. Става въпрос за едно изключително качество при Клоп, което примерно Бенитез а и много други треньори нямат - да не се оплаква, а напротив да извлича максимума от наличните играчи, не да им се цупи и да ги разкарва след 6м или година. Без значение, кой и защо ги е довел. Ако ме разбираш...ако не - може да ти звуча, като човек който не може да се изразява. А ти да иглеждаш, като човек който нищо не схваща-зависи от позицията
Пък и Тарт ти пожела "Лека вечер" предварително, не знам защо се мъчиш да не е лека
Нашият отбор бе къс миналия сезон, но имахме добър ход с контузии. Вече имаме повече състезания, за да играем. Клубът със сигурност опитва да привлече играчи, но като че ли има интерес само към такива, които според тях пълноценно могат да заменят титулярната 11-ка.
Trent N Robbo
Liverpool_EC написа:Значи може да се подобрим и при далечните удари. Всеки тук се е хванал за тая шибана 10ка, дето има да си влачи задника в дефанзивен план и да ни дупчат повече, защото полузащитата ще увисва.
Защото обикновено 10-ките ги умеят далечните удари
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
https://www.independent.co.uk/sport/foo ... 87801.html
Малко добри новини. То си беше ясно, че ние няма да си го потърсим обратно, но поне няма да ходи в ПСЖ или Юнайтед. Това отваря вратата за Дибала или Фернандеш. Дяволите имат интерес и към тях, но не могат да ги купят и двамата...
Kia Joorabchian has dismissed rumours that the former Liverpool midfielder could leave the La Liga champions, after the Brazilian playmaker was linked with PSG, Manchester United and even a return to Liverpool
Малко добри новини. То си беше ясно, че ние няма да си го потърсим обратно, но поне няма да ходи в ПСЖ или Юнайтед. Това отваря вратата за Дибала или Фернандеш. Дяволите имат интерес и към тях, но не могат да ги купят и двамата...
Абе ние да няма да строим нов стадион, че не купуваме никого? Вече започва подготовката, а ние сме си все същите, че не щем да продадем дори Ловрен. Все пак сме европейски щампиони, класа лъха от всички страни. Контузиите нас не ни хващат - за какво да се охарчваме - виж Сити купуваха , балъците , по двама човека на пост и защо - да спечелят титлата само с една точка. Така се прави, Вие за трансфери бълнувате, но за какво са ни свежи сили - може на 5 фронта да играем, но нови хора не ни трябват. Точка.
kadett1 написа:Абе ние да няма да строим нов стадион, че не купуваме никого? Вече започва подготовката, а ние сме си все същите, че не щем да продадем дори Ловрен. Все пак сме европейски щампиони, класа лъха от всички страни. Контузиите нас не ни хващат - за какво да се охарчваме - виж Сити купуваха , балъците , по двама човека на пост и защо - да спечелят титлата само с една точка. Така се прави, Вие за трансфери бълнувате, но за какво са ни свежи сили - може на 5 фронта да играем, но нови хора не ни трябват. Точка.
Реално погледнато имаме много футболисти, с които, стига Сити да не бяха толкова напомпани, бихме могли спокойно да спечелим титлата 2-3 години поред. Клайн, Окс, Лалана, Джо Гомес и донякъде Кейта са си кажи-речи нови попълнения, които взеха никакво или много малко участие през изминалия сезон. Да, Лалана няма класата да е основен играч в отбор, борещ се за титлата или ШЛ, но е перфектен за купите. Друг е въпросът дали ще се опази здрав. Относно Ловрен - дупка е, но с парите за него едва ли ще вземем някой по-добър, нито пък ще тръгнем да даваме 100млн за Кулибали, така че защо да не го оставим? За мен най-крещяща е нуждата от ляв бек, тъй като Робо може да пропусне началото на сезона, а дори и да е готов - алтернатива пак няма.
Иначе съм съгласен, че на фона на всичките приходи (ето, сега и Ингс продадохме) си е редно да направим поне 1 голям трансфер, колкото да се докажем като голям клуб, който иска да надгражда. Какво мислят янките обаче ... мистерия.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
-
kircho_baretata
- Контакти:
Трябват си 2-3 трансфера спор няма. Тънкия момент е да са точните трансфери. Ако ще са тип - Морено, Аспас и тн. не ни трябват. Трябва още класа. Некъв Себайос се пише, че сме искали, ама къв е що е. Ама резерва за 50 млн.
kadett1 написа:Абе ние да няма да строим нов стадион, че не купуваме никого? Вече започва подготовката, а ние сме си все същите, че не щем да продадем дори Ловрен. Все пак сме европейски щампиони, класа лъха от всички страни. Контузиите нас не ни хващат - за какво да се охарчваме - виж Сити купуваха , балъците , по двама човека на пост и защо - да спечелят титлата само с една точка. Така се прави, Вие за трансфери бълнувате, но за какво са ни свежи сили - може на 5 фронта да играем, но нови хора не ни трябват. Точка.
Все същите...европейски шампиони...бошлавия
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]