Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Дибала 
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Мелиса Реди (един от надеждните журналисти) вече пише в reddit
https://www.reddit.com/r/LiverpoolFC/comments/c5efpz/reddy_lfc_call_info_theyve_had_talks_with_lille/es33n2s/ Общо взето нямаме никакъв интерес към Пепе, това е заявено от клуба, май това ще се окаже някакъв опит да се надуе цената му.
an4o_321 написа:Real написа:Междувременно в Испания:
"Бетис е готов да купи Ориги."
За 12(!) милиона![]()
Ние колко да извадим за Фирпо, 10 добре ли е?
Може да направим бартер и да ни доплатят 12 милиона, ама с толкова много решаващи голове, вкарани предимно от пейката, не знам дали няма да се прецакаме
Мисля, че Ориги ще получи доста повече шансове през тази година. А за Фирпо се бъзикам, не вярвам да търсим 40-милионен заместник на... Морено. И то при положение, че за 12 купуваме Робо...
Клоп не е идиот, но някои журналета в Испания явно са.
- KOPScousers
- Контакти:
Real написа:an4o_321 написа:Real написа:Междувременно в Испания:
"Бетис е готов да купи Ориги."
За 12(!) милиона![]()
Ние колко да извадим за Фирпо, 10 добре ли е?
Може да направим бартер и да ни доплатят 12 милиона, ама с толкова много решаващи голове, вкарани предимно от пейката, не знам дали няма да се прецакаме
Мисля, че Ориги ще получи доста повече шансове през тази година. А за Фирпо се бъзикам, не вярвам да търсим 40-милионен заместник на... Морено. И то при положение, че за 12 купуваме Робо...![]()
Клоп не е идиот, но някои журналета в Испания явно са.
По-скоро се опитват да надуват цените на играчите. Струва ми се, че се пече нещо голямо и напълно неочаквано, пък да видим...
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
- KOPScousers
- Контакти:
Официално привлякохме Сеп ван ден Берг, 17-годишния централен защитник, към когото е имало интерес и от други европейски грандове. Трансфер за бъдещето, но холандската школа е в подем вмомента, пък и винаги е била силна, така че съм доволен от трансфера, който е на стойност 1,3 млн. паунда.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
KOPScousers написа:Официално привлякохме Сеп ван ден Берг, 17-годишния централен защитник, към когото е имало интерес и от други европейски грандове. Трансфер за бъдещето, но холандската школа е в подем вмомента, пък и винаги е била силна, така че съм доволен от трансфера, който е на стойност 1,3 млн. паунда.
Дано ....
Тоя пич го гледах този сезон при едно домакинство срещу Аякс. Май нямаше навършени 17 още и коментаторът обърна внимание, че е голяма надежда .... Тадич и Теляфико го направиха див и щастлив.
Аяксите биха с 3-4 гола и тоя пич имаше вина поне за 2.
Не изкара целия мач ....
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
- cskarcheto92
- Контакти:
Red_Neck написа:KOPScousers написа:Официално привлякохме Сеп ван ден Берг, 17-годишния централен защитник, към когото е имало интерес и от други европейски грандове. Трансфер за бъдещето, но холандската школа е в подем вмомента, пък и винаги е била силна, така че съм доволен от трансфера, който е на стойност 1,3 млн. паунда.
Дано ....
Тоя пич го гледах този сезон при едно домакинство срещу Аякс. Май нямаше навършени 17 още и коментаторът обърна внимание, че е голяма надежда .... Тадич и Теляфико го направиха див и щастлив.![]()
Аяксите биха с 3-4 гола и тоя пич имаше вина поне за 2.
Не изкара целия мач ....
Е то и Спас Делев преби Де Лихт, но сега бленуваме за него
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
Факт 
Аз се радвам за този трансфер. Покрай Аякс гледам доста холандското, а там определено знаят как да развиват играчи.
Дори и по-тъмничките перли от различни краища на света бързо влизат в час
Клопо си знае работата, .... отпускаме душата и чакаме началото на сезона
Аз се радвам за този трансфер. Покрай Аякс гледам доста холандското, а там определено знаят как да развиват играчи.
Дори и по-тъмничките перли от различни краища на света бързо влизат в час
Клопо си знае работата, .... отпускаме душата и чакаме началото на сезона
Абе и аз, като Kop, си мисла че се пече нещо сериозно, и ако не излезе сега, а след двата турнира ще е измежду юдаКоу и Дибала!

-
john barnes
Продали сме Камачо на спортинг...дали няма да вземем от тях тоя Фернандеш?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.